Het Rijk rolt het plaatsonafhankelijk werken voortvarend uit. Aflevering 3: waarom de ondernemingsraad van de Rijksoverheid zich zorgen maakt.
Vastgoedmarkt
Online versie
Half bureau per werknemer: hoe ondernemingsraad Rijk zich schrap zet
Het Rijk rolt het plaatsonafhankelijk werken voortvarend uit. Aflevering 3: waarom de ondernemingsraad van de Rijksoverheid zich zorgen maakt.
Lees verder >
Minder kantoorruimte na corona? Techbedrijf Adyen wil alleen maar meer meters
‘Voor meet ups met collega's, elkaar ontmoeten, de coffeebar, de bedrijfscultuur en -identiteit, voor al die dingen heb je echt een kantoor nodig’, zegt facility manager Meliza Jimenez van Adyen. 
Lees verder >
Digitalisering op kantoor zorgt voor stress voor de digibeet
De digitalisering op kantoor heeft tijdens de coronapandemie niet stil gestaan. In mijn omgeving zie ik nog steeds mensen worstelen met de gevolgen van digitalisering en online samenwerking, blogt Rianne Appel.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Het kantoor van morgen
We heten je welkom in de Communication Hub: de werkplek van morgen. Een plek voor communicatie, die zich flexibel aanpast aan wisselende behoeften van medewerkers door middel van slimme oplossingen.
Even helemaal geen nieuwe woningen in hartje Rotterdam
Een kop die misschien wat te stellig is, maar projectontwikkelaars die op overzichtelijke termijn woningen willen toevoegen aan het Lijnbaankwartier, moeten een aparte procedure door om hun plan te realiseren. 
Lees verder >
Bas Ambachtsheer nieuwe cto Colliers
Deze maand is Bas Ambachtsheer gestart als chief technology officer (cto) bij vastgoedadviseur Colliers.
Lees verder >
‘ECB moet tijdelijk hogere inflatie accepteren’
De Europese Centrale Bank (ECB) moet zijn rentebeleid aanpassen, vindt de gouverneur van de Finse centrale bank Olli Rehn.
Lees verder >
‘Doorstromers minder geneigd huis te verkopen’
Huizenbezitters zijn door de krapte op de woningmarkt minder geneigd om hun huis te koop te zetten.
Lees verder >
Bick koopt winkelstrip in Doorn van Syntrus
Bick Invest heeft een winkelstrip in het centrum van Doorn overgenomen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Delin ontwikkelt DC in Gilze
In logistieke hotspot Gilze ontwikkelt Delin op speculatie een state-of-the-art warehouse van 32.500 m2. Key features: Uitstekende bereikbaarheid, high-end kantoorruimte en focus op operational excellence. Een buitenkans voor ambitieuze logistieke bedrijven. Beschikbaar mei 2022.
Vastgoedmarkt Academy - Collegereeks Toekomstgericht leiderschap in vastgoed
Toekomstgericht Leiderschap in Vastgoed
In deze Nyenrode collegereeks (start 9 september) behandelen de beste sprekers en topexperts welke stappen u kunt zetten om uzelf, uw mensen en uw organisatie toekomstbestendig te maken.
Vastgoedmarkt Academy - Masterclass Ondermijning in Vastgoed
Ondermijning in Vastgoed
Tijdens deze Nyenrode masterclass (start 7 oktober) gaan de beste Nyenrode sprekers en topexperts in op onderwerpen waaronder fraude en witwassen, WWFT en het cliënt onderzoek en morele dilemma's in vastgoed.
Jurriaan van Agthoven naar Urban Fabric Development
Jurriaan van Agthoven heeft maandag 3 mei 2021 zijn contract getekend als projectontwikkelaar bij Urban Fabric Development.
Lees verder >
Annexum koopt Albert Heijn in Sneek
Annexum heeft een nieuwe supermarkt toegevoegd aan de portefeuille van het Supermarkt Fonds Nederland. Het is de Albert Heijn-vestiging aan het Sint Antoniusplein 34 & 35 in Sneek.
Lees verder >
Baggerbedrijf koopt pand Rabobank in Sliedrecht
Baggerbedrijf De Boer heeft het voormalige Rabobank-pand aan het Bonkelaarplein 25 in Sliedrecht gekocht van de bank. Daar gaan eind dit jaar zo'n zestig mensen werken.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright