Overige aanbiedingen: Zafón boekenpakket - Rookmelders met magneetbevestiging - Sporthorloge - Minicruise naar York - Prachtige replica's

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Maak uw huis in een wip schoon met de TurboTronic VS-280, een moderne, draadloze stofzuiger met ingebouwde LED-indicator. Hij is geschikt voor gladde vloeren en tapijt, heeft een handig ophangsysteem, én u heeft geen dure stofzuigerzakken meer nodig. Daar kunnen andere stofzuigers een puntje aan zuigen.
Bekijk aanbieding
Toen het debuut van Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) uitkwam, vielen critici over elkaar heen om hun bewondering uit te spreken. De combinatie van duistere intriges en romantiek, met de kleurrijke Barcelonese straten als decor, leverde wereldwijd massa’s fans op van zijn literaire reeks “Het Kerkhof der Vergeten Boeken”. De drie eerste delen mogen in geen enkele boekenkast ontbreken!
Bekijk titels
 

De FireAngel ST-622-BNLT P-Line rookmelder combineert de nieuwste optische en thermische technieken. Dit zorgt voor een snellere responstijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand. De rookmelder is voorzien een verzegelde Panasonic batterij wat resulteert in high-end prestaties en 100% betrouwbaarheid.
 

Bestel hier

De Guardo Fit Coach is een sporthorloge met ingebouwde hartslagmeter. Hij analyseert uw gezondheid met een slaap- en hartritmemonitor en stappenteller en helpt zo uw persoonlijke doelen te halen. Hij meet nauwkeurig uw stappen en houdt het aantal verbrande calorieën bij. Op deze manier gaat u efficiënter en bewuster om met uw lichaam.
 

Bekijk aanbieding

Vaar mee en geniet samen van een avontuurlijke minicruise! U heeft uw eigen comfortabele hut en aan boord is van alles te beleven. Geniet van live entertainment en drink een drankje in een van de bars of lounges.
 

U besteedt 2 nachten aan boord bij P&O Ferries en ook het vervoer (heen en terug) is geregeld wanneer u in Engeland aankomt, zodat u de hele dag de tijd hebt om York te ontdekken!

Bekijk de details
Van o.a. Pablo Picasso, Monet, Miró...tot Klimt. Deze kwalitatieve replica’s van topstukken uit de kunstgeschiedenis worden in Duitsland voor u gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kies uw favoriete kunstwerk, inclusief passende lijst, nu voor een heel aantrekkelijke prijs. De schilderijen zijn in beperkte oplage beschikbaar. 
Bekijk de collectie

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2020 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief