Veilig en verantwoord naar Amerika reizen
Open in browser
NBBS Reizen Nieuws, 10/10/2021
logo logo

America here we come!

De grenzen van de Verenigde Staten gaan in november open. Volledig gevaccineerde reizigers hoeven bovendien niet meer verplicht in thuisquarantaine na een verblijf in de VS. Ook dekken steeds meer reisverzekeringen de medische kosten in landen met een code oranje reisadvies. Je kunt dus eindelijk weer veilig en verantwoord naar Amerika reizen. Een exacte datum voor het openen van de grenzen is nog niet bekend. Wij houden de officiële berichten voor je in de gaten. Heb je al reisplannen voor 2022? Wij maken graag een offerte. Juist nu profiteer je namelijk van de beste prijzen en zijn vooral campers nog goed beschikbaar. Onze Amerika specialisten geven je graag advies.

Bekijk de website

16-daagse autorondreis vanaf € 1336

Western Classic

Deze reis door het westen van de USA is een ideale mix van natuur, steden en stranden. De route leidt van Californië naar de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas en Death Valley. Via Yosemite en San Francisco rijd je over de iconische Highway 1 langs de kust terug naar Los Angeles.

Bekijk deze reis

20-daagse autorondreis vanaf € 1571

Dances with Wolves

Maak een roadtrip van Denver naar de kust van Californië en zie onder meer Mount Rushmore, Yellowstone, Grand Canyon, Grand Teton en Yosemite. Natuur en nationale parken worden afgewisseld met een bezoek aan Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. Ga op zoek naar wilde dieren in de Rocky Mountains!

Bekijk deze reis

13-daagse autorondreis vanaf € 1399

Classic New England

Deze reis door historisch New England is een aanrader in september en oktober, wanneer de herfstkleuren het mooist zijn. Vanuit de levendige stad Boston rijd je door de staten Maine en Vermont en bezoek je onder meer het merendistrict van Maine, de White en Green Mountains, Cape Cod en Martha's Vineyard.

Bekijk deze reis

17-daagse autorondreis vanaf € 1493

Fabulous Florida

Laat je tijdens deze rondreis verrassen door vele onbekende plekken aan de Golf van Mexico in het noorden van Florida. Voor op de bucketlist: in Crystal River kun je in het wild zwemmen met zeekoeien! Natuurlijk breng je ook een bezoek aan de highlights van deze zonnige staat, zoals Orlando, de Everglades en Miami. 

Bekijk deze reis

16-daagse autorondreis vanaf € 1731

Texas: The Lone Star State

Maak kennis met Texas tijdens een rondreis vanuit het hypermoderne Dallas. Ontdek de muziekscene van Austin en ervaar de Mexicaanse invloeden in San Antonio. Op weg naar de Palo Duro Canyon rijd je over Route 66. Tot slot verblijf je op een ranch en bezoek je Fort Worth voor het echte cowboy gevoel.

Bekijk deze reis

16-daagse autorondreis vanaf € 1805

The Deep South

De gastvrije zuidelijke staten zijn bekend om de roerige geschiedenis en de muzieksteden. Geniet tijdens een roadtrip vanuit Atlanta van de muziek in New Orleans, Memphis en Nashville. Bezoek Graceland, historische plantagehuizen en plekken die herinneren aan de Amerikaanse burgeroorlog.

Bekijk deze reis

24-daagse camperrondreis vanaf € 1614

Rockies Campertour

De ultieme vrijheid ervaar je tijdens een roadtrip met de camper. Tijdens deze reis bezoek je de mooiste plekken van de Rocky Mountains van Amerika en Canada. Je ziet Yellowstone, Grand Teton, Banff, Jasper, Vancouver en veel meer. De kampeerplaatsen zijn vooraf geregeld, dus je reist heerlijk ontspannen.

Bekijk deze reis

22-daagse camperrondreis vanaf € 1621

National Parks Campertour

Reis per camper naar de mooiste plekken in het zuidwesten van Amerika, met de zekerheid dat kampeerplaatsen vooraf zijn gereserveerd. Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Capitol Reef, Zion, Sequoia, Yosemite en San Francisco; je ziet het allemaal tijdens deze prachtige camperreis!

Bekijk deze reis

21-daagse camperrondreis vanaf € 1727

California Dreamin' Campertour

Maak een zonnige camperrondreis vanuit Los Angeles. Bezoek onder meer de Grand Canyon, Zion National Park, Las Vegas, Sequoia en Yosemite National Park. Je rijdt vanuit San Francisco ook een aantal dagen over de iconische Highway 1 langs de kust van Californië. Kampeerplaatsen zijn vooraf gereserveerd.

Bekijk deze reis

17-daagse camperrondreis vanaf € 1457

Coast to Canyons Campertour

Bezoek vier fenomenale nationale parken en het bruisende Las Vegas tijdens deze compacte en afwisselende camperreis. De route begint en eindigt in Los Angeles. Ook Lake Powell en Lake Havasu staan op het programma; fijne plekken voor een verkoelende duik. Ontspannen reizen met gereserveerde kampeerplaatsen!

Bekijk deze reis
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.

Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze
websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.

Afmelden voor deze nieuwsbrief

© 2021 NBBS Reizen.