+ 35x cake!
delicious.
Altijd goed
Gehaktballetjes met mortadella in tomatensaus

Kijk de kunst af van Italianen die pittig saucijzenvlees of mortadella door hun saus, dip of gehakt doen voor meer smaak en snelheid.

delicious.
Korma, jalfrezi & de knalgroene Thaise variant
3 recepten voor homemade currypasta!

Zo’n lepel currypasta is de perfecte hack om op een doordeweekse dag even snel, hups hups, een soep, stoof of zelfs pittig (groente)gebraad in elkaar te flansen. Vaak hoef je alleen nog wat tomaten of kokosmelk toe te voegen, een proteïne en groenten: dat is alles.

Advertorial
delicious.
100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken

Ontvang het nieuwste boek van Ottolenghi nu GRATIS bij 4x delicious. Betaal slechts € 33,99 i.p.v. € 69,07. Comfort food à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken.

delicious.september
25x easy!

In dit extra dikke nummer van foodmagazine delicious. gaan we voor easy. Zo staan er – naast heel veel heerlijke uitpak-recepten - wel 25 recepten in die je binnen een half uurtje op tafel zet. Julie maakt stoof, traybake, pulled chicken en pasta en in het weekend een zalmzijde. Manon presenteert soep, quiche of pita’s, eenvoudiger kán bijna niet. Of kijk de kunst af van Italianen die pittig saucijzenvlees of venkelworst door hun saus, dip of gehakt doen voor meer smaak en snelheid.

Bestel het septembernummer van delicious. nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm bij een winkel bij jou in de buurt!

delicious.
delicious.
Van fregola met zeefruit tot ricottakoekjes
46x razendsnel mediterraan

Op zoek naar recepten om de smaken van je vakantie terug te halen? Of om het beste uit mediterrane ingrediënten te halen? Dat hoeft echt geen uren te duren, met deze gerechten haal je de zonnige smaken uit het Zuiden zo in huis.

delicious.
Feestkip!
Geroosterde kip met granaatappel en watermeloensalade

Met maar een paar ingrediënten maak je van gewone kip feestkip: zoetig met een friszuurtje en heerlijke knoflook. De salade omscheppen met kippenjus maakt het compleet.

delicious.
Healthy in een handomdraai
Groene soepen voor extra vitaminen: 18 recepten

Na de vakantie even back to basic? Geen snellere manier om je daily greens binnen te krijgen, dan met een soepje. Kijk even wat je nog hebt liggen in de koelkast en máák deze heerlijke recepten.

delicious.
35x cake recepten
Wel zin om te bakken, maar niet te moeilijk: ga voor cake!

Alle niet meer zo mooi ogend fruit of groente kan in een cake. Probeer Yvettes cake met courgette maar eens, maak een frambozenshortcake, of bak direct een hele plaat vol. Zo komt de groentela weer leeg en met zo’n homemade cake maak je iedereen heel blij.

Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden