Hallå Scandinavisch wonen

3 years ago


Text only:

Scandinavisch licht en grafisch, wij zijn fan!Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken.#04 Zwart-wit feest Verrassingseffect in zwart-witGedurfd: wonen in zwart-wit, zonder ook maar een toefje kleur. Het verrassingseffect is nóg groter als je daarin speelt met contrasten; compact en luchtig, licht en donker, recht en rond of verfijnd en robuust. Durf jij?   Binnenkijken in het noorden      Wonen in Kopenhagen en Varberg

Of wij in Scandinavië willen wonen? Ja, graag! Niet gek toch, dat we fan zijn van dit stadsappartement in Kopenhagen. Liever kleur in huis? Kijk binnen in dit verrassende en speelse huis in Varberg.

     Wooninspiratie nodig?
Op de VELUX WoonInspiratieDagen kun je naast verbouwadvies ook persoonlijk advies krijgen van een vtwonen stylist over de inrichting van jouw woonruimte. Maak een afspraak en kom langs! (adv.)
    Welkom in ons vtwonen huis!

Wat was het leuk; de vt wonen&design beurs 2015. Heb jij ons Scandinavische droomhuis vol stylyingideeën en inspiratie gemist? Gelukkig hebben we de beelden en video nog!


     vt ♥ Kopenhagen & Stockholm

Shoppen in onweerstaanbaar mooie winkels, lunchen aan het water, genieten in hippe koffietentjes en op zoek naar Zweeds design; wij zijn een beetje (boel) verliefd op Kopenhagen en Stockholm.


    Stem en win je droomslaapkamer!
Drie bloggers, drie droomslaapkamers, drie mooie Auping Essential bedden. Zie jij jezelf al slapen in een van de gestylde slaapkamers? Stem op jouw favoriet en maak kans op jouw droomslaapkamer!
        DIY posters 5 favoriete blogs Wat je al niet met één plaat underlayment kan doen. Al deze posters zijn eruit gesneden! Nou ja, de basis dan. De letters en hartjes plak je er zelf op. 

Lees jij graag blogs? Wij wel! Interieur inspiratie, mooie beelden, fijne tips; er is zoveel om te volgen. Wij zetten daarom onze 5 favoriete Scandinavische blogs op een rij.

      4 = 3 Pin it! Groot succes op de vt wonen&design beurs: 4 Butik stoelen halen en 3 betalen. Daarom verlengd in onze shop t/m 31 oktober. Welke kleur is jouw favoriet? 

Pinterest is gevaarlijk terrein; zoveel mooie beelden, we zijn uren zoet. Op zoek naar Scandinavische inspiratie? Bekijk ons Pinterest board.

      YouTube: Stylen op de m2 Kijk je mee?Vlogger Claire heeft veel spullen, maar alles tot één geheel maken; dat is lastig! Vooral het eetgedeelte in haar bovenwoning mist nog leuke details. Styliste Danielle geeft Claire in aflevering 2 van Stylen op de m2 inspiratie. In de stijl van Scandinavië    spiegel lamp House Doctor
59,95
 Bloomingville
479,95      tafel vloerkleed Normann Copenhagen
390,- Britta Sweden
146,-       kaarsenhouder plaid Normann Copenhagen
20,- IB Laursen
47,50      boekenkast poster Normann Copenhagen
470,- SB Studio
17,99       stoel opbergdozen Normann Copenhagen
240,- Hay
50,-      kussen Karaf Normann Copenhagen
74,- Menu
49,95    volg ons via:Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hier voor opgegeven hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
Volg ons via: Facebook   
Twitter   
Pinterest   
Google+   
Instagram   
Youtube   | Gegevens wijzigen |
Afmelden nieuwsbrief© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019