bekijk hier de webversie

LOWLANDS NIEUWSBRIEF


HACIENDA- EN FILMPROGRAMMA, THE CLUB 27 SING-ALONG
EN MEER...

HET HACIENDAPROGRAMMA IS BEKEND

Tijd voor latin vibes en Caribbean moves: het Haciendaprogramma is bekend!
Hacienda puilt dit jaar weer uit van het toptalent die de fijnste disco, beats, house en andere warmbloedige grooves droppen. En met een classic Mojito of een Berry Mojito in de hand heb je de instant Bacardí-magie zo te pakken!

Vrijdag 16 augustus  
Black Mamba | Disco Dolly Soundsystem | Lion Kojo | Mary Lake | Omar Duro | Roel de Boer & Boye | WaxFiend (Tropical Set) 

Zaterdag 17 augustus
Discos Horizontes | Elvin Usidame | Jeff Solo | Kampire | Mama Africa Soundsystem | Mr. Wix | Radical Hi-Fi 

Zondag 18 augustus  
AliA | KAT | Mairo Nawaz & Moody Mehran | Mino Abadier | Tenzers | Zwarte Koffie


Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van deze acts en kom ook alvast in de stemming via de officiële LL19 Spotify Playlist

Houd goed onze socials en website in de gaten, want binnenkort droppen we het blokkenschema...


THE CLUB 27-SING-ALONG

Is de badkamer te klein voor je? Yes! Niet bang om te shinen op de megastage van Alpha? Yes! Lowlandsticket? Yes! Dan heb jij alles wat je nodig hebt om mee te doen met The Club 27 Sing-along. In het kader van de 27e verjaardag van Lowlands brengen we op zondagochtend namelijk een massameezingode aan alle muzieklegendes die op hun 27e naar de eeuwige jachtvelden vertrokken.

Als je altijd al een keer in de huid hebt willen kruipen van Amy WinehouseJimi Hendrix of Kurt Cobain, kies dan een track uit deze Club 27 Spotify-playlist, maak een kekke opname van jezelf van maximaal 30 seconden waarin je het gekozen nummer zingt en app deze uiterlijk 30 juli naar Lowlands Club 27 onder nummer 06 47 14 37 94. We zijn benieuwd! Duiken wij al vast ons oefenhok in...


LLOWCAST #4 - DE MUZIEKPROGRAMMEURS

Tijd voor een nieuwe LLowcast! In aflevering 4 voelt Justin muziekprogrammeurs en -boekers David, Maarten en Bas aan de tand. Hoe wordt het Lowlands muziekprogramma samengesteld, wat doe je als een act cancelt en hoe blijf je op de hoogte van alle nieuwe acts en muziektrends? En: hoe zit het met die Hollandse Avond in de X-Ray? Beluister LLowcast hier
 


LOWLANDS FILMPROGRAMMA

Lekker een avondje wegkruipen met een filmpje in de bios? Daarvoor hoef je het Lowlandsterrein niet te verlaten! In Echo vertonen we dit jaar weer 11 films, waaronder voorpremières, horrorfilms, shorts, muziekfilms én een hele bijzondere vertoning van de legendarische muziekdocumentaire Woodstock! 

Het LL19 filmprogramma: Woodstock 50th anniversary, The Dead Don’t Die, Grease Sing-A-Long, Diego Maradona, Yesterday, Lords of Chaos, Beats (voorpremière), De Libi, Monos (voorpremière), Sorry to Bother You (voorpremière), Imagine presenteert Fantastic Shorts

Klik hier voor een een uitgebreide omschrijving van alle films.

LOWLANDS LIEFDES 


Lowlands Liefdes is weer bij je terug! Dit keer gingen Lowlands en Coca-Cola op zoek naar de meest dynamische en opvallendste dansduo’s van Nederland. Voor deze koppels sloeg de vonk over op de dansvloer. 

De meest swingende verhalen werden beloond met een hoofdrol in een eigen officiële Lowlands Liefdesvideo én twee tickets voor Lowlands Paradise 2019. Dance on!

Zie hier het verhaal van onze vijf koppels die straks naar Lowlands dansen.

 

ER IS NOG MEER...

SEXYLAND IS TERUG
De langste rij mensen die niet weten waarvoor ze in de rij staan:
SEXYLAND is terug! Ook dit jaar is het onverwachte is het wachten waard. 🚶‍♀️🚶‍♂️
EXTRA: Ze hosten dit jaar een So You Think You Got Talent! Zelf meedoen?
Klik dan hier

BUITENTHEATER
Buitenspelen op Lowlands! Kom dansen in de Duwtent, zingen vanaf de verkeerstoren met Ief en aanschouw cassettefietsen en swingende Surinaamse uitvaarten op het terrein.
Meer weten over het buitentheater op Lowlands? Klik dan hier

GOEIEMORGEN LOWLANDS!
Dit jaar alweer voor het zesde jaar op rij: Goeiemorgen Lowlands! ☕🌞🍌
In een tempo dat je brakke koppie nog helemaal niet kan verdragen neemt dit collectief in deze ochtendshow de dag met je door. Je tent uit! 🏕⏰ Lees hier meer. 

🐓 THE SCHOOL OF LIFE: THE CUCKOO'S NEST
The Cuckoo's Nest komt naar Lowlands! 🐦 Samen met 70 Lowlanders duik je in dit hypermoderne gekkenhuis diep de gekte in over de grootste vragen van deze tijd. Met stip op één: hoe gek ben je eigenlijk? Lees hier meer. 

STAY TUNED

Blijf op de hoogte van alles rondom Lowlands en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Spotify. Voor achtergrond en diepte-interviews kun je je abonneren op de LLOWCAST.

Wil je het jezelf makkelijk maken en een Facebook Messenger notificatie ontvangen wanneer we nieuws hebben? Regelen we voor je! Meld je aan via Facebook Messenger en de rest wijst zich vanzelf. Dan ben je ook nog eens als eerste op de hoogte!
Copyright © 2019 Lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Contact:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Instellingen:

Wijzig je instellingen of meld je af.