Nog enkele uren geldig... mis dit niet!

Webversie
 
 
 
banner
 
 
Grijp deze kans: cursusbundel Word, PowerPoint & Excel (herdruk 2020)

Nog enkele uren geldig... mis dit niet!

 

Meer dan 23.000 cursisten gingen de afgelopen maanden al van start met een cursus aan de Tech Academy. Bijvoorbeeld Word, Excel & PowerPoint. De bundel was wegens succes al snel uitverkocht. Daarom is er nu een volledig herziene 2020-versie. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat alle informatie in het boek helemaal up-to-date is.

Deze cursus wordt beoordeeld met maar liefst 4.3 sterren. "Mooie cursus. Heeft een uitdagend effect om nog meer te weten te komen van de verschillende mogelijkheden", aldus een Tech Academy-cursist. 

Deze aanbieding is exclusief voor nieuwsbriefabonnees. Je betaalt slechts € 29,95 in plaats van € 69,90 (*). Let op: deze actie loopt tot en met morgenochtend 10:30. Wees er dus snel bij, want op = op!

 
Klik hier voor meer informatie op de cursuspagina.
 
 
 

Wat krijg je?

Onze experts gaan je alles leren over Word, Excel en PowerPoint. De basis, maar vooral ook de geavanceerde opties. En dat doen we op een speciale manier: met een 180 pagina’s tellend boek én een interactieve onlinecursus in onze Tech Academy.

Voor zowel beginners als gevorderden

Ons cursusboek Word, Excel en PowerPoint is geschikt voor iedereen die met deze software werkt, wil gaan werken of moet werken (bijvoorbeeld voor school of op kantoor). We beginnen bij de basis, maar als je die al kent, kun je eenvoudig met een van de geavanceerdere onderwerpen beginnen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je essentiële zaken mist.

Uitgebreide video’s en handige oefenvragen

We leggen de basisbeginselen uit van Word, Excel en PowerPoint. Als je die onder de knie hebt, gaan we geleidelijk aan wat meer de diepte in. Zo leer je hoe je in Word eigen templates maakt, geavanceerde berekeningen in Excel uitvoert en hoe je de mooiste interactieve presentaties in PowerPoint samenstelt. In de onlinecursus vind je gratis voorbeeldbestanden en met de oefenvragen in de onlinecursus kun je jezelf testen op de geleerde materie. Wil je ook kunnen zien hoe bepaalde functies in Word, Excel of PowerPoint in de praktijk werken? Dan heb je de keuze uit een ruime selectie video’s.

Direct aan de slag!

Bestel je deze bundel, dan betaal je slechts € 29,95. Je ontvangt het cursusboek zo snel mogelijk in de bus, maar je kunt al direct aan de slag met de interactieve online cursus op Tech Academy. Na aankoop ontvang je per e-mail instructies om de cursus te starten wanneer het jou uitkomt!

 
Klik hier voor meer informatie op de cursuspagina.
 

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Gratis verzending, ook voor België. Deze actie is geldig t/m morgenochtend 10:30. Het boek wordt binnen 5 werkdagen verzonden. 

 
 
 
 
E-mail
Dit e-mailbericht is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
 
 
Uw gegevens
Wijzig mailvoorkeuren
Klantenservice
Privacy Statement
 
 
Social Media
 
 
 
U ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.