Speciaal voor OBA-leden het gratis boek van Nederland Leest 2018, op te halen bij een vestiging bij jou in de buurt.
OBA, om bij te blijven
 
Nederland leest header je bent wat je leest

Cadeautje voor OBA-leden

Haal de essaybundel over eten gratis af

Beste lezer,


Ontbijt, lunch, diner, een snackje tussendoor. Je bent wat je leest is het boek van Nederland Leest 2018, en is gewijd aan het thema voeding. Vijf auteurs, o.a. Pierre Wind en Ronald Giphart, belichten verschillende aspecten van ons eten. Een boek vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter.


Leden van de OBA worden getrakteerd op het boek Je bent wat je leest. Haal vanaf 1 november gratis een exemplaar bij een OBA-vestiging bij jou in de buurt. 

Cinekid Applab OBA kind speelt op tablet

Mediawijzer met de OBA


Van 16 t/m 23 november vindt de Week van de Mediawijsheid plaats. In een wereld vol media klikken, liken en delen we er op los. Maar hoe zit het precies met de privacyinstellingen en hoe vaak mag jouw kind de tablet gebruiken? De OBA helpt je mediawijzer te worden. 

OBA bezoekers taalcafe amsterdam

Taalcafé in OBA Oosterdok
 

Oefen Nederlands op een leuke manier en leer tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. Praat met elkaar, drink een kopje koffie of thee of speel een taalspelletje. Het Taalcafé is voor iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren. Kijk in de agenda voor meer data en info.

Midas Dekkers in Hans van den Bergh lezing OBA theater

5e Hans van den Bergh-lezing


Republikeinen van Nederland, verenigt u! Op 3 december laat een bijzondere spreker zijn licht schijnen op de monarchie en republiek, tijdens de Hans v d Bergh-lezing. Hoe biologisch verantwoord is onze monarchie? Zijn we niet allemaal dieren? Midas Dekkers stelt dit o.a. aan de kaak.

Tickets bestellen

Boeken inleveren OBA Amsterdam beer met stapel boeken

Automatisch een inleverherinnering

 

Vergeet je ook wel eens om je boek op tijd terug te brengen naar de OBA? Daar is nu een handige oplossing voor! Krijg drie dagen van tevoren een melding dat de inleverdatum nadert. Ontvang jij nog geen mail? Log dan in op oba.nl/login, ga naar 'mijn menu' en vul jouw e-mailadres in. 

Wat vind je van deze e-mail?

Geef positieve feedback
Geef negatieve feedback

OBA ook op je tijdlijn? Volg ons op:

Instagram
Facebook
YouTube
Twitter

OBA Oosterdok

Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam
020 - 523 09 00

klantenservice@oba.nl
www.oba.nl

Je ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat je aangemeld bent bij de OBA.
Je kan je uitschrijven voor deze nieuwsbrief of je e-mailvoorkeuren aanpassen.