Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Hakken en zagen met verbouwde Doosan DX140LCR-5

Lees verder...

Kost voor de baat uit bij tegengaan verzuim

Langer doorwerken heeft zijn schaduwkanten. Vooral in zware beroepen schiet het ziekteverzuim omhoog na het 55ste levensjaar. Verzekeraar a.s.r., met het merk De Amersfoortse een van de grootste arbeidsongeschiktheidsverzekeraars van Nederland, legt tijdens de BouwMachines Kennisdag uit wat een werkgever of zelfstandige kan doen om langdurige uitval te voorkomen.

Lees verder...

Troostwijk veilt materieel Vernooy Trucks

Vernooy Trucks, Trailers en Containers vernieuwt zijn huurvloot. In samenwerking met Troostwijk Veilingen wordt daarom een scala aan materieel online geveild. Maar liefst 201 kavels gaan onder de hamer. Opleggers, aanhangwagens, containers, trekkers en stapelbakken in vele soorten en maten worden geveild.

Lees verder...

Eerste Volvo FH Ocean Race Edition voor Oosting Metaal Recycling

De eerste Volvo FH Globetrotter in gelimiteerde Volvo Ocean Race 2017-2018 editie is geleverd aan Oosting Metaal Recycling in Emmen. De truck is voorzien van een haakarm die met Volvo’s Work Remote op afstand kan worden bediend en Volvo Dynamic Steering.

Lees verder...
(advertorial)

Verhoeven Demodagen bieden veel nieuws en actie

Verhoeven organiseert op 17 en 18 november in Zeewolde en op 25 en 26 november in Maarheeze de jaarlijkse Demodagen. Er kan onder meer getest worden met de nieuwe Takeuchi TB2150R. Voor het het eerst te zien zijn ook de Schäffer (tele)wielladers. Verder kun je uitrustingsstukken uitproberen en er is een wedstrijd voor machinisten.

Lees verder...

Solmec komt met 24-tons elektrische overslagmachine (video)

Solmec introduceert een 24-tons elektrische overslagmachine. De EXP5020ZE vult de EXP50ZE uit 2009 aan. De nieuwe Solmec is groter, biedt meer capaciteit en er kan langer dan 8 uur gewerkt worden op een acculading. Bijzonder is dat hij volledig zonder kabel werkt.

Lees verder...

Vacatures

Monteur (Emmeloord)
Chauffeur (Huizen)
Leraar Machinist Grondverzet ('s-Hertogenbosch)

Download de Praktijktest met de Takeuchi TB290 en TB280FR

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.