Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Maak kennis met amiibo
Geef je gameplay een extra boost met amiibo: interactieve figuren die verrassende nieuwe mogelijkheden toevoegen aan je games! amiibo zijn nu in Europa verkrijgbaar, en wekken al je favoriete Nintendo-personages tot leven. Houd een amiibo tegen het NFC-aanraakpunt op de Wii U GamePad aan terwijl je ondersteunde software gebruikt, om verrassende nieuwe functies te ontdekken! Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot extra content in je game, of je ziet je amiibo tot leven komen als krachtige vechter!


Smash erop los!
Super Smash Bros. for Wii U is nu verkrijgbaar! Meer dan 40 bekende vechters binden de strijd aan in de grootste smash tot nu toe. Deze game biedt unieke spelstanden, inclusief een lokale en online multiplayer-stand! Pas je vechter aan, gebruik amiibo als krachtige vechters die zichzelf ontwikkelen, en laat zien dat jij de ultieme smash-sultan bent!


Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.
Als je in Europa zowel Super Smash Bros. for Wii U als Super Smash Bros. for Nintendo 3DS registreert bij Club Nintendo vóór 20 januari 2015, 23:59 uur, dan heb je recht op twee speciale beloningen: de exclusieve dubbel-cd Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection en de extra vechter Mewtwo als gratis download!


*Lees de algemene voorwaarden op de website van de Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.
Keer terug naar Hoenn
In Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire kun je een klassiek Pokémon-avontuur opnieuw beleven op de Nintendo 2DS en 3DS! Ontdek exclusieve, nieuwe content en verbeterde graphics in deze bewerkingen van twee Pokémon-klassiekers. Ontketen een immense kracht met de gloednieuwe Mega Evolutions, vlieg door de lucht om nieuwe gebieden te ontdekken, en speel lokaal en online tegen je vrienden!


Bekijk de Nintendo Direct
In onze laatste Nintendo Direct bespraken Satoru Iwata, de directeur van Nintendo, en Satoru Shibata, de directeur van Nintendo of Europe, Wii U- en Nintendo 3DS-software die eind dit jaar wordt uitgebracht. Ook boden ze een vooruitblik op 2015. Je kunt de presentatie (opnieuw) bekijken op onze website!


Een levende legende
In de laatste Nintendo Direct werd The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D aangekondigd! De oorspronkelijke game verscheen in 2000 voor de Nintendo 64. Deze remake voor de Nintendo 3DS komt in de lente van 2015 uit in Europa, evenals The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition!


Nintendo voor kinderen
Onze gloednieuwe website Nintendo Kids is tot de nok toe gevuld met allerlei leuks voor onze jonge fans! Bij Nintendo Kids kun je spelletjes spelen, knutselwerk en kleurplaten downloaden en uitprinten, de Kat-Mario-show bekijken en nog veel meer!


Een leuk extraatje
Ben je op zoek naar handige tips, of achtergrondinformatie over Wii U- en Nintendo 3DS-games? Ga dan eens naar Nintendo Extra, een leuke, nieuwe website voor Nintendo-fans van alle leeftijden, waar je exclusieve informatie vindt die je nergens anders tegenkomt!


Tijd om gas te geven
Het eerste pakket met aanvullende content voor Mario Kart 8 is onlangs uitgebracht. Je kunt Link, Tanuki-Mario en Kat-Peach aan de game toevoegen, evenals vier extra voertuigen en acht spiksplinternieuwe circuits! Verder kun je Mii-racepakken vrijspelen met amiibo, door een ondersteunde amiibo tegen de Wii U GamePad aan te houden. Op die manier krijg je een Mii-racepak dat op die amiibo is gebaseerd!**


**Let op: om amiibo in deze game te kunnen gebruiken heb je een software-update nodig die op 13 november is uitgebracht.
Vind het juiste cadeau
Het is nu makkelijker dan ooit om het gepaste spel of systeem van Nintendo te vinden, dankzij onze cadeautips! Door te zoeken op genre, leeftijd en het aantal spelers kun je geweldige ideeën opdoen, en de games en systemen vinden die bij jou, je familie en je vrienden passen.


Zorg dat je niet verdwaalt
Persona Q: Shadow of the Labyrinth is een kruising tussen Persona en Etrian Odyssey. In deze enorme, hybride RPG kun je een uniek avontuur beleven op de Nintendo 2DS en 3DS. Verken enorme kerkers in first-person view, stel je team samen en roep krachtige Persona's op om in turn-based gevechten de strijd aan te gaan met huiveringwekkende monsters. Kun jij het raadsel van Yasogami High School oplossen?


De wereld op z'n kop
Leef je uit met retro-remixes in Ultimate NES™ Remix voor de Nintendo 2DS en 3DS. Herontdek het retrotijdperk in meer dan 250 levels die gebaseerd zijn op klassieke NES-games, waaronder Super Mario Bros., Metroid en The Legend of Zelda. Probeer in elk level een plaatsje in de ranglijst te veroveren, en test je reflexen in een bliksemsnelle versie van Super Mario Bros.?


Een winkel als geen andere
Of je nu op de Wii U, de Nintendo 2DS of de Nintendo 3DS speelt, de Nintendo eShop heeft talloze games die je nergens anders vindt! Kies uit adembenemende RPG's, intens moeilijke platformgames, uitdagende puzzelspellen en educatieve software. Er zit voor iedereen iets tussen!


Een avontuur voor Toad en klein
Loods de kleine Toad door 70 uitdagende levels in zijn nieuwe avontuur Captain Toad: Treasure Tracker. Gebruik de Wii U GamePad om elk level vanuit iedere mogelijke hoek te bekijken, om zo puzzels op te lossen, geheimen te ontdekken en uiteraard zo veel mogelijk schatten te verzamelen!


Het gevecht is nog niet afgelopen
Het Twilight Princess-pakket voor Hyrule Warriors is nu verkrijgbaar! Deze downloadbare content bevat een nieuw personage, een nieuw wapen, een nieuwe kaart voor de spelstand Adventure en twee nieuwe kostuums.***


***Je hebt een gratis software-update nodig om de content in het Twilight Princess-pakket te gebruiken. Deze gratis software-update maakt het ook mogelijk om amiibo in deze game te gebruiken. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.
Onlangs uitgekomen
Sla je tegenstanders het level uit op de Wii U of verken Hoenn op een volledig nieuwe manier op de Nintendo 2DS en 3DS.
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
Help een kleine (en uiterst schattige) held op zijn zoektocht naar schatten op de Wii U, of red het land Termina in een zenuwslopende race tegen de klok op de Nintendo 2DS en 3DS.
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019