Hallo Nintendo-fan!

3 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Volg het laatste nieuws van Nintendo!
Nintendo Digital Event @ E3 2015
We hebben een heleboel nieuwe games laten zien op de E3 van 2015, en je kunt de hoogtepunten bekijken in ons Nintendo Digital Event! Bekijk de video wanneer je wilt, om aankondigen te zien over Super Mario Maker, Star Fox Zero, Fire Emblem Fates, YO-KAI WATCH™, Mario Tennis: Ultra Smash, Metroid Prime: Federation Force en nog veel meer!


Volg al het nieuws over de E3 van 2015!
Mis niets van de E3 van 2015 en lees alles over onze nieuwste games op ons E3-portaal! Bekijk een speciale presentatie over Super Smash Bros., luister naar een aankondiging door Shigesato Itoi, kom meer te weten over Nintendo Treehouse: Live at E3 en nog veel meer!


Nieuwe uitdagers!
In een speciale Nintendo Direct onthulden we twee nieuwe vechters voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U: de veteraan Roy, uit Fire Emblem, keert terug en er is een nieuwkomer uit Street Fighter: Ryu! Naast dit duo zijn Lucas uit EarthBound en talloze nieuwe outfits voor Mii-vechters nu verkrijgbaar als aanvullende content!


Doe een barrel roll!
De Arwings komen weer in actie in Star Fox Zero, dat exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht! Baan je al vechtend een weg over verschillende planeten met het Star Fox-team van Fox, Falco, Peppy en Slippy!


Drie keer zoveel avontuur!
Beleef drie keer zoveel plezier met een drietal Links in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, dat exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt ontwikkeld. Ga samen met twee vrienden op avontuur en werk samen om levels vol valstrikken en puzzels te verkennen!


Laat je niet voor het blok zetten
Dankzij een vrijwel eindeloze hoeveelheid levels kan iedereen in Super Mario Maker eindeloos veel Mario-plezier beleven, exclusief op de Wii U! Dit jaar vieren we ook de 30e verjaardag van Super Mario en jij bent uitgenodigd om deze mijlpaal met ons te vieren. Ga naar onze website voor 30 jaar Super Mario om te zien hoe je je eigen Super Mario-video met de rest van de wereld kunt delen!
Probeer onze Nindie-games uit!
Het Nindies@Home-programma laat gebruikers voor beperkte tijd in de Nintendo eShop op de Wii U gratis previewversies downloaden* van negen Nindie-games. Deze actie loopt van nu tot 22 juni 2015, 23:59 uur plaatselijke tijd. En het wordt nog mooier, want op het moment dat de volledige games uitkomen, krijgen spelers van de Nindies@Home-previewversies vijftien procent korting op de prijs van elke volledige versie, tot een maand na de release ervan.**


Huisje, boompje, beestje
Ontdek je kwaliteiten als binnenhuisarchitect en ontwerp de prachtigste huizen voor je favoriete Animal Crossing-personages in Animal Crossing: Happy Home Designer, dat later dit jaar wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Je kunt ook amiibo-kaarten gebruiken die gebaseerd zijn op Animal Crossing-personages, om kamers te maken die speciaal op die personages zijn gericht!


Nieuwe amiibo!
We hebben onlangs een heleboel nieuwe amiibo aangekondigd, waaronder amiibo-kaarten en -figuren die gebaseerd zijn op Animal Crossing-personages, nieuwe figuren in de Super Smash Bros.-collectie en een heel bijzondere amiibo om de 30e verjaardag van Super Mario te vieren!


Stennis tussen de sterren
Reis door een uitgestrekte, buitenaardse wereld in de epische sci-fi-RPG Xenoblade Chronicles X, exclusief voor de Wii U. Pas je personage aan en kies je rol: ontdek elk geheim dat je nieuwe planeet herbergt, of bescherm de mensheid door tegen vaak reusachtige vijanden te vechten!


Kom goed uit de verf
Ga knallen met kleuren! Verover terrein in de kleurrijke kliedergevechten van Splatoon, exclusief voor de Wii U. Strijd tegen spelers van over de hele wereld in spetterende 4-vs-4 online multiplayergevechten, waarin teamwork en tactiek net zo belangrijk zijn als goed kunnen mikken. Baken je territorium af door de grond met inkt te bedekken. Ga naar onze officiële website voor meer informatie.


Ontdek een wonderlijke wereld van wol!
Yoshi's Woolly World is een pluizige platformgame boordevol kleur en textuur, die op 26 juni exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht! Verken een wereld van textiel met Yoshi, die dit keer helemaal uit wol bestaat, en verzamel allerlei bonussen. Ga naar onze website voor meer informatie over de multiplayerstand, amiibo en alle vaardigheden waar Yoshi in dit avontuur over beschikt!


Prehistorische pret
Ga hakken in het zand met Fossil Fighters Frontier, een prehistorisch avontuur dat nu verkrijgbaar is, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Graaf fossielen op en breng ze tot leven als vivosaurs: fabelachtige en oersterke wezens die geboren zijn om te vechten!


Alle kleuren van de regenboog
Verken een wonderlijke wereld van klei in Kirby and the Rainbow Paintbrush. Dit kleurrijke platformavontuur is nu verkrijgbaar, exclusief voor de Wii U! In dit spel bestuur je Kirby indirect door op het touchscreen van de Wii U GamePad regenboogtouwen te tekenen waar Kirby langs kan rollen, en waarmee je hindernissen en vijanden kunt blokkeren. Kom meer te weten op onze officiële website!


Nintendo eShop-aanbieding
Een aantal Nintendo 3DS- en Wii U-games zijn beperkte tijd in de aanbieding. Tot maandag 22 juni, 23:59 uur krijg je 30% korting op Fire Emblem: Awakening, Hyrule Warriors, Star Fox 64 3D en nog veel meer.


Downloadcodes nu verkrijgbaar in de sterrencatalogus!
Omdat we je de kans willen bieden om optimaal gebruik te maken van je sterren, zijn er downloadcodes voor tientallen Wii U- en Nintendo 3DS-games toegevoegd aan de sterrencatalogus van Club Nintendo! Of je nu toe bent aan een nieuw avontuur, of dat je een klassiek avontuur met Mario, Link of Samus opnieuw wilt beleven, ook voor jou zit er iets tussen! Binnenkort worden er ook meer artikelen toegevoegd aan de sterrencatalogus.


Onlangs uitgekomen
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2015 Nintendo Co., Ltd
Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, 60528 Frankfurt am Main, Germany VAT-number: DE 132095955
Geregistreerd bij de rechtbank van Frankfurt am Main onder nummer HRB 101840. Directeur (Geschäftsführer): Satoru Shibata.
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
**De volledige versie moet worden aangeschaft in de Nintendo eShop op dezelfde Wii U waarop de Nindies@Home-previewversie is gedownload. De previewversie moet eerst gedownload zijn.


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019