Kennisbanken E-installatie
Online versie
“Haal meterruimte en groepenkast uit elkaar”
De meterkast gaat op de schop, maar hoe, daarover zijn de meningen verdeeld. Wees flexibel, ga vooral niet strikt één model voorschrijven, vindt elektrotechnicus Adrie Willemsen, lid van de NEN-werkgroep Meterkast van de Toekomst. De oude rot in het vak pleit wel voor scheiding van meterruimte en gr>>
Lees verder >
Kwaliteit pv-installatie is medebepalend voor risico op woningbrand
Steeds meer woningeigenaren wekken energie op door middel van zonnepanelen. Dat heeft als negatief bijeffect dat adviseurs en installateurs met onvoldoende kennis zich op deze markt begeven. 
Lees verder >
Januari was topmaand voor de E-installateur 
Installatiebedrijven doen het goed aan het einde van de coronacrisis. En vooral de e-installateur had in januari een topmaand. Laten we hopen dat een derde golf geen roet in het eten gooit.
Lees verder >
Collectieve ht-warmtepomp voor huurappartementen
Woningcorporatie Wonen Limburg liet in één dag de collectieve cv-ketel van een bestaand wooncomplex vervangen door een tweestaps hoge-temperatuurwarmtepomp. 
Lees verder >
Wat zijn de trends in de installatiebranche voor 2021?
Wat verwachten René van der Boon (Leertouwer), Karin van Antwerpen (Van Antwerpen Elektrotechniek) en Dimitri Groeneweg (Unica) van 2021? Welke trends zien zij?
Lees verder >
Meer artikelen
Partnernieuws
Speel met universele leddimmers in op snel veranderende ledmarkt
De ene ledverlichting is de andere niet. Zo op het eerste gezicht is dat geen probleem, tenzij u de verlichting wilt gaan dimmen. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Vind nieuwe rendabele klanten
Het is voor bedrijven belangrijk om online vindbaar te zijn. Bijvoorbeeld via je eigen website en social media, maar ook via lead platforms. Download direct de whitepaper met 6 handige tips hoe je als installatiebedrijf online winstgevende nieuwe klanten vergaart.
Blog
Kies voor veiligheid: temperatuurspecificatie onmisbaar bij (grotere) pv-installaties
De opkomst en groei van pv-installaties gaat gepaard met een leercurve waarbij het kennisniveau regelmatig tekortschiet en zich onveilige situaties kunnen voordoen.
Lees verder >
Overzichtsartikel
Belangrijke aspecten van NEN 3140
De norm NEN 3140’ is van toepassing op het werken aan, met, of in de buurt van elektrische laagspanningsinstallaties en elektrische arbeidsmiddelen. Dit artikel behandelt een aantal belangrijke aandachtspunten van deze norm.
Lees verder >
(advertorial)
Partner of Choice
Online nieuwe klanten bereiken
Het merendeel van de installateurs heeft ruimte voor extra werk, blijkt uit onderzoek van vergelijkwebsite Trustoo onder de lezers van Installatie Journaal. Dit gat kan opgevuld worden door online nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe pak je dit aan?
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright