Bereken je voordeel met ons Zekergroen Energiecollectief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online lezen    Afmelden
 
 
 
 Variabele tarieven gewijzigd

Een aantal energieleveranciers verlaagde per 1 juli de variabele tarieven, vooral voor gas. Dat lijkt aantrekkelijk, maar daarmee betaal je vaak nog steeds flink meer dan bij vaste tarieven. Het Zekergroen Energiecollectief biedt 3 jaar gunstige vaste tarieven voor écht groene energie. Kijk naar het aanbod van Greenchoice, Pure Energie en Vandebron en laat ons je voordeel berekenen.

Bereken mijn voordeel
 
 

De beste koelkast voor jou

Inbouw of vrijstaand? Met of liever zonder vriezer? Wij testen alle koelkasten op onder meer koelvermogen, energiegebruik en gebruiksgemak.

 
Dit is de beste
 

De kans op een miljoenenprijs

Hoe groot is de kans op een miljoenenprijs in de loterij? En waar kan je de grootste prijs winnen? Wij onderzochten de winkansen bij de belangrijkste Nederlandse loterijen.

 
Hoogste winkans
 
 

Zo testen we smartphones


Smartphones testen we grondig op veel verschillende punten. Kijk mee hoe we dat doen.
 

 
 

Satésaus getest: veel suiker en zout

In de meeste kant-en-klare satésauzen zit veel suiker. Dat constateren wij na het vergelijken van 17 verschillende producten. Ook bevatten er 4 te veel zout.

 
Dit is de beste
 

Twee nummers op één telefoon

Met eSIM is het mogelijk om 2 nummers te gebruiken op je telefoon. Handig als je privé en zakelijk belt. Veel telefoons hebben het al. Wat zijn de voordelen?

 
Zo werkt het
 
 
Autolease-collectief
bijna van start
Wij zijn druk aan het onderhandelen, zodat jij straks de beste private-leasedeals krijgt. Schrijf je vrijblijvend in, dan ontvang je als eerste de aanbiedingen in je mailbox.
Schrijf je vrijblijvend in
 
 
Tests en nieuws van deze week
Eerste indruk Ring Video Doorbell 3
Alternatieve Nespressocups
Nieuwe Beste Koop airfryers
Babymatras tegen reflux
 
 
De laatste e-bikes!

Op dit moment zijn E-bikes zo gewild dat de voorraden van ons E-bike collectief snel slinken. Leasen heeft als voordeel dat je nergens naar om hoeft te kijken, via ons ben je verzekerd van de beste voorwaarden. Leasen via ons collectief is nog mogelijk tot 15 juli, dus wees er snel bij.

Bekijk het aanbod
 
 

Meer online bestellingen?

Doordat we de afgelopen tijd veel thuis hebben gezeten, was online bestellen voor veel mensen erg handig. Heb jij ook meer online bestellingen geplaatst?

 
Praat mee
 

Hoe ga je om met de 1,5 meter?

Het is niet altijd even makkelijk om in winkels 1,5 meter afstand te bewaren. Wat zijn jouw ervaringen met het bewaren van afstand in de winkel?

 
Vertel het ons
 
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van activiteiten van de Consumentenbond. © Consumentenbond 4 juli, 2020
Contact     070 - 445 45 45   -   Veelgestelde vragen   -   Webwinkel
Afmelden   -   Community   -   Privacy   -   Disclaimer   -   Gegevens wijzigen

Consumentenbond, Enthovenplein 1 's-Gravenhage, Zuid Holland, 2521 DA, NL © Consumentenbond 4 juli, 2020