Hoewel de huizenmarkt er sterker voor staat dan tijdens de vorige crisis staan veel seinen volgens Calcasa op rood. Het groeiende koopaanbod is volgens de woningmarktvorser een eerste waarschuwing.
Vastgoedmarkt
Online versie
‘Groei aanbod eerste waarschuwing kentering woningmarkt’
Hoewel de huizenmarkt er sterker voor staat dan tijdens de vorige crisis staan veel seinen volgens Calcasa op rood. Het groeiende koopaanbod is volgens de woningmarktvorser een eerste waarschuwing.
Lees verder >
Vastgoedmonitor: meer slechte leningen in alle segmenten
De toename van het aantal slechte vastgoedleningen zal zich niet beperken tot het segment winkels.
Lees verder >
Vastgoed Belang: géén algemene deal over kwijtschelding huur
In tegenstelling tot wat Detailhandel Nederland beweert, hebben brancheverenigingen van beleggers en winkeliers geen afspraken gemaakt over kwijtschelding van huur.
Lees verder >
Dit zijn de belangrijkste afspraken uit het steunakkoord voor retailers
De retailsector en de vastgoedsector hebben na weken onderhandelen nieuwe richtlijnen opgesteld over de manier waarop winkels hulp kunnen krijgen tijdens de coronacrisis. De belangrijkste afspraken.
Lees verder >
Zeeman-kapitein stippelde ook koers uit voor Green Real Estate
De eerder deze week overleden oprichter Jan Zeeman van de gelijknamige textielwinkels was ook een gekende speler in de Nederlandse vastgoedmarkt.
Lees verder >
Zijn we té vast(goed)geroest om goed uit deze crisis te komen?
Als je momenteel de vastgoedmedia leest, lijkt een futureproof vastgoedmarkt ver weg, blogt Cees Jan Pen.
Lees verder >
(advertorial)
Talk of the Town
Praat mee over de toekomst van NL
PROVADA & Vastgoedmarkt lanceren op 16 & 17 juni de eerste volledig digitale Talkshows over de Toekomst van Nederland. Experts zoals Jeroen Lokerse, Jan Rotmans en Wendy Verschoor schuiven bij ons aan. De talkshows streamen we live vanuit de spectaculaire rooftopstudio van Capital C in Amsterdam. 
(advertorial)
webinar
Gratis webinar: Toekomst van datacenters 
De behoefte aan datacenters groeit snel. Aan welke vestigingsvoorwaarden moeten deze nu voldoen en wat zijn de kansen voor Nederland? Wat is de meerwaarde van datacenters voor onze economie en samenleving? Deze vragen komen o.a. aan bod tijdens het webinar. 
Altera: ‘Andere parkeerbehoefte in steden’
Altera Vastgoed heeft een overeenkomst gesloten met ParkBee voor de exploitatie van enkele (gedeeltes van) parkeergarages in wooncomplexen. Volgens Altera is de behoefte aan parkeren door derden op goede locaties in de stad groot.
Lees verder >
Denktank overheid: stimuleer werken op afstand met satellietkantoor
Om te voorkomen dat na de zomer iedereen weer tegelijk het openbaar vervoer of de auto gaat gebruiken, moeten werknemers gestimuleerd blijven om op afstand te werken.
Lees verder >
(advertorial)
vex_2020
Vastgoed Exploitatiewijzer 2020
In dit boekje vindt u alle relevante gegevens van meer dan 110 gebouwtypen, waaronder complete begrotingen voor onderhoudskosten, vervangingskosten voor tussentijdse vervangingen en herbouwkosten. Onmisbaar voor het inschatten van de onderhoudskosten en exploitatielasten van uw vastgoed.
Nieuw stadion Feyenoord bijna 9.000 m2 dichterbij
Met aankoop van het terrein van de Gamma is de realisatie van een nieuw stadion voor Feyenoord weer een stap dichterbij.
Lees verder >
Distripark Dordrecht weet ook Crocs te verleiden
De Amerikaanse schoenenfabrikant Crocs vestigt haar belangrijkste Europese distributiecentrum op Distripark Dordrecht.
Lees verder >
ASR Real Estate ontwikkelt kantoor in Delft
ASR Dutch Science Park Fund gaat een kantoorgebouw van 10.000 m2 ontwikkelen op de campus van de Technische Universiteit Delft.
Lees verder >
Amsterdamse stop op datacenters frustreert digitale economie
De Metropoolregio Amsterdam overweegt de groei van het aantal datacenters een halt toe roepen vanwege het hoge energieverbruik en ruimtegebrek. Daarmee loopt de digitale infrastructuur gevaar.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright