Nieuwsbrief van 2-4-20 6:30:12
Online bekijken

Domotica voor vloerluiken, verwarming, ventilatie en beveiliging

Maatwerk vloerluiken met domotica te bedienen

Het aanbrengen van een glazen vloerluik in uw woning zorgt voor een ruimtelijk effect. Het vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. De geluidsarme motor is hiervoor speciaal ontwikkeld. De aansturing van het luik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. De bediening is mogelijk via een wandschakelaar of een domotica systeem.
 

Wifi-aansturing voor elektrische radiatoren

Niets is zo handig als de Vasco Climate Control app om radiatoren, ventilatie en vloerverwarming mee te bedienen. Met de nieuwe E-Volve Wifi stuurt de Vasco app voortaan ook elektrische radiatoren aan via het wifi-netwerk thuis. De module heeft een compact, strak design en kan eenvoudig op de wand gemonteerd en elektrisch aangesloten worden. De module communiceert via bluetooth met een kleine temperatuursensor die in dezelfde ruimte wordt geplaatst (bij voorkeur niet naast een raam of deur).

De cloud oplossing van Renson, met dank aan OpenMotics

Gebouwautomatisering zou even vanzelfsprekend moeten zijn als stromend water of elektriciteit. Bij Renson waren we ons er al langer bewust van dat leven in een gezonde en comfortabele omgeving verder gaat dan de producten die we daarvoor ontwikkelen. Dankzij de recente overname van de Gentse specialist in gebouwautomatisering OpenMotics, beschikt Renson voortaan over een eigen concrete ‘cloud’ oplossing om z’n streven naar intelligente gebouwen ook in de praktijk te kunnen omzetten.

Waarschuwing! Thermische camera juridisch lastig

Gebruik thermische camera voor vaststellen kans op Corona is juridisch een zeer complexe materie. Nu het Coronavirus heel Nederland bezighoudt lijkt er op creatieve wijze te worden gezocht naar het kunnen detecteren van Corona bij werknemers, bezoekers, eigenlijk bij alle mensen die in de buurt komen. Er is ineens veel vraag naar thermische camera's. Dit lijkt te ontstaan doordat deze thermische camera's redelijk nauwkeurig kunnen aantonen of iemand het extra warm heeft en dus wellicht koorts heeft. Maar let op!

Meer comfort, minder energieverbruik en een veilig gevoel

Complete controle voor elk huis. Niko Home Control is dé oplossing om een elektrische installatie mee te laten evolueren met onze snel veranderende manier van leven en communiceren. Dit huisautomatiseringssysteem is met de nieuwe draadloze oplossingen makkelijker te installeren en dat zonder stof te maken. Huisautomatisering laat veel dingen toe die je met een klassieke installatie niet kan.

Eenvoudig woningen slimmer maken dankzij Eatons xComfort Bridge

Steeds meer consumenten kiezen voor het gemak en comfort van huisautomatiserings-systemen. Powermanagementbedrijf Eaton introduceert de xComfort Bridge, de oplossing voor het bedienen van de verlichting in een woning via smartphone of tablet. Gemakkelijk te installeren en simpel te bedienen. De Bridge biedt zowel de eindgebruiker als installateur veel flexibiliteit, bedrijfszekerheid en eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden.

Smart Home - Automatisering in huis

Je zit op je werk en je vraagt je af of er nog wel genoeg melk in huis is. Schakel dan via je mobieltje over naar de camera's ín je koelkast en je ziet inderdaad dat de melk op is. En dat niet alleen. Je kunt die pak melk via een app direct bestellen en laten bezorgen. Ver-van-je-bed-show? Deze koelkast bestaat al en kan uiteraard nog veel meer. Via het scherm in de deur kun je tijdens het koken zien wie er voor de deur staat en kan die goede serie op Netflix worden afgespeeld.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.