Hallo Nintendo-fan!

4 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Bekijk de nieuwste Nintendo-games en volg het laatste nieuws!
Bekijk onze gloednieuwe handheld-systemen!
De New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL zijn vanaf 13 februari verkrijgbaar in Europa. Beide systemen zijn sneller, leveren een verbeterde besturing, een comfortabelere 3D-ervaring en meer. De New Nintendo 3DS XL biedt een dynamische spelervaring op een groter scherm, terwijl de New Nintendo 3DS een licht, compact systeem is dat je kunt aanpassen met verwisselbare covers. Welke kies jij?


De tijd dringt…
Red het land Termina van de ondergang in The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D voor de Nintendo 3DS, verkrijgbaar vanaf 13 februari. Deze verbeterde versie van een favoriet uit het Nintendo 64-tijdperk blaast nieuw leven in een van de geweldigste avonturen die Link ooit beleefde. Ontdek meer op onze onlangs bijgewerkte website!


De jacht kan beginnen!
Monster Hunter 4 Ultimate verschijnt op 13 februari! Maar je kunt het jachtterrein nu al verkennen met de gratis Monster Hunter 4 Ultimate-demo* die vanaf vandaag verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS en 2DS. Zet 'm op, jager!


*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
Nintendo Direct
Op 14 januari verscheen de nieuwste uitzending van Nintendo Direct. Daarin werden voor de Nintendo 2DS en 3DS onder andere een nieuw deel in de Fire Emblem-serie en Pokémon Shuffle aangekondigd. Er was ook nieuws over Splatoon en Xenoblade Chronicles, twee games die dit jaar naar de Wii U komen!


Captain Toad meldt zich!
Moedige ontdekkingsreizigers kunnen nu op zoek gaan naar ongekende rijkdommen in Captain Toad: Treasure Tracker. Dit spel is nu verkrijgbaar, exclusief voor de Wii U. Verken 70 even verrassende als verraderlijke levels vanuit elke hoek, en loods Captain Toad veilig naar de krachtster!


Het amiibo-aanbod wordt uitgebreid
Toon Link, Bowser en andere amiibo uit de Super Smash Bros. Collection zijn nu verkrijgbaar, terwijl 20 februari Sonic, Mega Man en andere beroemde gezichten verschijnen. Op 20 maart wordt de release van Mario Party 10 ondersteund door de Super Mario Collection-amiibo van Mario, Luigi, Yoshi, Peach, Bowser en Toad!


Steampunk-strategie
Help Abe Lincoln en zijn agenten in de dampende strijd tegen een buitenaardse dreiging in onze Code Name: S.T.E.A.M.-demo*! Download de gratis demo in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS om de turn-based strategie-actie zelf eens te proberen.


*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
Wii-klassiekers nu verkrijgbaar voor de Wii U
Drie meesterlijke Samus Aran-avonturen in één pakket, duizelingwekkende Mario-capriolen en side-scrolling platformactie met Donkey Kong: deze Wii-klassiekers zijn nu verkrijgbaar als downloads in de Nintendo eShop op de Wii U, en er komen er nog meer aan!


Voetbalgekte
Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire komen op 27 maart naar Europa. Deze voetbal-RPG's bevatten alle geliefde Inazuma-actie die je van de serie mag verwachten, plus nieuwe ‘armourfied’ Fighting Spirits, en een gloednieuwe ‘Miximax’-functie!


Belangrijke informatie over Club Nintendo
We werken momenteel hard aan een nieuw loyaliteitsprogramma dat we later dit jaar willen lanceren. Dit nieuwe loyaliteitsprogramma vervangt Club Nintendo, wat betekent dat we met Club Nintendo gaan stoppen volgens het schema dat je op de Nintendo-website vindt. Ga naar de website voor meer informatie, inclusief een aankondiging over Flipnote Studio 3D.


Volg het ritme
De pinguïnkoning is terug in een uitgebreid, denderend leuk ritme-actiespel met nieuwe levels, nieuwe uitdagingen en meer! Dedede's Drum Dash Deluxe arriveert op 13 februari in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS!


Een vrolijke vechtpartij
Werp je in de strijd van Kirby Fighters Deluxe, verkrijgbaar vanaf 13 februari in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS! Je kunt dit knokspel in je eentje spelen, maar ook met twee tot vier spelers tegelijk - dankzij Download Play heb je daar maar één exemplaar van het spel voor nodig!


Korting op indiegames
Tot 23:59 uur op 19 februari 2015, krijg je 25% korting op The Swapper, Stealth Inc 2: A Game of Clones, Thomas Was Alone en Lone Survivor: The Director’s Cut! Wanneer je al een van die spellen hebt gedownload, krijg je 35% korting op een van de andere spellen op dezelfde Wii U!


Anime op de Wii U
Crunchyroll op de Wii U biedt toegang tot duizenden animefilms en andere Aziatische video's, allemaal in HD en ondertiteld, en toegankelijk voor één maandelijkse betaling!** Als je nog geen lid bent, kun je het Premium-lidmaatschap proberen met een gratis proefperiode van 14 dagen.


**Voor deze dienst heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
Onlangs uitgekomen
Strijd tegen opdringerige battlebots op de Nintendo 2DS en 3DS, of geniet van klassieke Mario-platformactie, nu verkrijgbaar als download op de Wii U.


Binnenkort verkrijgbaar
Red het land Termina van de Skull Kids kwaadaardige plannen op de Nintendo 2DS en 3DS, of trek strijdend met je vrienden door het Paddenstoelenrijk op de Wii U.
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2014 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019