Op de website bekijken   

 

Grubhof Camping Nieuws 01/24

Geachte heer Do!

De feestdagen liggen alweer achter ons, terwijl juni nu begint...

Het is algemeen bekend, dat juni de beste tijd is om, voor de zomervakanties beginnen, van een campinguitje te genieten. Daarvoor nodigen we u graag uit. www.grubhof.com

INFO: Onze regio is door het noodweer niet getroffen. 🙏

Vrije staanplaatsen tot 10 juli

Tot 1 juli gelden onze gunstige weekaanbiedingen met of zonder wellness tegen een aanbiedingsprijs (min. 7 nachten).

40,00 euro voor een XXL staanplaats, hierbij inbegrepen: 2 personen, 5 kWh stroom/nacht en familiebadkamer, zonder sauna entree.

50,00 euro voor een XXL staanplaats hierbij inbegrepen 2 personen, 5 kWh stroom/nacht, familiebadkamer en dagelijkse sauna entree

Nog vrije staanplaatsen beschikbaar tot 10 juli
Maak gebruik van deze kans en boek de laatste vrije staanplaatsen. Geniet vanaf 1 juli van de voordelen van de zomerkaart: gratis entrees voor de gondel, Naturgewalten (kloven en grotten), zwembad, AlmErlebnisBus, openbaar verkeer en meer.

We verheugen ons op uw aanvraag.

aanbiedingen

NIEUW: attractief weekprogramma vanaf juni

Voor deze zomer hebben we op Grubhof een afwisselend weekprogramma opgezet, voor grote en kleine ontdekkers, rustzoekenden, fijnproevers en genieters.

  • Natuur ontdekkingstocht in het donker
    elke maandag om 20.30 uur, zoeken we, onder begeleiding van een natuurpark ranger, naar sporen van nachtactieve dieren rondom de camping.
  • Bauernmarkt op Grubhof
    markt met lokale producten - elke dinsdag vanaf 18.30 uur
  • Zomer Yoga op de camping
    elke woensdag om 18.30 uur bij droog weer (ca. 75 min)
  • Begeleide wandeling met Hermann, de zingende wandelgids
    elke donderdag of vrijdag

Het programma start in juni. Een deel van het progamma is gratis en een deel is tegen een klein bedrag. Voor meer informatie en aanmeldingen meldt u zich aan de receptie.

Schnupper-Rafting, met het Motion Team Lofer begint weer vanaf juli. Daarvoor is geen aanmelding nodig. Trefpunt is elke woensdag om 18.00 uur bij de Saalach hut.

En zoals elk jaar is er weer in juli en augustus een spannend, kinderprogramma. Met onder andere, klimmen, boogschieten, boerderij bezoeken en nieuw, creative werkplaats.

Zonnepanelen uitgebreid

In het voorjaar hebben we ook op het skidepot, de werkplaats en garage zonnepanelen geïnstalleerd en daarmee onze bestaande capaciteit uitgebreid naar 190 kWp.

Na deze uitbreiding kunnen we een derde van onze benodigde electrische energie duurzaam & energiebesparend zelf produceren.

Europese Kampioenschappen voetbal 2024

De voetbalfanaten hebben de mogelijkheid het EK op en rondom Grubhof te volgen.

Op de camping worden alle wedstrijden in de recreatie ruimte op een groot beeldscherm uitgezonden.

Public Viewing is in Lofer centrum op een groot beeldscherm in de pub Krämerei. Ook in het nieuwe café/bistro Stoaberg worden wedstrijden uitgezonden.

En voor die, die juist deze drukte willen vermeiden, zitten bij ons ook goed. Heel gemakkelijk, voeten omhoog in de campingstoel en vanaf de staanplaats van de natuur en rust genieten.

De camping vanuit de lucht

Onze cameraman en dronepiloot Roland, heeft de laatste zomer samen met zijn kleinzoon Timo,  een videoclip uit de lucht gemaakt. Zie hier Grubhof uit vogelperspectief

Videoclip