Op de website bekijken   

 

Grubhof Camping Nieuws 02/22

Geachte mevrouw Do!

Wij hebben nog hele fijne herinneringen aan de voorbije zomer, maar nu het langzaam kouder wordt, neemt het verlangen naar de winter met de dag toe..

Met deze uitgave van het Camping Nieuws willen wij bij u alvast de voorpret opwekken voor de (kampeer)winter en u informeren over het laatste nieuws. www.grubhof.com

 

Winteropening

Het winterseizoen begint op 16 december. Tot dan gebruiken we de tijd om de camping winterklaar te maken, maar ook om onszelf en ons geweldige team wat vrije tijd te gunnen.

In deze periode is ons kantoor geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 11.00 uur en u bereikt ons per e-mail.

Het dagelijkse skiën in de Almenwelt Lofer begint op 17 december. De beste manier om de laatste informatie en sneeuwberichten te krijgen, is rechtstreeks op de website van de bergbaan.

Ook onze sauna is deze winter dagelijks geopend van 15.00 tot 21.00 uur. Er zijn momenteel geen beperkingen gepland.

In januari en maart zijn onze bekende en voordelige arrangementen inclusief skipas weer beschikbaar.

Het winterseizoen op Grubhof en de Almenwelt Lofer eindigt op Paasmaandag 10 april.

De camping is gesloten van 11 april tot de start van het zomerseizoen 2023 op vrijdag 28 april.

www.grubhof.com

Cadeaubonnen voor de Kerst

Zoekt u nog een geschikt kerstcadeau?

Op ons website kunt u tegoedbonnen ontwerpen en 24/7 online kopen. Of het nou een camping-, restaurant-, almdorf- of een massage-tegoedbon is, de online shop is van alle markten thuis om uw vrienden of familie leuk te verrassen.

Ook last minute :-)  

Maak dan gebruik van print@home. Hiermee heeft u, uw eigen ontworpen tegoedbon meteen thuis - door een ontwerp keuze te maken, te betalen met creditcard en het direct af te drukken. Zo snel is het perfecte kerstcadeau klaar! 

naar de bonnenwinkel

Zomer 2023 prijzen & nieuwigheden

De algemene prijsstijging van 10% en meer houdt ook niet op bij campings. Daarom is onze prijsverhoging voor 2023 ook hoger dan de voorgaande jaren.

Let alsjeblieft op bij het vergelijken van de prijzen t.o.v. 2022, in het seizoen 2023 is 5 kWh stroom per nacht standaard inbegrepen op de staanplaatsen. Vanaf nu wordt ook in de zomer de elektriciteit-stand afgelezen en wordt het meerverbruik verrekend met 90 cent per kilowatt.

Op veler verzoek van onze campinggasten hebben we voor 2023 ook gratis wifi in de staanplaatsprijs inbegrepen en kan je de rekening in de toekomst ook met je creditcard betalen.

In onze weekpakketten is de elektriciteit altijd inbegrepen. De prijzen per nacht voor mei/okt stijgen van €30 naar €34 en voor juni/sept. van € 35 naar € 38. Dit is inclusief 2 personen op de staanplaats en 5 kWh stroom per nacht, meerverbruik wordt verrekend met 90 cent per kWh.

Onze Saalachweide (tentenweide) moet in de toekomst zijn naam meer eer aan doen en vooral gereserveerd zijn voor tenten en vouwwagens. Ook omdat daar geen elektriciteitsmeters zijn en een vast elektriciteitstarief voor caravans en campers niet meer van deze tijd is.

In juli & augustus geldt een minimum verblijf van 7 nachten. Aankomst en vertrek is nog elke dag mogelijk.

naar de prijzen

VERLOTING: online beoordeling indienen & gratis verblijf winnen

De volgende award uitreiking van camping.info staat voor de deur.
Ook deze keer willen we weer vooraan erbij zijn.

Uw huidige beoordeling kan ons daarbij helpen en u kunt een kampeervakantie winnen!

Hoe deel te nemen aan de wedstrijd:

  • beoordeel Grubhof op camping.info tot 27 november 2022

 Dit kunt u winnen:

  • drie keer een kampeervakantie van 3 nachten voor 2 personen

LET OP: een camping kan nu eenmaal per jaar opnieuw beoordeeld worden.

De trekking vindt plaats van alle reeds ingezonden 2022 en nieuwe beoordelingen op camping.info. We nemen contact op met de winnaars via camping.info.

Bedankt voor je steun & veel succes!

GEEF EEN BEOORDELING