Zorg dat je live bent om het mee te maken...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Heb je 1 of meerdere dagen gemist van de challenge? Of was je er alle dagen bij? 🚀

Voor de training van straks maakt dit niet uit.
Deze wil je 100% zeker LIVE meemaken, !

Er gaan namelijk 2 dingen gebeuren:

  1. Ik ga een bijzondere aankondiging doen die je LIVE wil meemaken (want voor de mensen die online zijn, heb ik iets extra's)
  2. We gaan aan de slag met het maken van een pagina om leads te verzamelen. Dit is dé manier waarop wij bij IMU de afgelopen jaren ons bedrijf hebben laten groeien. Ook hier gaat AI weer een belangrijke rol spelen. Binnen een minuut heb je betere teksten op je pagina dan je zelf had bedacht 😇

Na vandaag weet je precies hoe je jouw PDF of andere digitale producten automatisch per e-mail bij je lead of klant krijgt.

Uit ervaring weet ik dat het onderdeel "formulieren" + "technische koppeling met e-mail marketing" voor veel mensen een uitdaging is. Ik ga je stap voor stap laten zien hoe je de pagina's maakt, hoe je dit technisch koppelt en hoe de mail dus bij je klant terecht komt.

Dit is een belangrijk onderdeel om veel meer mensen naar je betaalde product te kunnen sturen, dus zorg dat je erbij bent!

Zoom link

Je kunt dezelfde Zoomlink als voor de sessie van gisteren gebruiken, maar je krijgt rond 9 uur ook nog een reminder met een extra link.

Zorg dat je op tijd klaar zit! Ook gisteren was het weer volle bak met 1.100+ mensen tegelijk. Zoom kan het aan, maar sommige mensen hadden wel wat vertraging bij het binnenkomen. Het is daarom slim om al iets voor 10:00 uur in te schakelen :)

WIN! Zullen wij je funnel maken?

Iedereen die meedoet aan de challenge maakt kans op een volledig gebouwde funnel door ons. Inclusief een strategiesessie vooraf met mij!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is LIVE aanwezig te zijn en dit formulier in te vullen:

Klik hier om kans te maken op een volledige funnel >>>


Zie ik je straks?

Groetjes,

 

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor onze "Plug Into Freedom Challenge".

Geen mails meer ontvangen?

Uitschrijven
Plug&Pay BV, Newtonlaan 281, 3584 BH Utrecht, The Netherlands