Hallo Nintendo-fan!

3 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Volg het laatste nieuws van Nintendo!
Ontdek onze gloednieuwe handheld-systemen!
De New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL, die nu verkrijgbaar zijn, zijn sneller en bieden nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring! De New Nintendo 3DS is een compact en licht systeem dat je met covers kunt aanpassen, terwijl de New Nintendo 3DS XL een dynamische game-ervaring op grotere schermen biedt. Als je hulp nodig hebt bij de gegevensoverdracht van je huidige Nintendo 3DS naar je nieuwe systeem, raadpleeg dan onze website, waarop stap voor stap wordt uitgelegd hoe je gegevens kunt overdragen.


De tijd is aangebroken...
The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D is nu verkrijgbaar voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! In deze bewerking van de populaire Nintendo 64-game uit 2000 ga je samen met Link op avontuur om het land Termina voor de ondergang te behoeden. Binnen drie dagen stort de maan op de aarde, waardoor alles en iedereen zal worden verwoest. Kun jij de wereld redden in slechts drie dagen?


De jacht is geopend
Slijp je wapens, sluit je aan bij andere avonturiers en trek eropuit om de strijd aan te binden met enorme, angstaanjagende wezens in Monster Hunter 4 Ultimate, dat nu ook uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Je kunt alvast een paar monsters over de kling jagen in de demo van Monster Hunter 4 Ultimate, die nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop.**


**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
Het feest is in volle gang!
Gooi de dobbelstenen, beweeg je voort over het spelbord en neem het op tegen je vrienden en familie in meer dan 70 kleurrijke minigames, als Mario Party 10 op 20 maart uitkomt voor de Wii U. Voor het eerst kun je in de huid van Bowser kruipen en het feest voor iedereen vergallen in de unieke spelstand Bowser Party!


amiibo-nieuws
Er zijn nu meer amiibo van de Super Smash Bros. Collection verkrijgbaar, en de Super Mario Collection wordt op 20 maart uitgebracht! Je kunt amiibo ook gebruiken op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. Ga naar onze amiibo-website voor meer informatie, en kom meer te weten over ondersteunde games zoals Mario Party 10 en Code Name S.T.E.A.M.


Stream anime op de Nintendo 3DS
Nintendo Anime Channel is een gratis** video-on-demand-dienst van Nintendo. Door gebruik te maken van deze dienst kun je spannende animeseries als Kirby, Pokémon en Inazuma Eleven op je Nintendo 2DS of 3DS streamen.*** Er wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd, dus houd de dienst in de gaten om altijd de nieuwste afleveringen te zien!


**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
***Om video's te kunnen bekijken heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
Steengoed voetbalavontuur
Ga op 27 maart het veld op met Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire, die uitkomen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze twee spectaculaire voetbal-RPG's willen slechteriken uit de toekomst het voetbal van de aardbodem doen verdwijnen. Alleen jij kunt ze tegenhouden!
De geboorte van een ster
Loods opwindbare mini-versies van Mario en zijn vrienden naar de uitgangen van 60 steeds vijandiger wordende puzzellevels in Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars, dat op 20 maart uitkomt voor de Wii U en Nintendo 3DS! Je kunt je eigen levels bouwen en delen, of nieuwe levels van andere spelers downloaden. Als een level je bevalt, kun je de maker ervan belonen met sterren!
Extra, extra!
Deel 3 van Nintendo Extra is uit! Dit is een leuke, nieuwe website voor Nintendo-fans van alle leeftijden. In dit deel kun je onder meer een voorproefje krijgen van PIKMIN Short Movies en meer lezen over de gloednieuwe Wii U-game Splatoon!


Ontdek de kracht van Monado
Verken een enorme wereld vol avontuur met onvergetelijke vergezichten, geluiden en gevechten in Xenoblade Chronicles 3D, dat op 2 april wordt uitgebracht voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. Ontdek de geheimen van het legendarische zwaard Monado in deze RPG van epische proporties.


Koken en tuinieren met Mama
Fijnproevers met groene vingers zullen gegarandeerd watertanden dankzij de twee nieuwe games die vandaag uitkomen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga lekker kokkerellen met Cooking Mama: Bon Appétit! of verbouw groenten en fruit voor je dierenvriendjes in Gardening Mama: Forest Friends.
Puzzelen met Pokémon!
Bereid je voor op spannende puzzelactie in Pokémon Shuffle, nu beschikbaar als download** in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS! In Pokémon Shuffle moet je verschillende levels uitspelen door rijen met dezelfde Pokémon te maken om deze weg te spelen. In elk level kun je schade toebrengen aan de wilde Pokémon waar je tegen speelt, door rijen van drie dezelfde Pokémon te maken. Probeer de Pokémon te vangen voordat je laatste beurt voorbij is!


**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
Bloed en ijzer
Knal erop los in de opzwepende third-person shooter IRONFALL Invasion, dat nu verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.** IRONFALL Invasion bevat gratis content, zodat je de game kunt uitproberen. Als je deze content downloadt, kun je de eerste missie van de bloedstollende verhaallijn spelen, of lokaal of online tegen anderen vechten met één level, één personage en twee wapens.


**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
Baas boven baas
Het Boss Pack voor Hyrule Warriors is nu uit, en bevat twee nieuwe onderdelen: neem het op tegen eindbazen in Boss Challenge, en speel als de enorme demon Ganon in Ganon's Fury! Via deze onderdelen kun je ook vijf nieuwe outfits voor je personages krijgen.


Win tickets voor Made In Asia!
Nintendo is dit jaar aanwezig op Made In Asia met onder andere Monster Hunter 4 Ultimate en The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. Zin in een dagje cosplay en gamen? Maak dan kans op een van de vijf duotickets die Nintendo weggeeft, door deel te nemen aan de wedstrijd op onze Facebook-pagina’s.


Onlangs uitgekomen
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2015 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019