Gravelracers getest

We zijn heel blij dat Nederland zo geplaveid is. Fijn, lekker glad asfalt. Overal bewegwijzering, maar ook stoplichten, kruispunten, haaientanden en rotondes. Dus zo af en toe lonkt de berm, het bos, de hei. Een beetje avontuurlijk rondrijden. Maar wel dóórrijden natuurlijk. Dat kan prima met de 7 mooie en spiksplinternieuwe gravelracers in de test van het augustus nummer van Fiets. We reden met deze fietsen: Specialized Diverge Comp, Trek Crockett 7 Disc, J.Guillem Atalaya, Ridley X-Trail C, Koga Colmaro, Cannondale SuperX Force 1 SE en Rose Team DX Cross-4400 Gravel. Wat is het verschil met een cyclocrosser en welke doet ’t het best?

Kom, kijk en beleef

Bekijk de fiets van Alberto Contador of ga met mountainbike legende Gary Fisher op de foto. Kom naar de Trek World Benelux Consumentendagen en bekijk ruim 200 racefietsen, mountainbikes, e-bikes en de accessoires van Bontrager. Rijd op 19 augustus een toertocht onder begeleiding, schud Gary Fisher de hand of volg een mountainbike clinic. Op zowel zaterdag 19 & 26 augustus kun je uitvoerig testrijden op racefietsen, mountainbikes en e-bikes.

REVIEW: KASK MOJITO

Wij zijn gek op een goede Mojito, en ook deze van Kask is erg lekker. Hij is lichtgewicht, zit fijn, ventileert prima en kost, zeker gezien het lichte gewicht, niet de hoofdprijs. Kask is een Italiaans merk dat Team Sky voorziet van hun helmen. Dat heeft ze qua naamsbekendheid geen windeieren gelegd. De profs van de Engelse ploeg rijden uiteraard met de topmodellen. Dat is deze Mojito niet, dit is een helm uit het middensegment. Hij bestaat al een poosje, tot 2014 reden de profs er zelfs mee. En er is sinds die tijd weinig aan gewijzigd. Dat hoeft ook niet, want er is echt weinig op aan te merken.

Fiets 8: Nú in de winkel!

  • In dit nummer...
    Gingen we langs bij Mathieu van der Poel, Marc de Maar en het team van Bart Brentjens. En toen ze even niet keken, namen we hun Stevens, Ghost en American Eagle mee het bos in. Verder in deze editie: De leden van Team Fiets kijken terug op de tweede editie van The Ride, Léon van Bon test de Lightweight Urgestalt en we verkennen Vuelta-standplaats Nîmes.
  • ...en geven we weg
    Fiets navigeert je ook deze maand weer naar de overwinning. Op de finish liggen er maar liefst vier gloednieuwe Wahoo ELEMNT gps computers klaar. De Wahoo ELEMNT zorgt ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat en geeft je nog meer inzichten in jouw prestaties.

Merida Silex: lekker vlammen!

'Every road is yours'. Met deze slogan introduceert Merida de Silex. Een fiets om op fietsvakantie te gaan, woon-werk te doen, off road te gaan en ook nog voor snelle ritten met je maatjes. De Silex is een - zoals wij dat noemen - Gravelbike.

Harbour Tour

De eerste editie van de Harbour Tour vindt plaats op zondag 24 september 2017. Het is de start van een heel nieuw concept van toertochten. De Harbour Tour verbindt de recreatieve wielersport aan de Rotterdamse Haven. Dit wordt gedaan door middel van een Experience Ride, waarbij de bijzondere kenmerken van de Rotterdamse haven centraal staan.

Een gratis HideMyBell bij Fiets!

Voor bijna iedere Fietslezer is de HideMyBell geen onbekende. Redacteur Mathijs is alweer bijna twee jaar bezig met zijn 'verstopte bel' maar blijft constant verder ontwikkelen. Zo kwam hij een aantal weken geleden al met een universele lamphouder en HideMyBell mini. Omdat wij het gewoonweg een ontzettend gaaf en handig product vinden, krijg je bij een halfjaarabonnement op Fiets voor € 39,- een gratis voucher waarmee je jouw HideMyBell (ter waarde van € 34,95) naar keuze kunt bestellen.

Volg Fiets Magazine ook op
Fiets Magazine - Facebook Fiets Magazine - Twitter
Copyright ©2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer