Gratis.nl

Maak 2023 uw geluksjaar met het gratis Wilhelmina geluksdubbeltje

Gratis geluksdubbeltje →
Graag wensen wij iedereen in Nederland een flinke dosis geluk toe en daarom bieden wij, geheel gratis, een origineel, authentiek, massief zilveren ‘geluksdubbeltje’ aan. Iedereen zijn dosis PUUR GELUK! U kunt het Geluksdubbeltje helemaal gratis bestellen. Voor uzelf of om cadeau te geven, want zonder geluk vaart niemand wel!
Dit is slechts een tijdelijke actie, en strikt gelimiteerd tot één geluksdubbeltje per huisadres. Zorg dat uw geluk in 2023 direct start en bestel het geluksdubbeltje vandaag nog!
Ja, ik wil het geluksdubbeltje →

U betaalt zelfs géén verzendkosten

Het massief zilveren Geluksdubbeltje, uit de periode 1926-1944, is ongekend populair. In die periode groeit de populariteit van het dubbeltje. Nederland omarmt het kleine zilveren muntje als gelukssymbool. Het is in die tijd niet ongebruikelijk om een mooie variant te bewaren in een oude sok of onder het kussen waar je 's avonds op slaapt

Uw dubbeltje is origineel en daadwerkelijk in omloop geweest: Het heeft werkelijk gediend als betaalmiddel in Nederland. Dit originele zilveren muntstuk kent dan ook gebruikssporen, wat de authenticiteit alleen maar benadrukt.

Gratis.nl
Delen Delen
Tweet Tweet
Doorsturen Doorsturen
Gratis.nl is onderdeel van Liondeals en verzamelt dagelijks alle gratis acties die over het internet zwerven. U staat met uw e-mailadres newsletter@newslettercollector.com ingeschreven voor de nieuwsbrief van Gratis.nl. Indien u deze e-mail niet wenst kunt u zich uitschrijven of uw e-mailvoorkeuren wijzigen. 

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via info@gratis.nl.

Copyright © 2022 Gratis.nl, All rights reserved