A kitesurf trip with Youri Zoon
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Red it is this summer!
BRUNOTTI Logo
BRUNOTTI Logo
HEREN
DAMES
KIDS

 

Team rider Youri Zoon vertelt ons over zijn recente trip naar Griekenland. Voorheen ging hij altijd naar zijn favoriete freestyle spot Drepano. Maar deze keer is hij meer naar het zuiden gegaan en is hij langs de Pelopponese kust gereisd.

Youri heeft een aantal toffe kite sessies gehad in Griekenland, een dag had hij als verrassing ook nog eens een prachtige zonsondergang. Hij heeft toen nog vette content kunnen schieten, waar je momenteel overigens naar kijkt in deze nieuwsbrief. 

It might not be a surprise to you that this was one of Youri his bucket-list, after having a look at these pictures. Na het zien van deze foto's zal het vast geen verrassing voor je zijn als wij nu vertellen dat dit echt een trip was van Youri zijn bucket list.

Dit is echter niet de enige content die Youri heeft geschoten. Binnenkort nemen we je mee naar de blauwe wateren van Elefonissos samen met Youri.

 BEN JE NIEUWSGIERIG NAAR ZIJN VOLGENDE STOP? 

Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Button Text
Custom
Custom
BRUNOTTI Logo

BRUNOTTI
Gezellenstraat 18 Nijkerk, Gelderland 3861RD
The Netherlands

No longer want to receive our emails?
Manage Preferences or Unsubscribe.