Hallo Nintendo-fan!

3 years ago


Text only:

Klik hier als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
Volg het laatste nieuws van Nintendo!
Spetteren en spatteren
Na een gratis software-update, die inmiddels beschikbaar is, kun je nu van nog meer content genieten in Splatoon, het spetterende inktschietspel voor de Wii U! Met de matchmaking-opties voor Squad Battle en Private Battle wordt het eenvoudiger om wedstrijden met vrienden te spelen. De twee nieuwe wapentypen zorgen voor meer strategische mogelijkheden: gooi inkt met de emmerachtige Slosher-wapens of laad krachtige inktschoten op met Splatling-wapens! Daarbij zijn er nieuwe kledingstukken en is het maximaal haalbare level verhoogd in zowel de Regular Battle- als de Ranked Battle-stand. En let goed op, want gedurende de zomer en het najaar zal er nog meer content worden uitgebracht!


Belangrijke informatie over Club Nintendo
We werken momenteel hard aan een nieuw loyaliteitsprogramma dat we later dit jaar willen lanceren. Dit nieuwe loyaliteitsprogramma vervangt Club Nintendo, wat betekent dat we met Club Nintendo gaan stoppen volgens het schema dat je op de Nintendo-website vindt. Ga naar de website voor meer informatie, inclusief een aankondiging over Flipnote Studio 3D.


Aankondigingen op gamescom
Lees het laatste nieuws van gamescom 2015, met informatie over The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, Xenoblade Chronicles X, Animal Crossing: Happy Home Designer en meer! Bovendien hebben we op gamescom een aantal nieuwe Nindie-titels vertoond, die zullen uitkomen in de Nintendo eShop voor de Wii U en verschillende Nintendo 3DS-systemen!


Nindies op gamescom 2015
Huisje, boompje, beestje
Creëer de prachtigste huizen, tuinen en dorpsgebouwen voor je dierenvrienden in Animal Crossing: Happy Home Designer, dat vanaf 2 oktober verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Serie 1 van de op Animal Crossing gebaseerde amiibo-kaarten wordt tegelijkertijd uitgebracht, samen met een aantal verschillende sets. Dus of je nu wel of niet in het bezit bent van een Nintendo 3DS, er is voor ieder wat wils!


Een eindeloze Mario-game
Beleef eindeloos veel plezier in Super Mario Maker, dat vanaf 11 september verkrijgbaar is voor de Wii U. Tegelijkertijd wordt ook het Super Mario Maker Wii U Premium Pack uitgebracht, met daarin een zwart Wii U Premium-systeem, een verpakt exemplaar van Super Mario Maker, een illustratieboek (hardcover) en een Mario-amiibo in klassieke kleuren uit de Mario 30th Anniversary Collection.


Nintendo Kids Club
We hebben Nintendo Kids Club voorzien van allerlei nieuwe content, waaronder Mario & Luigi-vermommingen om uit te knippen, Kirby-kleurplaten en een vertederende kennismaking met de wereld van Animal Crossing. Speel met een door elkaar gehusselde Yoshi, herken beroemde schaduwen en bekijk de laatste aflevering van de poppenserie, De Kat-Mario-show!


Extra, extra!
De nieuwe uitgave van Nintendo Extra is nu beschikbaar! Verken de ink-tastische wereld van Splatoon, ontdek hoe Kirby terechtkwam in een wereld van klei en grinnik om Captain Toads laatste schatzoekavonturen in stripvorm. Verder vind je er meer informatie over de vis- en zombie-actie in een aantal nieuwe SteetPass Mii Park-games en nog véél meer!


Grenzeloos gamen
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits is vanaf 28 augustus verkrijgbaar voor de Wii U! Star Wars™ is nu toegevoegd aan de steeds maar groeiende verzameling Marvel-, Disney- en Disney•Pixar-personages, -verhalen en -werelden. De nieuwe helden kunnen zich in de 3.0 Toy Box aansluiten bij personages uit eerdere versies, om gezamenlijk een avontuur te beleven dat zo groot is als je eigen verbeelding!
OP NAAR DE STERREN, EN DAAR VOORBIJ
Lol met wol
Er staat je een wereld aan plezier te wachten in Yoshi’s Woolly World, een wollig platformspel dat nu verkrijgbaar is voor de Wii U! Verken een fluweelzachte wereld van textiel, waar je allerlei geheimen ontrafelt door zomen los te tornen, tegen pluchen muren te duwen en meer. Bovendien kun je samen met een vriend of gezinslid een team vormen, en proberen het verhaal gezamenlijk tot een goed einde te brengen!


Verzamel, bouw, strijd!
Stel je eigen miniatuurrobots samen en ga de strijd aan met een kwaadaardige organisatie in Little Battlers eXperience, dat vanaf 4 september verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Met meer dan 130 verschillende modellen en ruim 4.000 individuele onderdelen die je kunt verzamelen, is het aan jou om een werkelijk unieke LBX-robot te bouwen, en die te besturen in real-time gevechten met je tegenstanders!


Miiverse krijgt een nieuw uiterlijk
Tijdens de zomer van 2015 wordt Miiverse op grootschalige wijze vernieuwd, zodat het nog leuker wordt om met anderen van gedachten te wisselen over de games die je speelt! Bewaar je favoriete herinneringen in een album vol schermafbeeldingen, beschrijf je belevenissen in je speeldagboek, en klets met anderen in de vernieuwde community's!


Onlangs uitgekomen
OOK ONLANGS UITGEKOMEN
Binnenkort verkrijgbaar
OOK BINNENKORT VERKRIJGBAAR
Nintendo DS, Nintendo DSi, Nintendo 3DS, Wii and Wii U are trademarks of Nintendo  | © 2015 Nintendo Co., Ltd
Nintendo of Europe GmbH, Herriotstrasse 4, 60528 Frankfurt am Main, Germany VAT-number: DE 132095955
Geregistreerd bij de rechtbank van Frankfurt am Main onder nummer HRB 101840. Directeur (Geschäftsführer): Satoru Shibata.
Voor meer informatie, kijk op de contactpagina op de Nintendo-website, stuur een email naar contact@nintendo.be of bel 03 2247670.
Als je lid bent van Club Nintendo en je wilt je afmelden voor deze nieuwsbrief, log dan in en ga naar 'Mijn account'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je je nieuwsbriefinstellingen bewerken. Als je geen Club Nintendo-lid bent, klik dan hier.
© 2013 Universal Pictures Home Entertainment. All rights reserved


Bezoek ons op:

Nintendo.be

Categories: Consoles | Games
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018