Hallo Nintendo-fan!

5 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Bekijk Nintendo Direct
In de nieuwste Nintendo Direct-presentatie van Nintendo's president-directeur, Satoru Iwata, en Nintendo of Europe's president-directeur, Satoru Shibata, ligt de nadruk op de titels die dit voorjaar zullen worden uitgebracht voor Wii U en Nintendo 3DS. Bekijk de presentatie voor een eerste indruk van de samenwerking met Tecmo Koei, de aankondiging van Kirby: Triple Deluxe en info over Mario Kart 8 en Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS!
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
BEKIJK DE VIDEO
Niet voor de poes!
Beleef samen met Mario, Luigi, Toad en Princess Peach het eerste driedimensionale Mario-platformspel voor meer spelers. Verander in Cat Mario en stuiter door meer dan tachtig nieuwe levels! Alleen voor Wii U.
Een legendarische held
Verken het bruisende Hyrule en het vreemde koninkrijk Lorule in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Huur voorwerpen en doorloop kerkers in willekeurige volgorde, ontketen een nieuwe kracht, speel minigames en beleef nog véél meer op de Nintendo 3DS!
LEES VERDER
MEER INFORMATIE
Je bent uitgenodigd!
Mario en zijn vrienden nodigen je uit voor de ultieme draagbare party op de Nintendo 3DS! Tachtig splinternieuwe minigames en een meerspelerstand voor maximaal vier spelers – met één enkele Game Card – zorgen voor een onvergetelijke tijd! Mario Party: Island Tour ligt vanaf 17 januari in de winkel.
Een ontmoeting tussen twee legendes
Doe nauwkeurig onderzoek, los de lastigste puzzels op en voer je bevindingen op in de rechtszaal. Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney verschijnt op 28 maart voor de Nintendo 3DS!
LEES VERDER
MEER INFORMATIE
Retro remix!
Is het een vogel? Een vliegtuig? Mario? Link? Ga terug in de tijd en speel bekende videogames met knotsgekke nieuwe spelregels in NES™ Remix. Alleen in de Nintendo eShop voor Wii U!
Nintendo Network-promotie
Registreer t/m 31 januari (23.59 uur) een nieuwe Nintendo Network ID op je Nintendo 3DS, of koppel de ID die je gebruikt op je Wii U met je draagbare systeem, en je ontvangt een gratis downloadcode voor Super Mario Bros. Deluxe!
Bekijk de compilatie
MEER INFORMATIE
Een actief nieuw jaar
Werk aan je conditie met een gratis proefversie voor 31 dagen van Wii Fit U* voor de Wii U, verkrijgbaar vanaf 31 januari. Als je in het bezit bent van een balansbord, zoals het Wii Balance Board, kun je het spel gedurende 31 dagen uitproberen, te beginnen met de dag waarop je de software voor het eerst uitprobeert op de Wii U.
Tee-tijd!
Beleef een wereld aan plezier met de verbeterde Wii Sports-evenementen in Wii Sports Club voor Wii U – nu ook met golf! De eerste keer dat je Wii Sports Club speelt, ontvang je een gratis dagpas,** waarmee je gedurende 24 uur toegang krijgt tot alle momenteel beschikbare sporten!
LEES VERDER
DE AFSLAG
DK in hd
Spring, ren en rol door de prachtige hd-wereld van Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Sluit je vanaf 21 februari aan bij het Kong-team – inclusief Kranky Kong – voor een adembenemend zijwaarts scrollend avontuur op de Wii U!
Breng het licht terug
Breng de elementaire harmonie terug naar het land Luxendarc in Bravely Default van Square Enix. Met een uitgebreid beroepensysteem en een revolutionair gevechtsmechanisme houdt deze schitterende RPG je duimen uren zoet!
BEZOEK DE SPELPAGINA
MEER INFORMATIE
Yoshi is terug!
Bescherm Baby Mario tijdens een magische reis met Yoshi! Slok vijanden op om eieren te leggen, ga op zoek naar verborgen voorwerpen, en nog veel meer! Yoshi’s New Island verschijnt binnenkort voor de Nintendo 3DS-familie.
Miiverse op de Nintendo 3DS
Dankzij een recente systeemupdate kun je je Nintendo Network ID registreren op je Nintendo 3DS-systeem, zodat je berichten kunt plaatsen in Miiverse en meer!
BEKIJK DE TRAILER
MEER INFORMATIE
Het Louvre komt naar je toe!
Cultuursnuiven doe je met Nintendo 3DS Guide: Louvre. Deze slimme software stelt je in staat om een virtuele tour te volgen door het Louvre-museum in Parijs. Ideaal tijdens je volgende bezoek, of als je gewoon vanuit je luie stoel van beeldende kunst wilt genieten.
Onbeperkt plezier!
Gebruik je fantasie om tientallen hersenkrakers op te lossen in Scribblenauts Unlimited, verkrijgbaar voor de Wii U en Nintendo 3DS-familie. Wat weet jij te verzinnen?
BEZOEK DE WEBSITE
BEZOEK DE WEBSITE
Recente titels
Ga terug in de tijd in NES™ Remix voor de Wii U of beleef een party met je vrienden op de Nintendo 3DS!
Verwachte spellen
Ga samen met Donkey Kong op een apenavontuur in HD voor de Wii U, of neem het met vrienden op tegen nieuwe rivalen op de Nintendo 3DS!
MEER RECENTE TITELS
MEER VERWACHTE SPELLEN


Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
*Afhankelijk van de Wii U-hardwarebundel in je bezit en je gebruik ervan, kan externe opslagmedia vereist zijn om dit spel te downloaden in de Nintendo eShop. (Klik hier voor meer informatie over opslag op Wii U.) Breedbandinternetverbinding is vereist. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van het Nintendo Network Agreement en het privacybeleid zijn vereist.
**Per Wii U-systeem is slechts één dagpas beschikbaar. De proefperiode van 24 uur gaat in als de software voor het eerst wordt gestart. Om gebruik te maken van de dagpas, is tijdens het spelen een breedband internetverbinding benodigd. De registratie van een Nintendo Network ID en de acceptatie van de netwerk- en privacyvoorwaarden zijn vereist.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo       © 2014 Nintendo Co., Ltd

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019