Hej John
Byder vinterferien på gulvprojekter?

Skal du lægge nyt gulv eller behandle det, du har? Lige nu har vi en ekstra stærk pris på RAW Classic Long Laminat eg og lys eg, og du sparer op til 20% på træpleje fra JUNCKERS. Se tilbuddene her og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk. Tilbuddene gælder til og med 27. februar.   

Før du går i gang med dit gulvprojekt... 

Hvad skal du overveje, inden du vælger dit nye gulv og går i gang med at lægge det? Og hvordan kan du klikke dig til et nyt gulv - trin for trin? Læs med og få gode råd til gulvprojektet, inden du går i gang.  


STARK har Danmarks største udvalg af gulve. Kig forbi din lokale STARK og se det store udvalg. Vores specialister står klar til at hjælpe dig godt i gang med projektet.  

Hvordan ser dit drømmegulv ud?

Hent masser af inspiration og se forskellige gulv-løsninger i vores gulvmagasin fra RAW. Har finder du et bredt udvalg af de mange muligheder inden for både parket-, laminat- og vinylgulve. Tag et kig her og se gulvene i din lokale STARK.

Tillykke til…

Har du handlet med dit SelvByg-kort i januar? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Find flere stærke tilbud i STARK

 
 
 

RAW Classic Long Laminat Eg

 
 

Pris t.o.m. 27/2 pr. M2 

119 DKK


 
   
 
 
 
 

JUNCKERS Gulvolie, 2,5 l

 
 

Pris t.o.m. 27/2 pr. sp.

663,20 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: