Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Meng je in de strijd! 
Hyrule Warriors, dat op 19 september uitkomt voor de Wii U, combineert actie in de stijl van Dynasty Warriors met de tradities van The Legend of Zelda. Speel als een van de grootste helden van Hyrule – onder wie Link, Impa en Sheik – terwijl je je met brute combo's en speciale acties een weg maait door de hordes vijanden. Speel alleen of vorm een team met een vriend; maar hoe je ook speelt, je hebt moed, wijsheid en kracht nodig om te overwinnen! En vergeet niet, vanaf de releasedag is er een gratis software-update beschikbaar om te downloaden, waarmee er een leuk nieuw speltype en meer wordt toegevoegd.
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
HEROVER HYRULE

Tijd om te heksen!
Op 24 oktober verschijnt de actiekraker Bayonetta 2 voor de Wii U in Europa. Bekijk de Bayonetta 2 Direct voor een schat aan informatie over het verhaal, de meerspelerstand en speciale kostuums met een Nintendo-thema, maar ook een eerste blik op de First Print Edition, die exclusief in Europa verschijnt!
Wie wil je vandaag zijn? 
Beleef vanaf 26 september een onvergetelijk avontuur in Fantasy Life. In deze spannende RPG van LEVEL-5 creëer je een compleet unieke levensweg, verken je een enorme open wereld, maak je honderden voorwerpen, en voltooi je missies om talloze personages te helpen. Misschien red je zelfs de wereld! Bekijk de laatste trailer op onze nieuwe website!
VIDEO BEKIJKEN
NAAR DE WEBSITE
Extraatjes voor Mario Kart 8!
Als onderdeel van een software-update voor Mario Kart 8, die nu beschikbaar is, kun je gratis drie Mercedes-Benz-auto's downloaden! Bovendien zijn er alvast twee downloadbare pakketten met extra inhoud* te koop, die extra personages (wie wist dat Link een rijbewijs had?), voertuigen en nog meer parkoersen toevoegt.
Het amiibo-aanbod
De eerste 12 amiibo-figuren zijn nu officieel aangekondigd! De figuren die je het eerst zult kunnen aanschaffen zijn Mario, Peach, Link, Samus, Yoshi, Donkey Kong, Pikachu, Kirby, Fox, Marth, Villager en Wii Fit Trainer. In de toekomst volgen er nog meer.
MEER ONTDEKKEN
MEER ZIEN
Club Nintendo-hebbedingetjes
Als je Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS en Super Smash Bros. voor de Wii U tijdens de actieperiode registreert in Club Nintendo, kun je een gratis soundtrack-cd** ontvangen, vol nummers uit, en geïnspireerd op de spellen! Houd de komende weken je ogen open voor meer informatie over de actie.
Er was eens een droom…
Betreed een wonderlijke wereld in Disney Magical World, dat vanaf 24 oktober verkrijgbaar is voor de Nintendo 3DS en 2DS. Ontmoet meer dan 60 iconische Disney-personages, run je eigen café en ga op avontuur in werelden die geïnspireerd zijn op Assepoester, Alice in Wonderland en Aladdin!
MEER INFORMATIE
MEER LEZEN
Letters en klanken
Phonics Fun with Biff, Chip & Kipper is een serie Engelse taalspellen die kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar helpt om hun letters en klanken te oefenen, en die speciaal is ontworpen om samen gebruikt te worden door jongere kinderen en hun ouders of voogden. Deze educatieve serie verschijnt op 12 september voor de Nintendo 2DS en 3DS.
Ga op in het ritme
Voel de beat in een ritme-actiespel dat de muziek van FINAL FANTASY combineert met RPG-elementen – THEATRHYTHM FINAL FANTASY CURTAIN CALL™ verschijnt op 19 september voor de Nintendo 2DS en 3DS. Iedereen met ritmegevoel staan 60 speelbare personages, 221 nummers en gloednieuwe speltypes te wachten – waaronder het lokaal draadloze en online Versus Battle!
NAAR OFFICIËLE WEBSITE
MEER ONTDEKKEN
Graaf je in op de Wii U
Graaf steeds dieper in een weelderige steampunk-wereld in SteamWorld Dig, nu verkrijgbaar voor de Wii U! Ontdek meer over de Wii U-versie in ons mini-interview met de ontwikkelaars!
Winnaars NostalJunk-wedstrijd
Gebruik de systeemcamera's om op jacht te gaan naar allerlei echte objecten om je heen die bij de vormen op het scherm passen en creëer ‘NostalJunk’ in Chibi-Robo! Let’s Go, Photo! voor de Nintendo 2DS en 3DS. Bekijk nu de winnaars van de eerste NostalJunk-wedstrijd en houd je ogen open voor meer wedstrijden in de toekomst!***
INTERVIEW LEZEN
WINNAARS BEKIJKEN
The Legend of Zelda-uitverkoop
Vanaf 4 september kun je wekelijks in de Nintendo eShop terecht voor een verzameling The Legend of Zelda-avonturen tegen flinke kortingen! Als je dezelfde Nintendo Network ID gebruikt om een van deze titels uit de Legend of Zelda-serie te kopen, kun je bovendien 10% lanceringskorting krijgen, wanneer je tussen 19 september 2014 en 27 september 2014 om 0:59 uur (Nederlandse tijd) Hyrule Warriors koopt in de Nintendo eShop op de Wii U !****
Beuken in stijl
Het Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition Pack verschijnt op 3 oktober, tegelijk met Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS. Deze hardware, die in een beperkte oplage verschijnt, wordt geleverd met een voorgeïnstalleerd, digitaal exemplaar van Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS, zodat je na het uitpakken meteen kunt beginnen met vechten.
OVER DE KORTINGSACTIE
MEER ONTDEKKEN
Wat een leven!
Neem alle Mii-personages van je familie, vrienden of wie dan ook mee naar je eigen eiland en kijk toe hoe het leven zich ontvouwt in Tomodachi Life! Je kunt Tomodachi Life nu uitproberen met een gratis demo uit de Nintendo eShop.*****
Sonic in aantocht
Bereid je voor op nieuwe actie met Sonic! SEGA heeft onlangs bekendgemaakt dat op 21 november Sonic Boom: Rise of Lyric voor de Wii U en Sonic Boom: Shattered Crystal voor de Nintendo 2DS en Nintendo 3DS verschijnen.
NAAR OFFICIËLE WEBSITE
MEER LEZEN
Onlangs uitgekomen
Graaf de diepte in (en kijk uit voor wat je eventueel aantreft!) op de Wii U of ontwikkel je artistieke talenten op de Nintendo 2DS en 3DS.
Binnenkort verkrijgbaar
Neem het op tegen duizenden vijanden op de Wii U, of verander je leven en verken een open wereld op de Nintendo 2DS en 3DS.
MEER ONLANGS UITGEKOMEN
MEER BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
*Voor het downloaden van elk van beide pakketten met extra inhoud is minstens 1 GB vrije opslagruimte nodig. Om de bundel met beide pakketten te downloaden, is er minstens 2 GB vrije ruimte nodig.
**Registratie bij Club Nintendo vereist. De algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. Om de downloadversies van de titels te downloaden, moet je vóór de aanschaf in de Nintendo eShop je Nintendo Network ID aan je Club Nintendo-account koppelen. Wacht na het koppelen van je account 24 uur, alvorens de aanschaf te doen. Het gebruik van de Nintendo eShop vereist registratie van een Nintendo Network ID en acceptatie van de algemene netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.
***Let op: Nintendo heeft het recht om alle inzendingen voor de wedstrijd zonder vergoeding online en offline te publiceren.
****Er moet een spel uit de Legend of Zelda-serie zijn gedownload via de Nintendo eShop, voordat Hyrule Warriors wordt aangeschaft. Hyrule Warriors moet gekocht worden in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem, of met dezelfde Nintendo Network ID die gebruikt werd op de Nintendo 2DS of 3DS waarmee de Legend of Zelda-titel gedownload werd. Downloads van The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition komen niet in aanmerking voor deze actie.
*****Draadloze internetverbinding vereist. Registratie van Nintendo Network ID en acceptatie van de algemene netwerkvoorwaarden en het privacybeleid vereist.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019