Op de website bekijken   

 

Grubhof Camping Nieuws 01/23

Geachte heer Do!

Na, deze geweldige zomer, die overgegaan is in een prachtige gouden herfst, word het langzaam tijd aan de winter te denken ...

Daarom willen we met deze uitgave van het Camping Nieuws al de voorpret opwekken voor de (kampeer)winter en u informeren over het laatste nieuws. www.grubhof.com

Seizoenstijden & info

Actueel gebruiken we de tijd om de camping winterklaar te maken en ons geweldige team wat vrije tijd te gunnen, tot het winterseizoen op 15 december begint.

In deze periode is ons kantoor geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 11.00 uur en u bereikt ons per e-mail.

Het dagelijkse skiën in de Almenwelt Lofer begint op 16 december. De beste manier om de laatste informatie en sneeuwberichten te krijgen, is rechtstreeks op de website van de bergbaan.

Het winterseizoen op Grubhof en de Almenwelt Lofer eindigt op 7 april.

De camping is gesloten van 8 april tot de start van het zomerseizoen 2024 op dinsdag 30 april.

In juli & augustus geldt een minimum verblijf van 7 nachten. Aankomst en vertrek is nog elke dag mogelijk.

www.grubhof.com

Bergkerstmarkt & aanbiedingen

Deze seizoenstart nodigen we u uit naar de Bergweihnacht / Bergkerstmarkt in Maria Kirchental op de 16de en 17de van december. Bereid u voor op de heerlijke kersttijd en bezoekt u deze idyllische kerstmarkt bij de Wallfahrtskerk. >> programma & info

Voor winterkampeerders zijn in januari en maart onze bekende en voordelige arrangementen inclusief skipas weer beschikbaar.

Als u de voorkeur geeft aan een accommodatie in plaats van kamperen in de winter, in onze appartementen in Pechtlgut Lofer, zijn er nog vrije data van 06.01. - 03.02. en van 24.02.2024.

Online beoordelen & winnen

Deel uw Grubhof vakantie-ervaringen met andere kampeerders en maak kans op mooie prijzen.

Uw stem kan ons helpen om weer een goede positie in de camping.info Award te behalen. Want de volgende prijsuitreiking staat voor de deur.

Hoe deel te nemen aan de verloting:

  • beoordeel Grubhof op camping.info tot 30 november 

 Dit kunt u winnen:

  • drie keer  € 200 tegoedbon in de online shop van
    camp-nation.de / camping & outdoor specialist

Let op: een camping kan eens per jaar opnieuw beoordeeld worden.

De trekking vindt plaats van alle reeds ingezonden 2023 en nieuwe beoordelingen op camping.info. We nemen contact op met de winnaars via camping.info.

Bedankt voor je steun & veel succes!

GEEF EEN BEOORDELING

Cadeaubonnen voor de Kerst

Zoekt u nog een geschikt kerstcadeau?

Op ons website kunt u tegoedbonnen ontwerpen en 24/7 online kopen. Of het nou een camping-, restaurant-, almdorf- of een massage-tegoedbon is, de online shop is van alle markten thuis om uw vrienden of familie leuk te verrassen.

Ook last minute :-)  

Maak dan gebruik van print@home. Hiermee heeft u, uw eigen ontworpen tegoedbon meteen thuis - door een ontwerp keuze te maken, te betalen met creditcard en het direct af te drukken. Zo snel is het perfecte kerstcadeau klaar! 

naar de bonnenwinkel

Nieuwe video uit de lucht

Afgelopen zomer maakte onze cameraman en dronepiloot Roland samen met zijn kleinzoon Timo een nieuwe videoclip vanuit de lucht. Bekijk hier de Grubhof van bovenaf

videoclip