Tweede Kamer akkoord met kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Grote merken present op Infra Relatiedagen; machinehallen volgeboekt
Op de komende Infra Relatiedagen in Hardenberg zijn de meeste grote machinemerken vertegenwoordigd. Hitachi, JCB, Komatsu (BIA) en Takeuchi (Verhoeven) ontbreken, maar de importeurs of leveranciers van andere gangbare merken zijn allemaal op de beursvloer te vinden. Nieuw is dit jaar het gebruik van smartbadges, die brochures en visitekaartjes overbodig maken.
(advertorial)
Dé vakbeurs waar de complete infrabranche samenkomt!
Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21e Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs. Laat u inspireren over de laatste ontwikkelingen én bezoek Infra Relatiedagen.
Tweede Kamer akkoord met kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen

De Tweede Kamer heeft ingestemd met een registratie- en kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen. Daarmee is een belangrijke horde genomen in de langlopende discussie over het verplichte kenteken voor tractoren, maaidorsers, graafmachines, wielladers etc.

Lees verder >
Nieuwe Cat 326 mét nieuw logo op Infra Relatiedagen

Pon Equipment showt op de Infra Relatiedagen in Hardenberg de nieuwe Cat 326 mét het nieuwe logo. De efficiëntie van deze rupsgraafmachine van de nieuwste generatie is volgens de importeur ten opzichte van het vorige model met 45% verhoogd.

Lees verder >
Importeur DPS Power nu 100 procent eigendom van Deutz

DPS Power in Dordrecht is per 1 januari 2020 een volle dochter van motorenfabrikant Deutz. Tegelijkertijd is ook DPS in Antwerpen door Deutz overgenomen. ‘We zijn terug in de moederschoot, dit voelt heel goed’, zegt directeur Frank van Laar van de vestiging in Zuid-Holland.

Lees verder >
VIDEO | BouwMachines test en vergelijkt vier accu-elektrische minigravers

Nederland loopt voorop met de ontwikkeling van accu-elektrische minigraafmachines. De vraag is in ons land het grootst. Diverse bedrijven bouwen bestaande machines om, zodat aan de toenemende vraag kan worden voldaan.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright