Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Groeiend Staad waakt voor stilstand
Gezien de huidige positie op de markt, is bijna niet voor te stellen dat Doosan-dealer en –importeur Staad pas vijf jaar bestaat. Maar het is wel zo. In mei 2013, onlangs dus precies vijf jaar geleden, richtten de broers Pieter, Sijmen en Jan Willem Staadegaard het bedrijf op. Inmiddels kent Staad een jaaromzet van bijna 30 miljoen euro. ‘We zijn voortdurend op zoek hoe we dingen beter kunnen doen.’
Nieuwe Hyundai HX235LCR geleverd bij Bijleven B.V

Onlangs heeft Van der Spek Vianen een nieuwe 25-tons rupskraan geleverd aan Blijleven. 

Lees verder >
Schaddé van Dooren werkt met stille vacuümunit

Op het strand van Katwijk is Fa. Schaddé van Dooren aan het werk met een stille vacuümunit om industrieplaten te leggen. Deze vacuümunit wordt aangedreven door een elektromotor op accu.

Lees verder >
(advertorial)
Intro-abonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Riwal levert duizendste machine aan Arentis

Met de aankoop van de JLG 1250AJP bij Riwal heeft Arentis de hoogwerker-verhuurvloot uitgebreid tot duizend machines. In opdracht van Arentis zal Riwal gedurende het jaar 2018 in totaal 46 nieuwe JLG machines leveren. 

Lees verder >
Drie nieuwe Volvo FMX 10×4 kippers voor Cito Transport

Cito Transport uit Nederhorst den Berg heeft drie nieuwe Volvo FMX 10×4 kippers aan de vloot toegevoegd. De trucks, die worden ingezet voor diverse taken, zijn geleverd door Volvo Group Truck Center in Almere.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright