Topwandeling Utrechtse Heuvelrug | Podcast: alles over kramsvogels
Roots
Roerdomp: meesters in camouflage
IN DE WINTER ZIJN ZE EVEN TE ZIEN

De mysterieuze én schuwe roerdomp is de ultieme wensvogel onder vogelaars. De winter is de beste periode om ze te spotten, want bij vorst wordt deze reiger gedwongen ook buiten het riet op zoek te gaan naar voedsel. Een buitenkansje!
Foto: Marcel van Kammen

Roots
Roots-filmweekend Vlieland
NAAR DE WILDERNIS

Vlieland: het eiland met 's lands leukste bioscoop waar je zes films in drie dagen kunt bekijken. Roots en de Waddenvereniging organiseren van 28 februari t/m 1 maart én 6 t/m 8 maart 2020 namelijk het mooiste natuurfilmfestival. En Roots-lezers profiteren van een mooie aanbieding...
Foto: Marcel van Kammen

Roots
Winterwandelen
TOPPOGING

In de bossen tussen Maarn en Doorn liggen de natuurterreinen Stameren en Hoog Moersbergen. Ze vormen de toppen van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens een winters natuurommetje waagt fotograaf Niels Kooyman een toppoging en ‘klimt’ naar 46 meter boven NAP.
Foto: Niels Kooyman

Roots
Nieuwe podcast
KRAMSVOGELS

Wil je graag meer weten over vogels en de geluiden die ze maken? In de podcast Notenkrakers nemen we je mee in de wereld van de tjilpende, zingende, piepende en kwakende vogels. De nieuwe aflevering van december gaat over kramsvogels.
Foto: Willie de Vries

Cadeautip feestdagen
ROOFVOGELS & UILEN

In Roofvogels en uilen van Noordwest-Europa vind je uitgebreide beschrijvingen van 21 roofvogels en 10 uilen. In prachtige, natuurgetrouwe illustraties en infografieken wordt alles verteld over hun leefgebieden, hun unieke levenswijzen en gedrag en kom je tal van fascinerende weetjes tegen.

Roots
Roots
Vogelen in De Balie
KIEKENDIEF LANDT IN AMSTERDAM

De Balie in Amsterdam is gestart met een programmareeks voor nieuwelingen en vogelnerds: 'Vogelen in De Balie'. Op woensdag 18 december reis je mee met de trek van de grauwe kiekendief en zijn grootste fans. Een succesverhaal.
Foto: Ben Koks

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer