9 december 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
H&M gaat online bestellingen per fiets bezorgen
[Nieuws] Kledingwinkel H&M gaat pakketjes in steden bezorgen per fiets. Daarvoor werkt het bedrijf samen met Fietskoeriers.nl. Nederland is het eerste land waar H&M van start gaat met fietsbezorging.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Wehkamp: retouren niet altijd gratis meer
[Nieuws] Wehkamp pakt de retouren aan. Daardoor kunnen consumenten niet altijd hun pakketje meer gratis laten ophalen. Het is één van de maatregelen van het warenhuis om winstgevend te worden.

twitter facebook linkedin
lees verder
Head of data bij HEMA Bas Karsemeijer spreker op het Data Driven Commerce Event
[Advertorial] Iedereen kent HEMA en jij bent waarschijnlijk ook een klant. Maar is jouw lokale HEMA hetzelfde als andere HEMA's? En waarom is het assortiment niet overal hetzelfde? HEMA gebruikt data om het leven van klanten leuker en makkelijker te maken. Hoe? Op 13 februari vertelt Bas Karsemeijer jou er alles over tijdens het Data Driven Commerce Event. T/m 14 dec. ontvang je nog 100 euro early bird korting!
image
image
VVN: 'Pakketbezorgers zorgen voor veel overlast'
[Nieuws] Veilig Verkeer Nederland (VVN) spreekt zijn zorgen uit over de groeiende overlast van chauffeurs die met hun bezorgbussen te hard rijden en fout parkeren.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Gegevens 10.000 klanten bol.com-partner op straat
[Nieuws] De gegevens van mogelijk bijna tienduizend Nederlandse en Belgische klanten van bol.com-partner Toppie Speelgoed worden door een hacker te koop aangeboden op het internet.
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Awards transparanter, eerlijker en beter dan ooit dankzij nieuwe opzet
[Advertorial] De winnaars van de aankomende editie van de Shopping Awards worden bepaald volgens het Songfestival model: consumenten bepalen voor 50% wie de Shopping Awards gaan winnen in één van de 10 categorieën en vakexperts uit de markt bepalen dit voor de andere 50%. Iedere webwinkel maakt met deze nieuwe opzet een faire kans om de awards te winnen!
image
image
Keatz zit in de problemen en sluit al zijn keukens
[Nieuws] De Duitse 'dark kitchen' Keatz moet noodgedwongen zijn tien Europese keukens sluiten, waaronder de vestiging in Amsterdam. Het bedrijf is op zoek naar nieuwe investeerders.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Van de zolder naar de Twinkle100 in tien jaar
[Interview] In 2011 opende René van Kooten Betaalbaarshoppen.nl. Nu staat hij met de webshop in de Twinkle100: 'De handel zit me in het bloed, dat is mijn passie, het is wie ik ben.'
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Cyber Monday verbleekt bij Black Friday
[Nieuws] Cyber Monday viel dit jaar op de traditiegetrouw drukke maandag voor Sinterklaas. Toch was het de week ervoor veel drukker voor webwinkeliers.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.