Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Win de ultieme rechtzaak
Sluit je aan bij Professor Layton en Phoenix Wright voor een unieke rechtzaak. Reis mee naar de stad Labyrinthia, waar magie echt bestaat, en laat het recht zegevieren tijdens heksenprocessen! Los puzzels op en onderzoek de geheimen van de stad, en haal vervolgens alles uit de kast om je cliënt te verdedigen. Maak je klaar voor spetterende actie in de rechtbank en tientallen hersenkrakers in Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney, nu op de Nintendo 3DS!
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
ONDERZOEK DE WEBSITE
Laat Baby Mario niet in de steek
In dit avontuur is Yoshi de held! Verken een gloednieuw eiland, ontdek nieuwe moves en verzamel wat je kunt in deze kleurrijke platformgame, nu beschikbaar voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie.
Directe Smash!
Kijk op 9 april om middernacht naar een Super Smash Bros. Direct voor meer over deze aankomende games voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Ga naar de officiële website van Super Smash Bros. om de personages te zien die tot dusver zijn aangekondigd!
NAAR YOSHI'S NIEUWE WEBSITE
NAAR DE SMASH-WEBSITE 

Fore!
Meld je aan bij de Kasteelclub en sla een balletje met vele bekende gezichten uit het Paddenstoelenrijk, exclusief op de systemen in de Nintendo 3DS-familie. Je carrière in Mario Golf: World Tour kan op 2 mei beginnen!
Kirby is terug
Gebruik Kirby's krachtige adem om enorme voorwerpen te verplaatsen in Kirby: Triple Deluxe, dat op 16 mei uitkomt voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie. Ga van de voorgrond naar de achtergrond en terug, kopieer de krachten van je vijanden, en meer! Speel minigames in je eentje, of neem het op tegen je vrienden in de spelstand Kirby Fighters!
BEKIJK DE WEBSITE
ZUIG MEER INFORMATIE OP
Belangrijke informatie
Vanaf 20 mei 2014 kun je niet langer gratis aanvullende content downloaden voor bepaalde Nintendo DS-/DSi-software. Als je software hebt waarvoor dit het geval is, dan raden we je aan om alle beschikbare gratis content vóór 20 mei te downloaden. Kijk om welke software het gaat.
Ontdek klassiekers opnieuw
Er is een aantal Game Boy Advance-games beschikbaar voor de Virtual Console voor de Wii U! Op dit moment kun je Advance Wars, Mario & Luigi: Superstar Saga en Metroid Fusion vinden in de Nintendo eShop op de Wii U. Er komen trouwens nog meer games aan!
BEKIJK ALLE INFORMATIE
LEES MEER
Kartchaos
Bereid je voor op spectaculaire races die de zwaartekracht trotseren, in Mario Kart 8! Deze game verschijnt op 30 mei, alleen op de Wii U! Race online en lokaal tegen je vrienden en familie, en geniet van de prachtige HD-beelden. Bekijk onze gloednieuwe trailer om kennis te maken met krachtige, nieuwe voorwerpen en grandioze circuits!
Sonic in het groen
Sprint door een legendarische wereld in The Legend of Zelda Zone, een extra zone vol Rupees, Cuccos en Gorons, die je gratis kunt downloaden voor Sonic Lost World op de Wii U. Ervaar Sonic zoals nooit tevoren!
BEKIJK DE TRAILER

SPRINT NAAR DE SITE
Hometown Story
Vestig je in een pittoresk dorp, open je eigen winkel en doe goede zaken in Hometown Story, dat op 2 mei verschijnt voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie. Op onze website vind je onder meer een interview met de ontwikkelaar, Yasuhiro Wada. Hij vertelt meer over de ideeën die aan de basis van deze game liggen.
Wilde Pokémon
Versla Pokémon in supersnelle puzzels om ze te vangen, in Pokémon Link: Battle! Nu exclusief in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS!
LEES MEER

VANG MEER INFORMATIE
Recent verschenen
Herover Donkey Kong Island van de snode Snowmads op de Wii U, of ontdek een kleurrijke wereld vol platformactie met Yoshi op de Nintendo 3DS.
Games op komst
Kruip achter het stuur en trotseer de zwaartekracht tijdens een spannende race op de Wii U, of speel golf met Mario en zijn vrienden op de Nintendo 3DS!
MEER RECENT VERSCHENEN GAMES
Meer toekomstige games
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je misschien een aanvullend opslagmedia-apparaat nodig om dit spel te kunnen downloaden in de Nintendo eShop. (Klik hier voor meer details over Wii U-opslagmogelijkheden.)
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019