Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Ga naar de Pokémon Art Academy!
Ontwikkel je tekentalent en leer hoe je je favoriete Pokémon kunt tekenen in Pokémon Art Academy, dat nu verkrijgbaar is voor de Nintendo 2DS en 3DS! Pak je stylus en leer in 40 lessen stap voor stap echte teken- en schildertechnieken. Kies de gewenste hulpmiddelen en materialen en teken Pokémon op je eigen manier in de spelstand Free Paint. Je kunt je Pokémon-kunstwerken zelfs delen via Miiverse of aan je vrienden laten zien via Local Play!
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
BEKIJK DE GROTE LIJNEN

Lees alles over de E3 2014!
We hebben vorige maand een heleboel games laten zien op de E3 2014. Op ons Nintendo @ E3-portaal vind je al het nieuws, het Nintendo Digital Event en meer informatie over een paar nieuwe games zoals Splatoon en Captain Toad: Treasure Tracker!
Kies je amiibo
Maak kennis met amiibo, een gloednieuwe manier om je favoriete Nintendo-games en -personages te ervaren. Bij bepaalde games kun je een amiibo-figuurtje tegen de Wii U GamePad houden om gegevens over te dragen. Blijf spelen om je amiibo uniek te maken! De eerste reeks figuren wordt samen met Super Smash Bros. for Wii U uitgebracht.
BEKIJK ALLE INFORMATIE
KOM MEER TE WETEN
Waarheid of fantasie?
Beleef het avontuur van je dromen, waarin je moet bouwen, toveren, strijden en verkennen als nooit tevoren, in Fantasy Life, dat op 26 september uitkomt voor de Nintendo 2DS en 3DS! Speel op je tocht met personages uit verschillende klasses en beleef je avontuur zoals jij het wilt!
Fotogenieke waanzin
Maak foto's van alledaagse voorwerpen met de camera's van je Nintendo 2DS of 3DS in Chibi-Robo! Let’s Go, Photo!, dat nu uit is! Voltooi knettergekke opdrachten, verzamel voorwerpen en help de conservator om een leeg museum te vullen met kunst... en bezoekers!
KIES EEN NIEUW LEVEN
MEER INFORMATIE
Nintendo eShop-aanbiedingen
Je kunt nu beperkte tijd profiteren van geweldige aanbiedingen in de Nintendo eShop! Voor de Wii U kun je EarthBound en Little Inferno met korting kopen, terwijl voor Nintendo 2DS- en 3DS-bezitters de premiumversie van Steel Diver: Sub Wars en SteamWorld Dig tijdelijk in prijs zijn verlaagd.
Muntenjachtachtige muntenjacht
Er is nu een gloednieuwe Nintendo 2DS-hardwarebundel verkrijgbaar! De New Super Mario Bros. 2 Special Edition bevat een Nintendo 2DS Wit + Rood en een exemplaar van New Super Mario Bros. 2 op een geheugenkaart van 4 GB. Bovendien bevat de bundel alle aanvullende content die tot nu toe voor de game is uitgebracht.
BEKIJK DE AANBIEDINGEN
GA VOOR GOUD
Waar heb je anders vrienden voor?
Begin een nieuw leven in Tomodachi Life, dat nu uit is voor de Nintendo 2DS en 3DS. Verhuis de Mii-personages van vrienden, familie en wie je maar wilt naar je appartementencomplex en laat je verrassen door alle maffe, hilarische en onverwachte gebeurtenissen.
Sportieve zomer
Doe je warming-up voor Wii Sports Club voor de Wii U, dat nu verkrijgbaar is in de winkels! Of je nu je van uppercuts, backhands, strikes, homeruns of hole-in-ones houdt, in Wii Sports Club vind je ze allemaal.
DE PRET BEGINT HIER
BEGIN MET JE TRAINING
Maak dat de kat wijs!
Je kunt de Kat-Mario-show nu bekijken in de Nintendo eShop!* Bekijk de eerste aflevering en ontmoet Kat-Mario en Kat-Peach in een grappige nieuwe serie voor alle jonge Nintendo-fans!
De actie is bijna afgelopen!
Als je Mario Kart 8 vóór 31 juli 2014 bij Club Nintendo registreert ontvang je een gratis downloadcode voor een andere Wii U-game. Wees er snel bij, want deze actie loopt nog maar tot 31 juli 2014!**
KOM MEER TE WETEN
LEES MEER
Mexicaanse actie in 2D
Neem het op tegen vreemde en fascinerende vijanden met allerlei dodelijke aanvallen, en reis door verschillende dimensies in de 2D-platformgame Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, die verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Wii U. Kun jij de dochter van El Presidente redden?
Kaartenkermis
Ontdek kaartduels zoals je ze nog nooit hebt gezien in Yu-Gi-Oh! Zexal® World Duel Carnival™ op de Nintendo 2DS en 3DS. In deze game, die gebaseerd is op de populaire manga- en animereeks Yu-Gi-Oh!, speel je als duellist, en gebruik je monsters, spreuken en valstrikken om je tegenstanders te verslaan in spannende kaartduels!
GUACAMEER INFO
LAAT NIEMAND IN JE KAARTEN KIJKEN
Extra Kirby-actie
In Kirby: Triple Deluxe vind je meer actie dan je verwacht. Wist je dat je drie extra minigames kunt vrijspelen? Versla alle eindbazen achter elkaar, of speel de verhaalstand opnieuw met een ander personage!
Piratenpartijtje
Hijs de zeilen met de Straw Hat Pirates voor een avontuur boordevol actie en plezier! Neem het op tegen oude bekenden, leer meesterlijke moves en laat zien wat je waard bent in het Battle Coliseum in ONE PIECE Unlimited World Red op de Wii U en Nintendo 2DS en 3DS!
KOM MEER TE WETEN
ZET KOERS NAAR DE WEBSITE
Onlangs uitgebracht
Bijt je vast in 250 nieuwe hersenkrakers op de Wii U, of maak foto's van alledaagse voorwerpen om een museum te vullen op de Nintendo 2DS en 3DS.
Binnenkort verkrijgbaar
Stort je in de strijd met de beste krijgers uit Hyrule op de Wii U, of beleef het avontuur van je dromen op de Nintendo 2DS en 3DS.
MEER RECENTE RELEASES
MEER GAMES
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
* Om video's te bekijken moet je een internetverbinding hebben en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Mogelijk moet je ook een Nintendo Network ID maken of koppelen.
** In de bonusgame-actie voor Mario Kart 8 heb je de keuze uit de volgende tien Wii U-games:
Nintendo Land
New Super Mario Bros. U
Game & Wario
Pikmin 3
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Sonic Lost World (Wii U-versie)
Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014
Wii Party U
The Wonderful 101***
Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U-versie)***
*** (Leden van Club Nintendo die jonger zijn dan 12 jaar, kunnen geen downloadcodes aanvragen voor games met de aanduiding 12 jaar en ouder.)
Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een extra opslagmedium nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar 'Klantenservice' voor meer informatie over gegevensopslag op de Wii U. De algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. De Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid zijn van toepassing.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019