Woensdag 12 juni 2019 • Speeldag 3

View Online

8 - 16 JUNI 2019

AUTOTRON

'S-HERTOGENBOSCH

Bekijk nieuwsbrief online

HOME

NIEUWS

LIVESCORES

TICKETS

WOENSDAG 12 JUNI 2019 • SPEELDAG 3

Robin Haase gaat vandaag in Rosmalen proberen om zijn eerste kwartfinale van het seizoen te bereiken. Verder krijg je als bezoeker een inkijkje in de toekomst van het Amerikaanse mannentennis, terwijl ook finaliste van vorig jaar Kirsten Flipkens terugkeert op het centre court. En deze dag staat volledig in het teken van de kids met leuke activiteiten op het KNLTB Plaza.


In deze nieuwsbrief informeren we je over de belangrijkste informatie op speeldag 3 van Libéma Open 2019.


Wil jij deze week Kiki Bertens of andere wereldtoppers van dichtbij in actie zien? Bestel dan nu je tickets via onderstaande button.

BEKIJK  DAGJOURNAAL
BESTEL  TICKETS

DAGPROGRAMMA

Centre court | Aanvang 11.00 uur

Frances Tiafoe (6) – Jordan Thompson

Niet voor 13.00 uur

Lesia Tsurenko (4) – Kirsten Flipkens

Niet voor 14.30 uur

Robin Haase – Cristian Garin (7)

Borna Coric (2) – Taylor Fritz

BAAN 1 | Aanvang 11.00 uur

Natalia Vikhlyantseva – Lucky Loser

Alex de Minaur (3) – Andreas Seppi

Alison van Uytvanck (9) – Elena Rybakina (Q)

Bertens/Schuurs (2) – McHale/Riske

BAAN 2 | Aanvang 11.00 uur

Arends/Middelkoop – Ram/Salisbury (4)

Kubot/Melo (1) – Inglot/Krajicek

Koolhof/Daniell – Klaasen/Venus (2)

BAAN 3 | Aanvang 11.00 uur

Margarita Gasparyan – Greet Minnen (Q)

Niet voor 12.30 uur

Barthel/Mitu – Alexandrova/Voskoboeva

Veronika Kudermetova – Destanee Aiava (WC)

Tsurenko/Wang – Pliskova/Stefkova

SFEERIMPRESSIES

HAASE STRIJDT VOOR KWARTFINALE

Robin Haase gaat vandaag in Rosmalen proberen om zijn eerste kwartfinale van het seizoen te bereiken. Hij moest alles uit de kast halen op maandag, maar na een 5-7 7-6(2) 7-6(4) overwinning op de talentvolle Fransman Ugo Humbert, kan Robin Haase vandaag met een nieuwe zege voor de tweede keer de kwartfinales bereiken op het Autotron. Dit deed de Hagenaar eerder in 2015, toen hij ook door wist te stoten naar de halve eindstrijd. Zijn tegenstander Cristian Garin maakte dit jaar furore tijdens de graveltoernooien, want de 23-jarige Chileen veroverde zijn eerste twee ATP-titels in Houston en München. 


Taylor Fritz en Frances Tiafoe zijn op het moment nog namen die alleen de echte tennisinsiders al goed zullen kennen. Maar in de Verenigde Staten houden ze er goede hoop op na dat deze begintwintigers grote resultaten zullen neerzetten in de toekomst. Tiafoe is in dat opzicht al enigszins gearriveerd met zijn behaalde kwartfinaleplek bij de Australian Open dit jaar. Tiafoe is in de openingspartij van het centre court te zien tegen de Australiër Jordan Thompson, die gisteren aan de zijde van zijn Davis Cupcaptain Lleyton Hewitt in het dubbelspel verloor. Fritz heeft een pittige opdracht, want hij treedt aan tegen de als tweede geplaatste Borna Coric. Michaëlla Krajicek geeft haar visie op dat duel in de match of the day verderop in dit Daily News. 


Kirsten Flipkens komt voor de tweede dag op rij in actie. De Vlaamse revancheerde zich op dinsdag tegen Aleksandra Krunic, van wie ze vorig jaar de finale verloor op het Brabantse gras. Nu komt de als vierde geplaatste Lesia Tsurenko uit Oekraïne op haar pad. 

KNLTB Plaza

Woensdag = Kids Day!

Met topspelers op de foto, leuke spelletjes doen én prijzen winnen. Het kan vandaag allemaal op Kids Day!


Op de baantjes van het KNLTB Plaza kan je vanaf 10.00 uur lekker tennissen met je vriendjes en clubgenoten. Speel de punten na die je zelf op het centre court hebt gezien. Vanaf 13.00 uur is er een georganiseerd programma met gave clinics en toffe interactieve games. Zo kan je er beachtennis spelen of deelnemen aan één van de KNLTB challenges. Natuurlijk zijn de mascottes Ace en Love ook van de partij om handtekeningen uit te delen en met iedereen op de foto te gaan.


De dag wordt afgesloten met een kidspersconferentie met Araxanta Rus en Bibiane Schoofs (afhankelijk van speelschema).

HET VOLLEDIGE DAGJOURNAAL

Wil je nog meer informatie lezen over jouw bezoek aan Libéma Open? Leuke interviews lezen, gave foto's zien, en het speelschema in één overzicht? Klik op onderstaande button om de digitale versie van het dagjournaal te bekijken.

BEKIJK  DAGJOURNAAL