‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

Heb je nog een last-minute kerstcadeau nodig? Geen stress! Wanneer je voor 22 december 23:00 je bestelling plaatst, heb je hem met kerst in huis! Neem snel een kijkje voor het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Ps: 3 dubbele Baxcoins t/m 23 december!

button shop nu
3 Dubbele Baxcoins
 

Bax Music Club

3 Dubbele Baxcoins

Wij zijn in een gulle bui! Van 21 tot en met 23 december krijg je als Bax Music Club lid per euro niet één, maar drie Baxcoins. Besteed je bijvoorbeeld € 50,-, dan schrijven wij 150 Baxcoins bij op je Bax Music Club account. Dus had je toch al iets op je verlanglijstje staan? Dan is dit een mooi moment om hier eens werk van te maken!

 Bekijk actie
Roland V-1HD+ met computer-interface

Nieuws

Reloop Buddy: een nieuwe DJAY-controller
 

Nieuws

Reloop Buddy: een nieuwe DJAY-controller

Reloop, in samenwerking met Algoriddim, introduceert de Reloop Buddy: een 2-decks DJ-controller voor iOS, iPad OS, Android, Mac en PC!

 Lees verder
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl