Deze week: Gratis webinars om je IT- & data-carrière te boosten
Bekijk de online versie

 
 
 

Gratis webinars om je IT- & data-carrière te boosten

Als gevolg van de snelle technologische ontwikkelingen in onze leefomgeving, wordt een carrière in IT & data steeds interessanter. IT, tech en data maken een steeds groter onderdeel uit van ons dagelijks leven; kennis van deze vakgebieden wordt hierdoor niet alleen steeds belangrijker, maar ook steeds uitdagender. Welbeschouwd is elk hedendaags bedrijf in meer of mindere mate een IT-bedrijf; de voorkant ziet er weliswaar anders uit, maar aan de achterkant draait elke bank of verzekeraar op IT en data. Met een carrière in deze vakgebieden kun je in de praktijk bij dit soort bedrijven dus direct toegevoegde waarde bieden.

IT: over ‘breed’ en ‘interessant’ gesproken...

IT is hét vakgebied van de toekomst en in die zin oneindig breed. Van programmeur tot business analyst en van beheerder tot IT-architect: de carrièrekansen zijn eindeloos, zeker met het oog op alle ontwikkelingen die nog gaan komen. Het beeld van de ‘teruggetrokken pizza-etende nerd’ is allang achterhaald: vandaag de dag zijn veel IT-ers communicatief vaardige specialisten, gericht op samenwerking. IT is daarmee een dynamisch vakgebied geworden, van inhoud én van samenwerking en interactie.

Data: duizelingwekkende hoeveelheden data (en het wordt alleen maar meer)

‘Actie op data’ is tegenwoordig binnen veel organisaties een trend : elke organisatie heeft immers te maken met gegevens op velerlei gebied. Daarbij kan het gaan om verkoopcijfers of cijfers op het gebied van marketing, inkoop, bezoekersaantallen, transacties, omzetgegevens, gegevens met betrekking tot milieu en omgeving, verkeer of criminaliteit. Bij steeds meer bedrijven ontstaan tegenwoordig zelfs speciale data- of innovatieteams. Mocht je het dus belangrijk vinden om gelijke tred te houden met alle innovatieve ontwikkelingen en toegevoegde waarde willen bieden in onze op data georiënteerde toekomst, dan is een nadere kennismaking met data en Kunstmatige Intelligentie zeker een aanrader.

Kennismaken met deze vakgebieden kan door middel van een de volgende webinars. Deelname is gratis, dus mocht je interesse hebben, schrijf je dan vandaag nog in.

Webinar Programmeren in C# / Java / PHP / Python / C++ / R / NodeJS
2 april | aanmelden

Webinar Werken en carrière in de IT
16 april | aanmelden

Webinar Hoe word ik Big Data professional?
17 april | aanmelden

Webinar Data Analyse in de praktijk
3 april | aanmelden

 
Webinars     |      Blog      |      Uitschrijven
Bel ons op: 0880 444 222
 
 
Copyright © 2018 Eduvision Opleidingen