Inspiration til din boligindretning | VIND en valgfri lampe | Har du set FUND-kataloget
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Se denne e-mail i din browser.

Lamper har mange funktioner i hjemmet. Alt fra hyggebelysning til læselys. Vi giver gode råd til, hvordan du finder den rigtige belysning til dit hjem.
Se mere
Se flere lampetilbud

Vi sætter fokus på belysning

I samarbejde med Nybyggerpodcasten har vi lavet en podcast, hvor ILVAs boligstylist Paw sætter fokus på belysning i hjemmet. Lyt med og bliv klogere på de forskellige typer af belysning og deres effekt.

Lyt med her

Nu har du mulighed for at vinde en valgfri lampe til en værdi af 1.499.- Se om du får bedst ud af 3 i et spil "sten, saks, papir" og vær med i lodtrækningen.
 
Vinderen trækkes 1. november blandt dem, som har deltaget i konkurrencen mellem d. 11.-31. oktober 2021.
Deltag her

Måske har du allerede set varer fra vores FUND-kategori? En vare markeret med FUND, har vi ofte købt mange af, og vi kan derfor sikre, at du får nogle lækre varer til en rigtig god pris. FUND-varer kan desuden leveres hurtigt - ofte inden for 2-4 hverdage, så du hurtigt kan tage dine nye møbler i brug.

FUND er til dig, der sætter pris på en fornuftig kvalitet til en god pris.

Se kataloget her
Gratis levering - du bestemmer hvordan!
Ubegrænset bytte og returret
Prissikkerhed
Shop online og afhentgratis i bolighus

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en lidt længere leveringstid. Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.

Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve?
Afmeld dig her

Facebook
Instagram
Pinterest
website