Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Hyrule Warriors Direct
Heb je de Hyrule Warriors Direct op 5 augustus gemist? Geen probleem! Je kunt de uitzending op elk moment bekijken op onze Nintendo Direct-pagina. Yosuke Hayashi van Koei Tecmo Games en Eiji Aonuma, de producer van Zelda, presenteren onder meer nieuwe personages en spelstanden in de speciale presentatie. Neem een kijkje om alles te weten te komen over Hyrule Warriors, een Wii U-game barstensvol actie die op 19 september wordt uitgebracht!
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
NU KIJKEN
Kattenfratsen
De Kat Mario Show biedt kinderen kittig kijkplezier, en deel 1 is nu gratis te zien in de Nintendo eShop!* Of je nu een Wii U, Nintendo 3DS of Nintendo 2DS hebt, je kunt samen met Kat-Mario en Kat-Peach genieten van speltips, quizvragen en meer leuke onderwerpen. Binnenkort komen er nieuwe afleveringen!
Maak kennis met onze draagbare systemen!
Als je nog niet precies weet wat de Nintendo 3DS en Nintendo 2DS allemaal te bieden hebben, ga dan snel naar onze gloednieuwe overzichtspagina voor een sneltreintoer langs de belangrijkste kenmerken van deze systemen. Er is een handheld-systeem voor elke speler!
ONTDEK MEER
GA NAAR HET OVERZICHT
Teamspelers
Niets is leuker dan met vrienden spelen! Lees alles over de verschillende manieren om samen te spelen op ons nieuwe portaal voor multiplayergames van Nintendo. Hier kun je uit onze selecties voor de Nintendo 3DS en Wii U de perfecte game kiezen om met je vrienden te spelen.
Verzamelen, maken, hakken en veranderen!
Verken een levendige wereld en geef vorm aan je geheel eigen avontuur in Fantasy Life, dat verkrijgbaar is vanaf 26 september! In deze wonderschone RPG van LEVEL-5 kun je op elk moment wisselen tussen de twaalf verschillende levensklasses. Verander in een tovenaar, timmerman, ridder of wie je maar wilt zijn!
GA NAAR DE PAGINA
VERKEN HET LEVEN
Kundig kieken
Zet echte voorwerpen op de foto met de camera's van je Nintendo 3DS en help de conservator zijn museum te vullen met NostalJunk in Chibi-Robo! Let's Go Photo!, dat nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. In deze game kunnen spelers met hun beste kiekjes** ook meedoen aan NostalJunk Contests om kostuums voor Chibi-Robo te winnen!
Een magische nieuwe wereld
Begin een fantastisch avontuur in Disney Magical World voor de Nintendo 3DS en 2DS, dat verkrijgbaar is vanaf 24 oktober. Maak kennis met meer dan 60 beroemde Disney-personages en verken de werelden van Alice in Wonderland, Cinderella, Aladdin en andere Disney-verhalen. Help je favoriete personages door missies te voltooien, beheer een gezellig café, of bezoek de werelden van vrienden via draadloze communicatie!
FOCUS OP DE INFO
OP WEG NAAR DE PAGINA
Oogstrelende origami
Volg het papieren pad door een uitklapboek in Tengami, een betoverend point-and-click-avontuur dat binnenkort verschijnt in de Nintendo eShop op de Wii U. Lees ons interview met de ontwikkelaar om te ontdekken hoe Tengami tot stand is gekomen en welke filosofie tot de bijzondere vormgeving van het spel heeft geleid!
Slapend je werk doen?!
Onze held Siesta slaapt overal doorheen, zelfs door een side-scrolling avontuur dat blokkenbreken en flipperen combineert, waarbij Siesta de bal is! Laat de slaapkop van zijn bed stuiteren in 50 droomachtige levels en knal hem door blokken, verzamel voorwerpen en activeer vreemde apparaten op je weg naar de finish!
ONTVOUW HET INTERVIEW
GA NAAR BED
Beuken maar!
Kies je een ervaren vechtersbaas, een van de vele nieuwe uitdagers, of ga je aan de slag met je eigen Mii-vechter? Het kan allemaal in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, dat verkrijgbaar is vanaf 3 oktober. Speel in je eentje, probeer de exclusieve multiplayerstand Zoek & Smash, of daag andere spelers uit in een onlinesmash.
Stijlvolle slachtpartijen
Stap in een paar dodelijke laarzen en zet jezelf schrap voor de spectaculaire gevechten van Bayonetta 2, dat vanaf oktober exclusief voor de Wii U verkrijgbaar is. Dit keer gooit de heldhaftige heks nieuwe wapens en acties in de strijd, waardoor de gevechten mooier, ontzagwekkender en wreder dan ooit worden...
BEZOEK DE OFFICIËLE WEBSITE
BEZOEK DE TEASERSITE
Nieuwe motor?
Op 27 augustus wordt er een software-update beschikbaar voor Mario Kart 8 voor de Wii U, die een hoop nieuwe functies voor spelers biedt. Dankzij deze update kunnen spelers gratis drie auto's van Mercedes-Benz downloaden en gebruiken in de game!
Laat de jacht beginnen
Strijd tegen brute beesten in Monster Hunter 4 Ultimate, een enorme actie-RPG die in 2015 uitkomt voor de Nintendo 3DS en 2DS. Speel in je eentje, werk via Local Play samen met andere jagers, of jaag online met bondgenoten van over de hele wereld. Spring op monsters om ze van bovenaf te bestrijden, gebruik de resten van beesten om handige voorwerpen te maken, en trek steeds verder de wildernis in. Het leven van een jager is zwaar, maar je verveelt je nooit.
MEER INFO
SPEUR NAAR DETAILS
Recent verschenen
Duik in oude spelmechanieken met een modern 3D-jasje op de Wii U, of leer stap voor stap je favoriete Pokémon tekenen op de Nintendo 3DS en 2DS.
Verschijnt binnenkort
Strijd in je eentje tegen duizenden vijanden op de Wii U, of vorm een werkelijk unieke held op de Nintendo 3DS.
MEER RECENT VERSCHENEN GAMES
MEER GAMES DIE BINNENKORT UITKOMEN
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
*Om video's te bekijken moet je een internetverbinding hebben en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Mogelijk moet je ook een Nintendo Network ID maken of koppelen.
**Let op: door deelname aan de wedstrijd geef je Nintendo het recht om je inzending zonder vergoeding zowel online als offline te publiceren.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019