Hallo Nintendo-fan!

3 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Er staat een gloednieuwe Nintendo Direct op je te wachten!
Bekijk de Nintendo Direct
In onze nieuwste Nintendo Direct, die op 2 april is uitgezonden, bespreken Satoru Iwata, de algemeen directeur van Nintendo, en Satoru Shibata, de directeur van Nintendo of Europe, verschillende updates voor de Wii U en Nintendo 3DS. Bekijk de volledige presentatie om nieuws te zien over games zoals Splatoon, Mario Kart 8 en de nieuwste game in de Fire Emblem-serie, evenals aankondigingen van nieuwe games zoals Animal Crossing: Happy Home Designer!


Downloadcodes nu verkrijgbaar in de sterrencatalogus!
Omdat we je de kans willen bieden om optimaal gebruik te maken van je sterren, zijn er zojuist downloadcodes voor tientallen Wii U- en Nintendo 3DS-games toegevoegd aan de sterrencatalogus van Club Nintendo! Of je nu toe bent aan een nieuw avontuur, of dat je een klassiek avontuur met Mario, Link of Samus opnieuw wilt beleven, ook voor jou zit er iets tussen! Binnenkort worden er ook meer artikelen toegevoegd aan de sterrencatalogus.


Nieuwe uitdagers!
Op 28 april stort Mewtwo zich in de strijd in Super Smash Bros. for Wii U en Nintendo 3DS, als betaalde aanvullende content! In de toekomst worden er ook extra outfits uitgebracht waarmee je Mii-vechters kunt aanpassen. Deze downloadbare content is gebaseerd op bekende gameseries. Ook Lucas mengt zich trouwens weer in het gevecht!


Meer circuits, meer coureurs!
Het tweede pakket met aanvullende content voor Mario Kart 8 komt op 23 april met gierende banden aangeracet! Mario Kart 8 DLC-pakket 2 bevat de nieuwe coureurs Isabelle, de Dorpsbewoner en Dry Bowser, evenals nieuwe circuits, zoals een baan die op Animal Crossing is gebaseerd. Tegelijkertijd zorgt een gratis software-update voor extra amiibo-ondersteuning en de razendsnelle 200 cc-klasse!


Er zal inkt vloeien!
Speel als inktvisachtige Inkling en spetter erop los in kleurrijke inktgevechten in Splatoon, dat op 29 mei uitkomt voor de Wii U! Lees meer over een paar van de spelstanden, waaronder de online multiplayerstanden Turf Wars en Splat Zones, evenals de lokale multiplayerstand Battle Dojo! Bij de release wordt er ook een nieuwe serie Splatoon-amiibo en een speciale editie van de game uitgebracht. Lees dat en nog veel meer op onze spelpagina. Deze inktvissen laten zich niet dissen!


Ga naar een Nintendo Zone bij jou in de buurt!
We hebben onze StreetPass-website uitgebreid met informatie over Nintendo Zones! Op deze hotspots heb je toegang tot bijzondere content op je Nintendo 3DS, zonder dat je de instellingen van je systeem aan hoeft te passen. Je kunt ook meer te weten komen over nieuwe, betaalde games voor StreetPass Mii-park, die vanaf 16 april verkrijgbaar zijn!


Puzzelen met draken
Ontdek de puzzel-RPG Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, die op 8 mei wordt uitgebracht. Je vindt beide games in één pakket, dus verken kerkers, bestuur monsters en versla hordes vijanden in Puzzle & Dragons Z, of reis naar het Paddenstoelenrijk om Peach te redden in Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition.


BOXBOY!
Zet je grijze cellen aan het werk en los tal van puzzels op in de 2D-puzzel-platformgame BOXBOY!, die verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS! Maak dozen, stapel ze op verschillende manieren op, en gebruik ze om allerlei hindernissen te nemen. Kun jij in elk level het einddoel bereiken?


Pokémon Rumble World
Beleef een spannend avontuur met Toy Pokémon in Pokémon Rumble World, dat vanaf 8 april verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS. In deze game boordevol actie kun je allerlei omgevingen verkennen om meer dan 700 Toy Pokémon te verzamelen, en kun je het Kingdom of Toys met je Mii-personage ontdekken!


Een groots avontuur
Vecht tegen het kwaad in de oogstrelende RPG Xenoblade Chronicles 3D, waarin wijdse landschappen het beeld bepalen. Speel deze handheld-versie van de bekroonde Wii-game waar je maar wilt op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.


Klaar voor het feest?
Mario Party 10 voor de Wii U bevat nieuwe spelborden, nieuwe minigames en nieuwe manieren om te feesten! Gooi de dobbelstenen, verplaats je stukken op het spelbord en neem het op tegen je vrienden en familie in meer dan 70 kleurrijke minigames, waarin tactiek, technisch inzicht en zelfs een beetje onschuldig valsspelen de sleutel tot de overwinning vormen.


Mini-Mario en z'n maten
Los uitdagende puzzels op door Mini-Mario en zijn makkers in meer dan 60 levels naar de uitgang te loodsen voordat de tijd om is! Je kunt je eigen levels ontwerpen in de Workshop, en ze vervolgens online delen met andere spelers. Je kunt ook levels van anderen downloaden, en de makers belonen met sterren als je hun creaties leuk vindt!


Red het voetbal!
Vecht voor de toekomst van het voetbal in Inazuma Eleven GO Chrono Stones, een enorme actie-RPG voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, die op 27 maart wordt uitgebracht! Reis door de tijd en kies uit meer dan 1500 spelers het beste elftal aller tijden. Vul je voetbaltechnieken aan met onder andere Special Moves en Fighting Spirits om de sport in ere te herstellen!


Low-budget ruimtereizen
Ga achter stuurknuppel van je allereerste ruimteschip zitten en verken een vijandige, onbekende planeet in Affordable Space Adventures: een actiegame voor de Wii U die vanaf 9 april verkrijgbaar is. Kom meer te weten over deze game en de unieke, asymmetrische multiplayerstand op onze spelpagina, waar je ook een interview met de ontwikkelaars kunt lezen!


Blij met klei
Bestuur Kirby met de Wii U GamePad en de stylus in deze platformgame voor de Wii U, die op 8 mei wordt uitgebracht! Teken lijnen op het touchscreen om de roze held door een wereld van klei te loodsen, die eruitziet alsof hij met de hand is geboetseerd. Verander in een duikboot, een raket en zelfs een tank om de hindernissen die je tegenkomt te overwinnen!


Doe je plicht in Code Name: S.T.E.A.M.
Intelligent Systems, de makers van de Fire Emblem- en Advance Wars-series, brengen met Code Name: S.T.E.A.M. steampunk-strategie en stripboekachtige graphics naar de Nintendo 2DS en 3DS. Neem de leiding over een team agenten en neem het op tegen een buitenaardse invasie in deze turn-based, tactische game. Vanaf 15 mei verkrijgbaar!


Een bolletje Yoshi
Beleef met Yoshi een uniek platformavontuur in Yoshi’s Woolly World, dat op 26 juni wordt uitgebracht. Gooi eieren van wol naar vijanden om ze te verslaan, word groter, en neem verschillende gedaantes aan om hindernissen te overwinnen en nieuwe gebieden te bereiken. Verder kan een vriend een tweede Yoshi besturen in de multiplayerstand om je op je avontuur te helpen!


Onlangs uitgekomen
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2015 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019