Ontdek de prachtige natuur en indrukwekkende steden van Australië

Webversie

Maak een groepsreis met FOX

Korting tijdens de Groepsreizen Actieweek

FOX biedt een ruime selectie aan groepsrondreizen naar meer dan 50 landen. FOX laat u op comfortabele wijze kennismaken met uw vakantiebestemming. Nieuw in ons aanbod is een groepsreis naar Australië. Reis samen met een Nederlandssprekende reisleider in 24 dagen langs de hoogtepunten van dit prachtige land. Boek tot en met 13 februari een groepsrondreis bij FOX en profiteer van 75 euro korting per persoon!

Bekijk alle groepsrondreizen

Actievoorwaarden

Top 10 – Bestemmingen in 2019!

Bestemmingen 2019

Van Sydney tot Cairns en de overweldigende Outback tot aan de wereldberoemde kronkelige Great Ocean Road. Australië is een wonderbaarlijke bestemming met een overweldigende natuur, prachtige steden en ontzettend fijne bevolking.

Ontdek de Top 10

24-daagse groepsreis Australië

Groepsreizen Australië

Ga met FOX down under en ontdek dit land van uitersten met bruisende steden, overweldigende natuur en interessante Aboriginal cultuur. FOX laat u de hoogtepunten van Australië zien in een schitterende reis waarbij de vier inclusieve binnenlandse vluchten zorgen voor een comfortabele rondreis.

Meer over de groepsreis

Melbourne

Melbourne

Het is de op één na grootste stad van Australië, maar in sommige opzichten is Melbourne meer cultureel divers dan Sydney. Bezoek het tijdens één van de vele rondreizen naar Australië.

Lees verder over Melbourne

Een Australië reis met FOX, verre reizen van ANWB

  • Ontdek de absolute hoogtepunten van Australië
  • U overnacht in comfortabele accomodaties met elk een goede ligging
  • U ontvangt een digitaal informatiepakket inclusief routebeschrijving
  • Veel excursies zijn al inclusief
Bekijk de groepsreis naar Australië

Je ontvangt deze mailing van een Australie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.