Heb jij je geldzaken op orde? Of laat je geld liggen? Wij zorgen ervoor dat je het maximale uit je geldzaken haalt en niks laat liggen bij de fiscus. En daarbij houden we het simpel en praktisch. Op die manier maken we het niet alleen makkelijker, maar ook leuker!

Op onze website en in ons magazine vind je niet alleen slimme bespaar- en belastingtips maar we leren je bijvoorbeeld ook alles over indexbeleggen en geven je slimme rekenhulpen en tientallen downloads waar je direct mee aan de slag kunt.

Voor maar € 24,50 per jaar heb je een digitaal lidmaatschap met toegang tot de gehele site, de digitale versie van het magazine en de gratis adviesservice voor persoonlijke financiële vragen. Dat is een investering die je snel weer terug verdient (en vaak honderden euro's meer!). 
Lid worden
Lees je het magazine liever op papier? Dat kan ook. Je betaalt dan € 32,50 per jaar en je krijgt dan 10 keer per jaar het magazine op je deurmat. Alleen de extra zomerspecial lees je digitaal op FiscAlert.nl.
Heb je (spaar)geld waar je niets mee doet? Dan kan het soms voordelig zijn om je hypotheek (deels) af te lossen. Bereken of dat ook in jouw geval geld oplevert met onze vernieuwde rekentool ‘Hypotheek aflossen’.

Naast informatieve artikelen, vind je op FiscAlert.nl ook mooie columns. Zo schrijft Erica Verdegaal tweewekelijks een column voor FiscAlert. In haar nieuwste column bespreekt Erica Verdegaal waarom je moet oppassen voor ankers in je geldzaken, en hoe je het verankeringseffect kunt dempen en benutten.

Is je testament nog actueel, en, misschien nog wel belangrijker, voordelig voor je nabestaanden? Wij hebben een handige checklist waarmee je direct aan de slag kunt. Het kan een hoop erfbelasting schelen!

We kunnen er niet vaak genoeg op hameren. Geld opzijzetten voor je pensioen is verstandig. Maar hoe doe je dat het slimst? En waar moet je op letten?

Copyright © 2024 Alert Uitgeverij BV. 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief.