Interview Ricky Koole, Win 5 topboeken twv € 100 & Leesfragment hartverscheurend oorlogsverhaal
Zin Magazine 6

Zin Magazine 6

Wandelen langs de noordzeekust, afkicken van alcohol en Gijs Scholten van Aschat
Zin
‘Ik doe waar ik zin in heb en ben trouw aan mezelf ’
Maker Ricky Koole

Alleskunner Ricky Koole heeft een cv dat je laat duizelen. Ze zingt, speelt, schrijft, schildert, predikt én schopt haar puberzoon Otis stevig de wereld in. O, en ze is nog stiefmoeder van vier en houdt haar relatie met Leo Blokhuis al achttien jaar leuk. Tuurlijk! Deze zomer is ze te zien in het tweede seizoen van de komische dramaserie Ten minste houdbaar tot.

Zin
Maak kans op boekenpakket t.w.v € 100 
ZIN Lezersoproep

Zo rustig en overzichtelijk als het leven was! Zingen op de achterbank op weg naar de camping. Tijd voor een goed gesprek, ontspannen samenzijn en vrolijke spelletjes. Vroeger had je nog tijd en oog voor elkaar. Zaten we niet de hele dag op onze smartphone te scrollen. Zalig. Of... was het vroegûh maar slaapverwekkend sáái?

Zin
Ga het gesprek aan
Praat vandaag over morgen

Wie straks ook vol van het leven wil blijven genieten, praat vandaag over morgen. Wat vind jij belangrijk voor later? Begin op tijd het gesprek over zorg, wonen en fit blijven. Bekijk wat je kunt bespreken op praatvandaagovermorgen.nl. 

Zin
Zo kom je weer in balans
Hack je hormomen

Misschien herken je het wel: slapeloosheid, onverklaarbare gewichtstoename of sombere gedachtes. Oorzaak in veel gevallen: je hormonen. Niks aan te doen. Toch? Jazeker wel. Davinia Taylor legt je in haar boek Hack je hormonen haarfijn uit hoe je die hormonen de baas bent. Check!

Zin
4 & 5 mei
Harverscheurend oorlogsverhaal

Een oorlogsverhaal over jonge liefde en oude helden. Een boek dat je in één ruk uitleest, een verhaal dat je niet loslaat. De Britse Suzanne Kelman is behalve schrijver ook scenarioschrijver en filmproducent. Dat merk je als je De onmogelijke keuze leest. Stoppen is geen optie. 

Zin
Ontdek Salzburgerland
Zomer in de bergen

Frisse lucht, wandelen of e-biken, terrasjes pakken, genieten van lokale lekkernijen. En vanaf het platteland zijn we zo in een barokke stad met een overweldigend cultureel aanbod. Dat is gastvrij SalzburgerLand.

Zin
Over echte vriendschap
Laatste ronde

Hoe sterk is vriendschap nog als de jaren tellen en het leven in het slot valt? Heel sterk, zo blijkt. Als je elkaar neemt zoals je bent, is de onderlinge band onverwoestbaar. Op 16 mei gaat de nieuwe Nederlandse speelfilm Laatste Ronde en jij maakt kans op vrijkaarten.

Zin
Waar kun je straks op rekenen?
De Pensioengids

Hoeveel geld krijg je na je pensionering? Is dat wel genoeg? En zijn er mogelijkheden om je pensioen te verhogen? In deze gids lees je alles over pensioenen anno 2024, in heldere taal, met veel praktische tips.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden