Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Bekijk de nieuwste Nintendo-games en volg het laatste nieuws!
Bekijk de Nintendo Direct
In onze nieuwste Nintendo Direct, die op 14 januari werd uitgezonden, bespraken Satoru Iwata, de algemeen directeur van Nintendo, en Satoru Shibata, de directeur van Nintendo of Europe, Wii U- en Nintendo 3DS-software die in 2015 uitkomt. Ze gaven ook meer informatie over de Europese release van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. Bekijk de volledige presentatie om meer te weten te komen over het gebruik van amiibo in games als Mario Party 10, en over titels als The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, Splatoon, en Code Name: S.T.E.A.M.!


Een compleet nieuwe ervaring
De New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL zijn vanaf 13 februari verkrijgbaar in Europa. Op onze officiële website vind je meer informatie. Deze gloednieuwe handheld-systemen bieden betere besturingsmogelijkheden, een krachtigere CPU en een betere 3D-weergave. Bovendien kun je er ook al je Nintendo 3DS-games op spelen!


Termina's laatste uur heeft geslagen...
Het duurt niet lang meer voordat The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D uitkomt voor de Nintendo 3DS! In deze remake van de populaire Nintendo 64-game draag je mysterieuze maskers en beleef je dezelfde drie dagen steeds opnieuw, terwijl je het land Termina probeert te redden. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D wordt op 13 februari uitgebracht, evenals een speciale uitvoering van de New Nintendo 3DS XL!


Een jachtig bestaan
Pak je wapens, begroet je medeavonturiers en trek eropuit om slag te leveren met reusachtige, angsaanjagende wezens in Monster Hunter 4 Ultimate voor de Nintendo 3DS! Versla monsters, snijd lichaamsdelen uit hun karkas, en maak wapens en pantsers waarmee je nog grotere uitdagingen kunt aangaan. Dankzij de online en lokale multiplayerstand wordt de strijd heviger dan ooit in deze weergaloze actie-RPG die op 13 februari uitkomt!


Schatten zonder weerga
Het is tijd voor een avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker, dat nu uit is voor de Wii U! Kruip in de huid van de heldhaftige angsthaas Captain Toad en verzamel krachtsterren in meer dan 70 uitdagende levels. Draai de camera om levels vanuit verschillende hoeken te bekijken, en gebruik de Wii U GamePad om mechanismen te activeren en alle schatten op te sporen!


X-tra groot, X-tra cool
Help de mensheid overleven op een nieuwe planeet door een enorme wereld te verkennen, en gigantische, gevaarlijke vijanden te bestrijden! Bekijk een nieuwe video om meer te weten te komen over Xenoblade Chronicles X, een RPG met een uitgestrekte open wereld, die in 2015 uitkomt voor de Wii U.


Kom op stoom
Als buitenaardse wezens de aarde aanvallen, kan alleen een heel bijzondere groep unieke helden de wereld redden: de agenten van S.T.E.A.M. onder leiding van niemand minder dan Abraham Lincoln! Code Name: S.T.E.A.M. is een strategiegame voor de Nintendo 3DS die turn-based gevechten combineert met real-time actie. Deze game komt uit in mei 2015.


Ontdek meer amiibo
Geef je gameplay een extra boost met amiibo: interactieve figuurtjes die je games een hele nieuwe dimensie geven! Luigi, Diddy Kong, Zelda, Little Mac, Pit en Captain Falcon zijn nu verkrijgbaar, en binnenkort komen er nog meer amiibo uit!


Nintendo op The Game Awards
Tijdens The Game Awards in Las Vegas konden spelers een glimp opvangen van twee Wii U-games die in 2015 uitkomen. Shigeru Miyamoto en Eiji Aonuma van Nintendo lieten beelden zien van de nieuwste game in The Legend of Zelda-serie, waarin spelers een enorme wereld kunnen ontdekken. Meneer Miyamoto liet ook een nieuwe video van Mario Maker zien!


Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.
Europese fans die zowel Super Smash Bros. for Wii U als Super Smash Bros. for Nintendo 3DS registreren bij Club Nintendo vóór 20 januari 2015, 23:59 uur, hebben recht op twee speciale beloningen: de exclusieve dubbel-cd Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection en de extra vechter Mewtwo als gratis download!*


*Ga voor de volledige algemene voorwaarden naar de website van de Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.
Pikmin op het witte doek
PIKMIN Short Movies kun je nu downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U en de Nintendo 2DS en 3DS. Deze drie korte filmpjes zitten samen in één pakket. Bekijk de filmpjes in HD op de Wii U, en in 2D of 3D op de Nintendo 3DS. Zo zie je de wereld van de Pikmin van dichterbij dan ooit tevoren!


Super Indie Connection-aanbiedingen 2
Van 15 januari, 15:00 uur tot 29 januari, 23:59 uur krijg je korting op een aantal indiegames in de Nintendo eShop op de Wii U! Als je een van de games die in aanmerking komen, nu op je Wii U hebt, of als je er een koopt tijdens de Super Indie Connection-aanbiedingen 2, dan kun je de andere games die je nog niet hebt, met 60% korting kopen!*


*De korting geldt alleen voor aankopen op hetzelfde Wii U-systeem en alleen tussen 15 januari 2015, 15:00 uur en 29 januari 2015, 23:59 uur.
Demo van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire
Beleef een tijdloos avontuur in de speciale demoversie van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS! Als je de demo leuk vindt, dan kun je het volledige avontuur beleven in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, die nu uit zijn voor de Nintendo 2DS en 3DS.


Onlangs uitgekomen
Help een kleine (en uiterst schattige) held op zijn zoektocht naar schatten op de Wii U, of verken Hoenn in een gloednieuw avontuur op de Nintendo 2DS en 3DS.
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
Red het land Termina in een zenuwslopende race tegen de klok op de Nintendo 2DS en 3DS, of vier een feestje met de inwoners van het Paddenstoelenrijk op de Wii U.
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019