Hallo Nintendo-fan!

3 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Volg het laatste nieuws van Nintendo!
Een speciaal rapport over Splatoon
Splatoon komt op 29 mei aangespetterd, exclusief op de Wii U! Bekijk het speciale inktvisonderzoeksrapport voor het laatste nieuws over de wapens, levels en toekomstige updates voor Splatoon, evenals informatie over hoe je de game vóór de release kunt uitproberen in de Splatoon Global Testfire!


Downloadcodes nu verkrijgbaar in de sterrencatalogus!
Omdat we je de kans willen bieden om optimaal gebruik te maken van je sterren, zijn er zojuist downloadcodes voor tientallen Wii U- en Nintendo 3DS-games toegevoegd aan de sterrencatalogus van Club Nintendo! Of je nu toe bent aan een nieuw avontuur, of dat je een klassiek avontuur met Mario, Link of Samus opnieuw wilt beleven, ook voor jou zit er iets tussen! Binnenkort worden er ook meer artikelen toegevoegd aan de sterrencatalogus.


Snel, sneller, Mario Kart 8!
Het tweede pakket met aanvullende content is nu verkrijgbaar voor Mario Kart 8! Met dit DLC-pakket kun je achter het stuur gaan zitten met de nieuwe coureurs Isabelle, de Dorpsbewoner en Dry Bowser, en over nieuwe circuits scheuren, waaronder een baan die op Animal Crossing is gebaseerd. Bovendien is Mario Kart 8 dankzij een gratis software-update nóg sneller geworden! Je kunt nu gas geven in de gloednieuwe, supersnelle 200 cc-klasse!


Mewtwo slaat terug!
Mewtwo stort zich in de strijd in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U! Deze oppermachtige veteraan is nu te koop als aanvullende content! Daarnaast kun je je game uitbreiden met nieuwe outfits voor je Mii-vechters. Kom meer te weten op de officiële website van Super Smash Bros.


StreetPass-klasse
Dankzij een recente update voor StreetPass Mii-park kun je nu StreetPass Mii-park Premium en twee nieuwe games voor StreetPass Mii-park kopen! Met deze toevoegingen kun je koers zetten naar paradijselijke eilanden om meer dan 150 soorten vis te vangen, zombiehordes in de pan hakken, of speciale Mii-personages onderbrengen in een Vip-ruimte!


Klei van kaliber
Verken een wonderlijke wereld van klei in Kirby and the Rainbow Paintbrush. Dit kleurrijke platformavontuur is nu verkrijgbaar, exclusief voor de Wii U! In dit spel bestuur je Kirby indirect door op het touchscreen van de Wii U GamePad regenboogtouwen te tekenen waar Kirby langs kan rollen, en waarmee je hindernissen en vijanden kunt blokkeren. Kom meer te weten op onze officiële website!


Stel je team samen
RPG-elementen en puzzelplezier vullen elkaar aan in Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition, dat exclusief voor de Nintendo 3DS verkrijgbaar is. Beide games worden in één pakket aangeboden: baan je een weg door kerkers, voer het bevel over monsters en gebruik alle soorten Elemental Orbs om hordes vijanden tegen te houden!


Stomende actie!
Op 15 mei kun je weergaloze steampunkstrategie beleven op de verschillende Nintendo 3DS-systemen met Code Name S.T.E.A.M.! Je kunt nu al een gratis demo** uitproberen in de Nintendo eShop! In deze tactische, turn-based game voer je het bevel over een speciaal team van eliteagenten om een buitenaardse invasie af te slaan! Ga naar onze website voor meer info over de hoofdpersonen, multiplayerstanden, amiibo-functies en meer...


Bekijk je favoriete series
Nintendo Anime Channel is een gratis** video-on-demand service die wordt aangeboden door Nintendo, waarmee je een heleboel leuke anime-series zoals Kirby, Pokémon en Inazuma Eleven kunt bekijken op je Nintendo 2DS of 3DS.*** Bekijk onze handige instructievideo voor meer informatie. De video laat ook zien hoe je Nintendo Anime Channel kunt gebruiken!


Uit den ouden doos
Beleef klassieke NES en Super NES-games met amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights, dat je nu exclusief kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U! Dankzij de kracht van amiibo kun je met deze gratis downloadsoftware een aantal demo's spelen van 8- en 16-bit Nintendo-games, waaronder Super Mario World, F-ZERO, The Legend of Zelda en vele andere!


Nintendo eShop-sale: Kirby-weken
We vieren de release van Kirby and the Rainbow Paintbrush en daarom kun je vanaf de release op 8 mei 2015 tot 14 mei 2015, 23:59 uur 10% korting krijgen op Kirby and the Rainbow Paintbrush als je met dezelfde Nintendo Network ID een andere Kirby-game hebt gekocht in de Nintendo eShop.****


Nieuwe amiibo aangekondigd!
Er zijn meer amiibo in aantocht! In de komende maanden worden er nieuwe figuren in Super Smash Bros. Collection uitgebracht en komen er twee gloednieuwe collecties aan. Op 29 mei, de releasedatum van Splatoon, wordt de Splatoon Collection uitgebracht, terwijl op 26 juni een drietal schattige wollen Yoshi-amiibo uitkomen, op dezelfde dag dat Yoshi’s Woolly World verschijnt! Bekijk ze zelf op onze officiële amiibo-website.


Onlangs uitgekomen
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo Benelux BV, Belgium Branch, Frankrijklei 31-33, B-2000 Antwerpen, Belgique http://www.nintendo.be
Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Großostheim, Germany VAT-number: DE 132095955
Company registered at Local Court of Aschaffenburg: HRB 4276 Managing Director (Geschäftsführer): Satoru Shibata
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
***Tijdens het gebruik van deze dienst heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
****Je moet één game uit de Kirby-serie downloaden via de Nintendo eShop, voordat je Kirby and the Rainbow Paintbrush aanschaft. Kirby and the Rainbow Paintbrush moet gekocht worden in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem, of met dezelfde Nintendo Network ID die gebruikt werd op de Nintendo 3DS waarop de Kirby-game gedownload werd.
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2015 Nintendo Co., Ltd


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019