Op de website bekijken   

 

Grubhof Camping Nieuws 01/22

Geachte mevrouw Do!

Op de klapstoel in de zon. Het dagelijks leven vaagt weg. Lente, natuur, frisse lucht. Kinderen spelen. De vogels fluiten. De rivier kabbelt. Rust verspreid zich. Tijd van vreugde, camping tijd. 

Met deze actuele uitgave van camping nieuws willen wij u op de hoogte houden en inspiratie voor een camping vakantie geven. www.grubhof.com

Onze nieuwe website is online

Sinds kort heeft onze website grubhof.com een nieuwe glans. Met deze relaunch hebben we niet alleen gezorgd dat onze website up to date is, maar ook dat deze nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is.

Nu zijn onze staanplaatsen en onderkomens overzichtelijker, de aanbiedingen makkelijker te vinden en er is ook een tegoedbonnen-shop. 

Overigens, de nieuwsbrief heeft ook een nieuw design. Ga het snel ontdekken.

www.grubhof.com

NIEUW: online tegoedbonnen-shop

Op de nieuwe website kunt u tegoedbonnen ontwerpen en 24/7 online kopen. Of het nou een camping-, restaurant-, almdorf- of een massage-tegoedbon is, de nieuwe shop is van alle markten thuis om uw vrienden of familie leuk te verrassen!

Heeft u snel een cadeau nodig voor camping fans?

Maak dan gebruik van de print@home knop. Hiermee heeft u, uw eigen ontworpen tegoedbon meteen thuis – door een ontwerp keuze te maken, te betalen met creditcard en het direct af te drukken. Zo snel is het perfecte cadeau klaar! 

naar de shop

Actuele inreisregels

Sinds 16 mei zijn er geen inreisregels voor buitenlanders die naar Oostenrijk willen rijzen.

Plus, er zijn geen beperkende regels meer op de camping. U kunt weer overal heen en u hoeft op de meeste plekken geen mondmasker meer te dragen (met uitzondering van supermarkten, apotheek, OV). Verder hoeft u bij binnenkomst ook geen 3G bewijs meer te laten zien.

Conclusie, niks staat meer in de weg voor een heerlijke vakantie op Camping Grubhof :-)

Gunstige camping aanbiedingen

Kijkt u ernaar uit te genieten van een kampeervakantie met z’n tweeën of met de hele familie? Maak dan gebruik van onze gunstige weekaanbiedingen met of zonder wellness.

 
 

Weekarrangementen voor € 30 per nacht tot 04/06 en € 35 van 18/06 - 01/07/2022.

Aanbiedingen inclusief wellnesszijn tegen een toeslag van € 6 per nacht verkrijgbaar. Hierbij is dan naast de staanplaats ook de dagelijkse entree in de sauna- en wellness inbegrepen.

Deze aanbiedingen gelden voor 2 personen op een staanplaats XXL incl. 5 kWh stroom per nacht bij een verblijf vanaf min. 7 nachten. 

Extra kosten: € 1,70 toeristenbelasting per volw./nacht
XXL-staanplaats aan de rivier € 3 toeslag per nacht 

aanbiedingen

Beschikbaarheid Almhutten

Almberg Alm (2-4 pers.)  01 - 04/06/2022

Steinbach Stube (4-8 pers.)  04  - 11/06, 18 - 25/06 en 27/08 - 03/09

Scheffsnother Stube (6-10 pers.)  29/05 - 25/06/2022 beschikbaar

naar de almhutten