Hallo Nintendo-fan!

3 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Volg het laatste nieuws van Nintendo!
Een wollen wereld
Yoshi’s Woolly World is nu verkrijgbaar, exclusief voor de Wii U! Wanneer Kamek de meeste Yoshi's in wol heeft veranderd, beginnen de overgebleven Yoshi's een reddingsmissie in dit schattige platformavontuur. Verken een wereld van superzachte stoffen en ontrafel talloze geheimen door aan draadjes te trekken, achter wollen wanden te wandelen en meer. Je kunt ook samenwerken met een vriend of gezinslid in de coöperatieve multiplayerstand! Op onze officiële website vind je alle info over Yoshi's nieuwste avontuur.


Lees al het nieuws van de E3 2015!
Ga naar ons E3-portaal voor alle aankondigingen, games en meer van de E3 2015! Bekijk de Nintendo Digital Event-video voor de eerste info over spannende games als Star Fox Zero, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, Xenoblade Chronicles X en vele andere.


Kunstig
Leer stap voor stap tekenen en schilderen in Art Academy: Atelier, nu exclusief verkrijgbaar voor de Wii U. Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad, experimenteer met diverse materialen voor het uitvoeren van realistische technieken, en deel je creaties via Miiverse en YouTube.


Lekker spetteren
De inkt vliegt je nog steeds om de oren in Splatoon, exclusief voor de Wii U! Spring in de 4 vs. 4 Turf Wars en strijd tegen spelers van over de hele wereld. Spuit je eigen kleur inkt op de vloer om terrein te veroveren, of laat zien wat je waard bent in Ranked Battles als Tower Control. Op 11 juli is ook een heel nieuwe plattegrond beschikbaar gekomen: Moray Towers!


Mario viert feest
Mario beleeft dit jaar zijn dertigste verjaardag, en dat vieren we in stijl op onze website voor 30 jaar Super Mario Bros.! Feest mee, kijk hoe fans hun liefde voor Mario tonen, en ontdek hoe je je eigen Super Mario-video met de wereld kunt delen!


Eindeloos Mario-plezier
Super Mario Maker komt op 11 september exclusief uit voor de Wii U en zit boordevol Mario-fun voor elke speler! Via internet** kun je levels downloaden en spelen die zijn gemaakt door spelers van over de hele wereld. Maar natuurlijk kun je zelf ook je verbeelding de vrije loop laten en je eigen levels maken!


Nieuwe vechters
Er zijn nieuwe vechters verschenen in Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS en Wii U! Nieuwkomer Ryu, uit de Street Fighter-serie, sluit zich aan bij terugkerende veteranen Roy, uit Fire Emblem, en Lucas uit Earthbound. Al deze personages, plus nieuwe levels en speciale kostuums voor Mii-vechters, zijn nu te koop als aanvullende content.


Waanzinnige voertuigen
De SuperChargers en hun waanzinnige voertuigen debuteren in Skylanders SuperChargers, dat verschijnt voor de Wii U, Nintendo 3DS-systemen en Wii. Exclusief op deze Nintendo-platformen doen gaststerren Donkey Kong en Bowser mee als Turbo Charge Donkey Kong en Hammer Slam Bowser. Iedereen is klaar voor de start op 25 september!


Nieuw op Netflix op de Wii U
Als je lid bent van Netflix, kun je direct op je Wii U tv-programma's en films kijken als onderdeel van je lidmaatschap. Net verschenen op Netflix zijn bijvoorbeeld Pretty Little Liars, Once Upon a Time en DreamWorks Dragons: Race to the Edge!


Miiverse krijgt een nieuw uiterlijk
Tijdens de zomer van 2015 wordt Miiverse op grootschalige wijze vernieuwd, zodat het nog leuker wordt om met anderen van gedachten te wisselen over de games die je speelt! Bewaar je favoriete herinneringen in een album vol schermafbeeldingen, beschrijf je belevenissen in je speeldagboek, en klets met anderen in de vernieuwde community's!


Grote indie-uitverkoop
Tot 00:59 uur op 24 juli 2015 kun je flinke kortingen krijgen op indiegames in de Nintendo eShop op de Wii U! Als je een van de deelnemende titels bezit op je Wii U - of koopt tijdens de grote indie-uitverkoop - kun je de deelnemende titels die je nog niet bezit kopen met 60% korting op de gebruikelijke verkoopprijs!***


Baas op eigen boerderij
Beëindig de eeuwige winter en herstel de seizoenen in Harvest Moon: The Lost Valley, exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen. Bouw je ideale boerderij, vorm het land, en maak nieuwe vrienden in dit puike plattelandsavontuur.


Downloadcodes nu verkrijgbaar in de sterrencatalogus!
Omdat we je de kans willen bieden om optimaal gebruik te maken van je sterren, zijn er zojuist downloadcodes voor tientallen Wii U- en Nintendo 3DS-games toegevoegd aan de sterrencatalogus van Club Nintendo! Of je nu toe bent aan een nieuw avontuur, of dat je een klassiek avontuur met Mario, Link of Samus opnieuw wilt beleven, ook voor jou zit er iets tussen! Binnenkort worden er ook meer artikelen toegevoegd aan de sterrencatalogus.


Onlangs uitgekomen
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2015 Nintendo Co., Ltd
Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, 60528 Frankfurt am Main, Germany VAT-number: DE 132095955
Geregistreerd bij de rechtbank van Frankfurt am Main onder nummer HRB 101840. Directeur (Geschäftsführer): Satoru Shibata.
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
DreamWorks Dragons: Race to the Edge © 2015 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved
**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.
***De korting is alleen geldig op dezelfde Wii U, en alleen tussen 15:00 uur op 9 juli en 00:59 uur op 24 juli 2015.


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019