Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Een nieuwe Nintendo Direct
In onze nieuwe Nintendo Direct, die op 5 november werd uitgezonden, legden de directeur van Nintendo, Satoru Iwata, en de directeur van Nintendo of Europe, Satoru Shibata, de nadruk op Wii U- en Nintendo 3DS-software die voor het eind van dit jaar wordt uitgebracht. Ook keken ze vooruit naar 2015! Het nieuws ging onder meer over The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, en een spelstand voor één speler voor Splatoon. Bekijk de volledige presentatie en zie hoe je amiibo kunt gebruiken in verschillende games, bekijk nieuwe beelden uit Xenoblade Chronicles X, en luister naar het nieuws van Shigeru Miyamoto over PIKMIN Short Movies!
Hallo Nintendo - fan!
Ontdek de voordelen van het Club Nintendo-lidmaatschap.
VIDEO BEKIJKEN
Stomende steampunk
INTELLIGENT SYSTEMS, de makers van de Fire Emblem- en Advance Wars-series, brengen in mei comic-achtige graphics en een steampunk-omgeving naar de Nintendo 2DS en 3DS met Code Name: S.T.E.A.M.! Deze strategiegame combineert turn-based gevechten met real-time actie, en bevat een paar onverwachte helden, onder wie Abraham Lincoln!
Go go amiibo!
De eerste twaalf amiibo zijn vanaf 28 november verkrijgbaar! Als je een van deze figuren tegen het NFC-aanraakpunt van je Wii U GamePad aan houdt terwijl je een ondersteunde game speelt, dan worden de gegevens op de chip in de amiibo overgedragen naar de game en op verschillende manieren gebruikt. Ga nu naar onze officiële amiibo-pagina voor meer informatie over hoe je amiibo kunt gebruiken in Super Smash Bros. for Wii U, Mario Kart 8 en Hyrule Warriors.
MEER INFO
KOM MEER TE WETEN
Inktvis VS. octopus
Baken je territorium af met gekleurde inkt in deze shooter boordevol actie, die in 2015 uitkomt voor de Wii U. Speel samen met je vrienden online wedstrijden van vier tegen vier, of neem het op tegen losgeslagen octopussen in de spelstand voor één speler. Er zal hoe dan ook inkt vloeien!
Pikmin, geeeeeeeeft... acht!
Pikmin 3 voor de Wii U is een mix van actie, strategie en ongelooflijk schattige plantachtige wezentjes die een uniek avontuur beleven. Bestuur groepen kleine, trouwe Pikmin en verzamel voedsel voor je hongerige thuisplaneet in deze epische en kleurrijke game! Neem een voorproefje met een demo die nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Wii U!
MEER INKTFO
PIKMINDER? NEE, PIKMEER!
Fleur je HOME-menu op
Via een recente systeemupdate is er een nieuwe themawinkel toegevoegd aan het HOME-menu, waar je thema's vindt voor je Nintendo 2DS en 3DS. Hiermee kunnen Nintendo 2DS- en 3DS-bezitters hun systeem een persoonlijk tintje geven, door een ander thema te kiezen. Zo kun je de achtergrond van het menu, pictogrammen, mappen, de muziek en geluidseffecten aanpassen.
Betoverende graphics
De enige echte Umbra Witch heeft haar opwachting gemaakt op de Wii U. Daar kun je genieten van haar beeldschone en dodelijke vechtkunsten, cosplay-kostuums, weergaloze Climax Action en meer. Bayonetta 2 is nu verkrijgbaar in Europa, en je kunt de game uitproberen met een demo die je nu vindt in de Nintendo eShop op de Wii U!
BEKIJK ALLE THEMA'S
BEZOEK DE OFFICIËLE WEBSITE
Klein kereltje, groot avontuur!
Kruip in de huid van Toad en ga op zoek naar rijkdommen in meer dan 70 levels waarin je de gestolen krachtster moet terugvinden! Captain Toad: Treasure Tracker wordt uitgebracht voor de Wii U op 2 januari 2015.
50 dingen die je niet mag missen
Bekijk onze video met 50 dingen die je niet mag missen in Super Smash Bros. for Wii U, voordat de game op 28 november wordt uitgebracht. In deze vechtgame vliegen de vonken er vanaf, dankzij de unieke spelstanden, de grote verzameling vechters en de mogelijkheid om het online of offline op te nemen tegen uitdagers. Je kunt lokale multiplayergevechten maximaal met z'n achten spelen, dus bel je vrienden en smash erop los!
GA OP ZOEK NAAR MEER INFO
VIDEO BEKIJKEN
Een nieuwe mix
Speel meer dan 250 uitdagingen die gebaseerd zijn op klassieke NES-games zoals Super Mario Bros. en Metroid, ontdek nieuwe Remix-levels, en neem het op tegen je vrienden in de online ranglijsten. Ultimate NES™ Remix is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS!
Graaf maar raak!
De retrogame Shovel Knight is gemaakt in de stijl van oude 8-bit games, maar biedt oogstrelende ontwerpen en meer dan genoeg humor. Shovel Knight brengt een nieuwe klassieker naar Nintendo-platformen. Graaf 'm nu op in de Nintendo eShop op de Wii U en de Nintendo 3DS!
MEER LEZEN
MEER INFO
Stijlvol en transparant
Op 7 november zijn zowel de Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT als de Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT in Europa verschenen, die een stijlvolle nieuwe look bieden voor handheld-fans. Op 28 november wordt ook de release van Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire gevierd met twee nieuwe bundels waarin deze transparante systemen ook te vinden zijn!
Bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014
Registreer tussen 11 september 2014, 11:00 uur en 12 januari 2015, 23:59 uur een Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS bij Club Nintendo, en tussen 3 oktober 2014, 10:00 uur en 12 januari 2015, 23:59 uur een game die in aanmerking komt. Je kunt dan uit zeven topgames kiezen, waarna je een gratis downloadcode ontvangt voor de game die je gekozen hebt!
BEKIJK DE HARDWAREBUNDELS
MEER INFORMATIE
Een blauwtje lopen
Sonic en zijn vrienden nemen het op tegen een eeuwenoud kwaad in Sonic Boom: Shattered Crystal voor de Nintendo 3DS en Sonic Boom: Rise of Lyric voor de Wii U. Beide games worden op 21 november uitgebracht in Europa!
SteamWorld Heist
Image & Form heeft onlangs het volgende steampunkproject voor de Nintendo 2DS en 3DS uit de doeken gedaan: SteamWorld Heist. Wij hadden een gesprek met de ontwikkelaars om meer te weten te komen over deze game. Lees het interview om erachter te komen hoe belangrijk het verzamelen van buit en het beschieten van hoeden is, in een universum waar ruimtepiraten de vrije hand hebben...
MEER INFO
NAAR HET INTERVIEW
Onlangs uitgekomen
Neem het als soldaat van Hyrule op tegen duizenden vijanden op de Wii U, of kies het leven dat jij wilt in een fantasiewereld op de Nintendo 2DS en 3DS.
Binnenkort verkrijgbaar
Ga een potje vechten op de Wii U, of stel je ideale Pokémon-team samen op de Nintendo 2DS en 3DS.
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019