Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
De nieuwe uitdagers zijn er!
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is uit, waardoor je deze legendarische serie voor de allereerste keer op een handheld-systeem kunt ervaren! De game zit boordevol actie, meer vechters dan ooit tevoren (inclusief oude favorieten en enkele nieuwkomers), een online multiplayer-stand, de mogelijkheid om je vechter aan te passen, en unieke nieuwe spelstanden! Blijf jij met beide voeten op de grond staan of word je het level uitgeslagen?
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
GA NAAR DE OFFICIËLE WEBSITE
Gebruik je fantasie nou eens!
Fantasy Life, de nieuwe game van LEVEL-5, is een kleurrijke, stijlvolle RPG voor de Nintendo 2DS en 3DS! Wissel tussen twaalf verschillende levens wanneer je maar wilt om je held uniek te maken. Help talloze personages, verzamel en maak honderden voorwerpen en verken de open wereld Reveria... Misschien red je zelfs de wereld wel! Je vindt Fantasy Life nu in de winkels en de Nintendo eShop.
Hekserij!
De genadeloze aanvallen van Bayonetta zijn vanaf 24 oktober op de Wii U te zien, wanneer Bayonetta 2 in Europa uitkomt. De gloednieuwe Umbran Climax, de coöpstand en verschillende cosplaykostuums voor de populaire heks staan garant voor adembenemende actie zonder weerga. Veeg hordes vijanden van de kaart à la Nintendo!
MEER ZIEN
NAAR DE WEBSITE
Bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014
Registreer tussen 11 september 2014, 11:00 uur en 12 januari 2015, 23:59 uur een Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS bij Club Nintendo, en tussen 3 oktober 2014, 10:00 uur en 12 januari 2015, 23:59 uur een game die in aanmerking komt. Je kunt dan uit zeven topgames kiezen, waarna je een gratis downloadcode ontvangt voor de game die je gekozen hebt!
Alleen tegen duizenden
Hyrule Warriors is nu uit voor de Wii U. Deze spectaculaire game combineert de magie van The Legend of Zelda met de weergaloze actie van Dynasty Warriors. Denk eraan: als je de game bij Club Nintendo registreert vóór 17 oktober, 23:59 uur, dan kun je een downloadcode ontvangen voor de kostuumset Demon King!*
MEER INFORMATIE
KOM MEER TE WETEN
Nieuwe systemen
De Nintendo 2DS transparant rood en Nintendo 2DS transparant blauw worden uitgebracht op 7 november. Om de release van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire op 28 november te vieren worden er twee nieuwe bundels uitgebracht met deze nieuwe uitvoeringen. De fans zullen daarnaast blij zijn met het nieuws dat er binnenkort een speciale demoversie van deze Pokémon-games wordt uitgebracht!
Gewoon lekker dansen
Kies je favoriete song uit meer dan 40 nummers, waaronder recente hits en klassiekers uit de oude doos, en dans erop los in Just Dance 2015 voor de Wii U. Swing door verschillende spelstanden, deel je gegevens en beste prestaties met de rest van de wereld, maak aangepaste afspeellijsten en nog veel, veel meer. Just Dance 2015 wordt op 23 oktober uitgebracht voor de Wii U!
MEER INFO
LEES MEER
Magie à la Disney
Ontmoet 60 Disney-personages en verken werelden die gebaseerd zijn op populaire Disney-films in Disney Magical World, dat op 24 oktober uitkomt voor de Nintendo 2DS en 3DS. Verken Castleton op je gemak, beleef avonturen in de nabijgelegen werelden, maak grappige outfits en beheer je eigen café!
Een nieuwe beweging
Voel het ritme in THEATRHYTHM FINAL FANTASY CURTAIN CALL™, een ritmische actiegame voor de Nintendo 2DS en 3DS die muziek van FINAL FANTASY combineert met RPG-elementen. We hadden een gesprek met de maker van de game, Ichiro Hazama, waarin we het hadden over nieuwe spelstanden, de muziekkeuze en aanvullende content.
BEZOEK DE OFFICIËLE WEBSITE
NAAR HET INTERVIEW
Van kamp wisselen
De slechteriken vechten zij aan zij met de helden in Skylanders Trap Team, dat op 10 oktober wordt uitgebracht voor de Wii, Wii U, Nintendo 2DS en Nintendo 3DS! Vang vijanden door ze op te sluiten in speciale Traptanium Traps, die je direct in het gloednieuwe Traptanium Portal kunt plaatsen. Stuur ze vervolgens terug naar Skylands om ze als speelbare personages aan jouw kant te laten vechten!
Vroeg geleerd...
Let's Learn English with Biff, Chip & Kipper is een educatieve reeks die kinderen de kans biedt om kennis te maken met het Engels. Deze software is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS. Elk deel is voorzien van een handige gids voor ouders, die je ook kunt downloaden op onze officiële website!
NAAR DE SPELPAGINA
KOM MEER TE WETEN
Stoom afblazen in de ruimte
Lees alles over Steamworld Heist, de nieuwe Nintendo 3DS-game van Image & Form, in ons interview met de ontwikkelaars. Ga naar het interview voor onthullingen over ruimtepiraten, verrassende gameplay en swag bags!
Geen grappen met mappen
Dankzij de nieuwste Wii U-systeemupdate kun je nu mappen maken in het Wii U-menu, waardoor je je software eenvoudig kunt ordenen! Ga naar 'Klantenservice' om het laatste nieuws te lezen over onze systeemupdates.
STEAMWORLD INTERVIEW
MEER INFO
Onlangs uitgekomen
Strijd met hordes vijanden in een actiegame voor de Wii U, of vecht voor de overwinning of voor de lol op de Nintendo 2DS en 3DS.
Binnenkort verkrijgbaar
Swing erop los in een Wii U-game die het feest op gang brengt, of begin een tweede leven in een kleurrijke RPG voor de Nintendo 2DS en 3DS.
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
*De voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. Zorg dat er 24 uur zit tussen het registreren van je Wii U-systeem bij je Club Nintendo-account en de aanschaf van spellen in de Nintendo eShop. Voor het gebruik van de Nintendo eShop moet je de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid accepteren. Voor leden van Club Nintendo die jonger zijn dan 12 jaar, is het niet mogelijk om een downloadcode te kiezen met de aanduiding 12 jaar en ouder. Om in aanmerking te komen voor de gratis downloadcode moet je Wii U geregistreerd zijn onder een Club Nintendo account voordat je het spel aanschaft in de Nintendo eShop. Na de aanschaf log je in bij Club Nintendo en kun je via banners je gratis downloadcode krijgen. De gratis downloadcode verschijnt op banners in Club Nintendo wanneer je inlogt vóór 23:59 uur op 17 november 2014. De gratis downloadcode vervalt om 23:59 uur op 17 november 2014.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019