Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Bekijk Mario Kart 8 Direct
Benieuwd wat je te wachten staat als Mario Kart 8 op 30 mei wordt uitgebracht? Mario Kart Direct gaat volledig over dit racefestijn voor de Wii U! In de nieuwste Nintendo Direct worden details onthuld over het delen van video's met vrienden via Mario Kart TV, de nieuwe manieren waarop je online kunt spelen en meer. In de video wordt bovendien een korte indruk gegeven over het aanpassen van voertuigen en de nieuwe voorwerpen die je in het spel vindt, zoals de boemerangbloem en de mega-8. Je wordt zelfs getrakteerd op een staaltje onvervalste Mario Kart-poëzie!
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
RACE DIRECT NAAR DE VIDEO
Feest op de fairway!
Pak je clubs en stap de baan op in Mario Golf: World Tour, nu verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS! Speel als je Mii-personage in de Kasteelclub, golf tegen vrienden – of ze nu dichtbij zijn of ver weg – en doe mee aan talloze online toernooien. En met de aanvullende content, die tijdelijk verkrijgbaar is voor een speciale introductieprijs, kun je het spel nog verder uitbreiden!*
Het moderne leven
Verhuis naar een appartementencomplex met je vrienden en familieleden, in Tomodachi Life voor de Nintendo 3DS. Volg de knotsgekke, hilarische en onverwachte gebeurtenissen, en zie hoe je leven zich ontpopt. Bezoek onze teasersite voor een introductie van het spel, en kom binnenkort terug voor de volledige site!
MEER INFO
BEZOEK DE TEASERSITE
Smash!
Bekijk de Super Smash Bros. Direct-video voor een aantal onverwachte onthullingen over de speelstijl en personages in Super Smash Bros. voor Nintendo 3DS en Wii U. De video wordt gepresenteerd door Masahiro Sakurai in hoogsteigen persoon!
Spring een gat in de lucht
Bereid je voor op een kleurrijk nieuw platformavontuur, want op 16 mei wordt Kirby: Triple Deluxe uitgebracht voor het Nintendo 3DS-systeem. Met 25 nieuwe kopieervaardigheden, waaronder de reusachtige Hypernova, en minigames die jou en je vrienden tot het uiterste op de proef zullen stellen, zorgt Kirby voor een wereld aan plezier voor spelers van alle leeftijden!
BEKIJK DE SMASHVIDEO!

MEER STUITENDE INFO
In het roze
Tegelijk met Kirby: Triple Deluxe, wordt op 16 mei een splinter nieuwe kleurencombinatie van onze nieuwste draagbare spelcomputer uitgebracht: Nintendo 2DS Pink + White! Bekijk het volledige aanbod Nintendo 3DS-systemen via de onderstaande link.
Slijp je zwaard
Een klassieke kerker-RPG keert terug als een verbeterde remake, inclusief een nieuwe verhaalstand. Breng het uitgestrekte Yggdrasil-labyrint in kaart, versla monsters van alle mogelijke formaten en ontrafel het mysterie van Etria. Bereid je alvast voor op het gevecht met de exclusieve demo,** die je kunt downloaden in de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS.
BEKIJK DE HARDWAREOPTIES

MEER INFO
Nieuwe uitdagingen
Test je reactievermogen in meer dan 160 hapklare uitdagingen, gebaseerd op bekende scènes uit NES-klassiekers, in NES™ Remix 2. Laat zien wat je waard bent in levels die afkomstig zijn uit Metroid, Kirby’s Adventure, Super Mario Bros. 3, Punch-Out!!, Kid Icarus en meer!
Tijdloze klassiekers
Maak kennis met – of herontdek – een aantal fenomenale videogames in een nieuwe serie Nintendo Selects-titels. Op 13 juni worden New Super Mario Bros. Wii, Super Mario Galaxy 2, Mario Party 9 en Wii Party toegevoegd aan de verzameling, zodat je deze spellen voor een uiterst vriendelijke prijs kunt spelen op je Wii, of op de Wii U in de Wii-stand!
BEZOEK DE OFFICIËLE WEBSITE
MEER INFO

De dag van de wedstrijd
Nintendo Pocket Football Club is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS! Neem de leiding over een voetbalclub en win de cup met je eigen team. Vervolgens kun je het opnemen tegen spelers uit heel Europa, om zo de hoogste regionen van de Nintendo Pocket Football Club Statistiekenpagina te bereiken!
Gratis aanvullende content
Geniet van nieuwe verhalen, extra puzzels en exclusieve galerieën met commentaar van de ontwikkelaars, in Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney voor het Nintendo 3DS-systeem. Tot september wordt er wekelijks gratis nieuwe content uitgebracht, dus je zou gek zijn als je die niet downloadt!
SCOOR EEN DOELPUNT
MEER INFO

Neem het stuur in handen
Fans van Princess Peach en Yoshi kunnen zich nu helemaal inleven in hun favoriete personage, dankzij de twee nieuwe versies van de Wii-afstandsbediening Plus – net op tijd voor de release van Mario Kart 8! De Wii-afstandsbediening Plus Peach en Wii-afstandsbediening Plus Yoshi zijn verkrijgbaar vanaf 30 mei. Welke kies jij?
Belangrijke herinnering
Vanaf 20 mei 2014 is het niet langer mogelijk om gratis content te downloaden voor bepaalde Nintendo DS-/DSi-software. Als je in het bezit bent van een of meer van deze spellen, raden we je aan om alle beschikbare content vóór 20 mei te downloaden. Bekijk snel om welke titels het gaat.
MEER INFO
MEER INFO

Recente titels
Beleef een enorm en magisch blokkenavontuur op de Wii U of Nintendo 3DS, of begin je eigen bedrijf in een vredig dorpje op het Nintendo 3DS-systeem.
Verwachte spellen
Zet de wereld op z'n kop in een gelikte nieuwe Mario Kart-titel voor Wii U, of speel de sterren van de hemel met Kirby voor het Nintendo 3DS-systeem.
MEER RECENTE TITELS

MEER VERWACHTE SPELLEN

Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Afhankelijk van je Wii U-hardwarepakket en je gebruik ervan kan een extern opslagmedium nodig zijn om software te downloaden in de Nintendo eShop. (Klik hier voor meer informatie over Wii U-opslag.)
*Van 2 mei 2014 t/m 31 mei 2014, 23.59 uur lokale tijd, is de Three-Pack Set verkrijgbaar voor de speciale introductieprijs van € 11,59 in de Nintendo eShop. Alle aangegeven prijzen zijn inclusief btw. Om de additionele content te downloaden, is een draadloze breedbandverbinding met internet benodigd.
**Draadloze internetverbinding benodigd. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van de netwerk- en privacyvoorwaarden zijn vereist.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019